Connect with us
Horoscop special: noul an chinezesc începe pe 12 februarie. Previziuni din horoscop chinezesc 2021

Horoscop 2021

Horoscop special: noul an chinezesc începe pe 12 februarie. Previziuni din horoscop chinezesc 2021

Anul Chinezesc 2021 este anul Anul Bivolului de metal. Acesta începe pe data de 12 februarie și se încheie pe 30 ianuarie 2022. Noul an chinezesc vine cu o mulțime de schimbări pentru toate zodiile. Va fi un an prosper, marcat de multe evenimente importante și schimbări radicale, din care nu vom avea decât de câștigat. Anul Bivolului de metal simbolizează loialitate, muncă grea, determinarea, încrederea și disciplină.

Noul an chinezesc: anul bivolului de metal

Anul Nou chinezesc mai este cunoscut și drept Anul Bivolului alb de Metal și vine după Anul Șobolanului de Metal. Bivolul semnifică putere, rezistență, fiind un animal greu de învins. Mai mult, bivolul este un animal de încredere, pe care te poți baza, care muncește mult și niciodată nu te lasă în situațiile dificile datorită forței și determinării lui.

Anul acesta, sănătatea va scârțâi puțin. Sunteți mai expuși decât de obicei la anumite afecțiuni, în special la cele respiratorii. Nu lăsați baltă nicio problemă, apelați la ajutorul medicului ori de câte ori este nevoie.

În 2021, cei care sunt determinați și muncesc din greu vor avea parte de multe beneficii. Norocul va fi de partea lor și vor primi recompense mari de la viață, dacă vor demonstra că sunt ambițioși și muncesc pentru ceea ce vor.

În cazul celor leneși și delăsători, veștile nu mai sunt la fel de bune, pe măsura comportamentului lor. Nimic din ce fac nu le va ieși, pentru că nu dau tot ce au și tratează totul cu superficialitate.

Anul nou chinezesc 2021 și dragostea

Anul nou ne va face să realizăm că familia este tot ce contează. Ne vom concentra mai mult pe educația copiilor, pe timpul petrecut cu cei dragi și pe atenția pe care o acordăm celor care ne iubesc și tânjesc după discuțiile cu noi. Este important să acordăm prioritate familiei, indiferent de câte probleme întâmpinăm la locul de muncă sau ce probleme de mai aduce viața.

Cei singuri se vor îndrăgosti anul acesta. Vor învăța să fie mai selectivi și să nu se mai arunce în relații în care nu cred de la început și care nu le oferă siguranță. Mai mult, vor scăpa de tot felul de concepții cu care s-au luptat până acum și se vor gândi la viitor: căsătoria și copilul vor reprezenta principalele interese.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top