Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Privire generală. Ești favoritul Universului în acest moment! Cu atâta putere astrală în semnul tău, ai ocazia rară de a direcționa toate evenimentele în favoarea ta. Mercur, Jupiter, Venus și Saturn sunt deja în strânsoarea ta, evidențiind obiectivele și planurile personale. 

Marte însă intră în Pești pe 4 martie. Zâmbetul tău este ceva mai luminos, pasul ceva mai ușor. Acum este momentul să contactezi managerii de resurse umane și liderii de echipă care caută pe cineva cu abilitățile tale. Odată ce vei trece interviul, ești obligat să convingi.

Saturn din Vărsător continuă pătratul cu Uranus în Taur și are loc un cutremur serios în cariera ta. Posibil ca soțul tău să fi decis să se angajeze în cealaltă parte a țării și trebuie să vă mutați cu toții. Sau ați putea decide că tu ești cel care vrea să se mute și totul este în aer.

Luna Nouă de pe 13 martie din Pești este cea mai importantă a anului pentru tine, deoarece îți pune dorințele și speranțele în prim plan. Săptămâna viitoare, asigură-te că iei măsuri pentru a-ți construi viața de vis.

Cel mai bun lucru de făcut acum este să te concentrezi mai mult pe relaxare iar strategia să o lași pentru un moment mai bun. Încă de la începutul lunii, poți semna contracte, poți face unele anunțuri și poți accepta parteneriate.

Venus devine un magnet pentru bani și ai un timp mai lejer să-ți crești veniturile. Dacă dorești bunuri frumoase, atunci ești favorizat să achiziționezi aceste lucruri.

În cele din urmă, pentru a încheia luna frumos, pe 28 martie, Lună Plină din Balanță, are loc în Casa a 8-a, a activelor comune. Aceast moment ar putea aduce informații despre aprobarea unei burse, a unui împrumut, asistență financiară, soluționare a divorțului sau un salariu mai mare dacă asta ai așteptat. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător Relațional

Cu soarele în Pești, se pare că nu există problemă romantică la care să nu găsești soluția. Ai permisiunea Universului de a face ceva în afara zidului ridicat în jurul tău, ceva la care oamenii nu s-ar aștepta. Cheia pentru a găsi iubirea acum este să fii dispus să te implici fără să te simți jenat. Pătratul dintre Saturn și Uranus care se contiuă încă și la începutul săptămânii, poate provoca fricțiuni între tine și cineva pe care nu-l cunoști prea bine. Indiferent dacă ai glumit sau nu, ei sunt obligați să ia comentariile tale personal. Dacă nu ai simțul umorului, puține șanse pentru o relație.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător Profesional

O energie pozitivă este adusă prin lansarea de noi produse, pentru a începe ceva pe cont propriu sau pentru a începe lucrul un nou loc de muncă. Cum iubești aventura, nu vei avea nicio problemă să sări în ceva nou. Mercur din Casa 1 și Lună Plină din Balanță, în casa resurselor de la alții, sugerează că poți întâlni pe cineva care este dispus să îți arate valoarea unui bun imobiliar și cum să investești. Acest mentor te-ar putea lua sub aripa lui, ducându-te spre o carieră cu totul nouă.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător Financiar

Este un moment bun pentru a investi banii în depozite pe termen scurt care asigură rentabilitate rapidă. Ia toate deciziile cu mare atenție și nu vei avea nicio pierdere. Dă cea mai bună utilizare banilor săptămâna aceasta. Poziția financiară solidă te va ajuta să faci investiții care îți vor aduce randamente mai mari. Unele riscuri pe care ți le asumi în această lună, îți vor aduce câștiguri frumoase. Planifică-ți bugetul și gândește-te la modalități de a economisi banii pentru folosul ulterior.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător Sănătate

Luna este planeta ta de sănătate, fiind stăpâna Casei a 6-a. Deci ar putea avea o influență asupra sănătății tale. Încearcă să reduci factorul de stres, rezolvând problemele, mai degrabă decât să le lași să se stingă de la sine. Ar putea fi, de asemenea, o idee bună să protejezi sistemul nervos, luând suplimente de omega-3 sau consumând pește gras. Acestea îți pot stabiliza sistemul nervos, lăsându-te să te simți bine atât în interior cât și în exterior.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top