Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță

Privire generală. Pregătește-te pentru un impuls profesional major. Încă de pe 1 aprilie, puternicul Marte îți energizează Casa a 9-a a spiritualității, a drumurilor lungi și a metafizicii, pentru câteva săptămâni bune. Acest lucru îți va oferi puterea și efortul major pentru a aborda toate proiectele ambițioase și eforturile legate de muncă. Folosește acest timp pentru a nu-ți distruge obiectivele. Cu toate acestea, dacă ești șomer, aș spune că este un moment excelent să te grăbești să găsești locul de muncă potrivit pentru tine.

Luna Nouă are loc pe 12 aprilie, punând accentul pe Casa a 7-a a a parteneriatelor. În zilele următoare, cu o tactică personală poți aborda planuri importante împreună cu partenerul sau cu persoana specială care te ține captiv în capacana iubirii. Angajamentele de toate formele și felurile sunt favorizate, iar unii dintre voi ar putea decide că este timpul să vă mutați împreună, să vă logodiți sau chiar să vă căsătoriți. Dacă ești singur te-ai putea conecta cu cineva care are potențial de cursă lungă.

Venus va trece în Taur pe 15 aprilie iar conjuncția Soare – Mercur pe 20 aprilie. Vei simți nevoia să abordezi relația ca pe un dar și căsătoaria ca pe un debut într-un nou antimp. Îți va fi dor să fii în cea mai bună relație și să te apropii mai mult ca oricând de persoana iubită.

Cu toate acestea, aprilie se încheie cu atenția îndreptată către venituri și bani. Luna Plină din Scorpion, în Casa a 2-a a veniturilor proprii, are loc pe 27 aprilie. Această lunație ar putea aduce o creștere, un loc de muncă nou sau o exprimare personală mai  mare. Deși acest lucru ar putea indica, sfârșitul unui loc de muncă sau o cheltuială mai mare, atâta timp cât lucrezi din greu, mai de grabă ar trebui să mergi înainte! 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță Relațional

Conjuncția pozitivă dintre Venus și Soare debutează chiar de la început de lună și te aduce în dispoziție pentru a găsi în sfârșit dragostea. Chiar dacă spui că îți este bine și fără asta, nu ar fi frumos să ai pe cineva cu care să împărtășești poveștile de peste zi. Nu scăpa ocazia de a fi fericit.

Mercur iese din Pești și intră în Berbec pe 4 prilie, așa că pentru restul lunii s-ar putea să fii mai agitat, mai energic și mai pus pe fapte mari decât ai fost până acuma. Dacă ai început o relație cu cineva nou, așteptă-te de o schimbarea de dispoziție. Depinde de tine dacă dorești să te explici sau continui să o lași să ghicească.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță Profesional

Marte este în Gemeni până pe 23 aprilie și în casa carierei. Decizia de a-ți atinge obiectivele profesionale crește odată cu puterea de concentrare. Începe cu organigrama și gândește-te unde ai vrea să ajungi în această istituție, firmă sau companie. Și dacă răspunsul tău este „nicăieri”, înseamnă că este timpul să mergi mai departe. 

Luna nouă din 12 aprilie din Berbec, sugerează că ai putea găsi un partener care să se alinieze valorilor tale de bază. Acum afacerea ta poate decola cu adevărat.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie, punând accentul pe sectorul de resurse, sporindu-ți ambiția și arătându-ți calea prin care să le accesezi. Acest lucru ar putea fi legat de marketing sau comisioanele pentru un produs în care crezi. 

Pe 27 aprilie Luna Plină are loc în Scorpion, în sectorul banilor proveniți din muncă proprie și face lumina asupra unor nejunsuri. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță Financiar

Vei obține o mulțime de câștiguri atât din investițiile anterioare – chirii sau din arendă, cât și din cele curente. Dacă dorești să cumperi propria casă, ar trebui să continui demersurile. Aprilie se va dovedi excelentă financiar pentru majoritatea oamenilor de afaceri. Cei care intenționează să investească în terenuri ar trebui să continue, deoarece este momentul potrivit pentru a cumpăra proprietăți. Faceți acest lucru cu banii voștrii. Evită să soliciți un împrumut în acest moment, deoarece ratele se vor dovedi prea mari pentru tine. Agențiile imobiliare precum și angajații acestora vor încheia câteva oferte cu adevărat profitabile. În această lună, ai posibilitatea de a-ți îmbunătăți finanțele. 

Ai putea primi bani dintr-o decontare sau o vânzare mare. Ia în considerare alocarea unei părți din acești bani pentru o achiziție de echipamente.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță Sănătate

Ai putea fii pregătit să adoptați o rutină strictă care să vizeze o și mai mare disciplină pentru a-ți atinge obiectivele de mișcare. Începe cu provocări mici și crește-le treptat pe măsură ce îți îmbunătățești forma fizică. Cu Neptun în sectorul de sănătate, ar putea exista momente în care să te simți neliniștit și să ai nevoie de un program de exerciții fizice diferit dar și distractiv. Nu îți fie teamă să experimentezii noi modalități de mișcare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top