Connect with us
Horoscop 2021 Tabel Karmic. Calități și defecte care te vor însoți în noul an

Horoscop 2021

Horoscop 2021 Tabel Karmic. Calități și defecte care te vor însoți în noul an

Horoscop 2021 – tabel karmic. Află care va fi karma ta în anul care vine. Acest tabel karmic va releva care sunt trăsăturile care te vor însoți pe parcursul următoarelor 12 luni. Citește în tabel care este cifra ta karmică, iar în funcție de aceasta, vezi ce calități și defecte te vor caracteriza.

Este foarte simplu să afli care este karma ta în 2021. În tabel, este notată câte o cifră, de la 1 la 9, în funcție de anul în care te-ai născut. Apoi, citește caracterizarea specifică cifrei tale.

Horoscop 2021. Tabel karmic pentru anul ce vine

Tabel karmic horoscop 2021

Tabel karmic horoscop 2021

Horoscop 2021 Tabel Karmic – karma ta în funcție de anul nașterii

Află în continuare care este karma ta și ce calități și defecte te vor reprezinta în 2021.

Cifra 1

În 2021, vei fi însoțit de mult curaj, drept urmare poți să ai orice inițiativă îți trece prin cap, căci vei fi favorizat. Ca defecte, o să te confrunți cu o stare de nervozitate, care te va face să ai anumite reacții ce pot fi deranjante. Încearcă să te temperezi, dar să îți folosești impulsurile în scopuri bune.

Cifra 2

Vei avea o mare calitate: răbdarea. Anul 2021 vine cu această caracteristică, ce te va ajuta atât în relațiile tale personale, cu partenerul de viață și cu familia, dar și pe plan profesional. Vei avea doar de câștigat cu ajutorul răbdării. Ca defect, vei resimți efectele negative ale lipsei de atenție la sănătate.

Cifra 3

Vei avea parte de un an plin de compasiune. Vei fi extrem de empatic, fapt ce te va ajuta să te apropii de o mulțime de persoane. Vei face mult bine! O să stai, însă, destul de prost pe planul cheltuielilor.

Cifra 4

Vei face o schimbare uriașă în viața ta, fiind puternic influențat de energiile universului care încurajează tot ce e nou! Mare grijă, căci ești predispus spre certuri și reproșuri!

Cifra 5

Karma ta va fi puternic influențată de energiile strămoșilor. Vei simți o legătură enormă cu trecutul, vei răscoli informații despre evoluția familiei tale și a neamului tău. Nu vei sta prea bine pe planul chefului de efort fizic, nu vei face mișcare și vei resimți efectele negative în acest sens.

Cifra 6

O să ai o doză de nebunie, dar într-un sens bun, care te va ajuta să îndrăznești să faci orice. Vei avea mare succes pe plan profesional. O să te bucuri de realizări importante. Ca defect, e posibil să resimți o stare de iritare și să fii irascibil.

Cifra 7

O să ai foarte multă grijă la ceea ce zici, în 2021. Această atenție îți va aduce doar de câștigat și vei încheia multe contracte sau înțelegeri care te vor ajuta să evoluezi. Vei fi însă destul de delăsător.

Cifra 8

Din fericire, pentru tine, anul 2021 aduce aspecte favorabile pe planul sănătății. Fizic, te vei simți grozav, iar această stare fizică îți dă putere și pe plan mental. Ai totuși și un mic defect: lenea. Învinge-o!

Cifra 9

Vei fi favorizat de univers, primind posibilitatea de a primi bani cu ușurință. E bine să îți ceri drepturile, din punct de vedere financiar, de exemplu o mărire de salariu dacă este cazul. Poți începe o afacere, poți face investiții. Ca defect, te vei simți foarte stresat și vei fi destul de posac și de ursuz.

Așadar, acestea sunt caracteristicile care te vor însoți pe tot parcursul anului 2021, conform tabelului karmic. Ține doar de tine cum le vei folosi astfel încât să ai parte doar de lucruri bune!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top