Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Taur

Horoscop Minerva 2020 Taur

Generalități

Conform horoscopului pe 2020, acesta va fi încă un an de construcție pentru tine, în care eforturile tale aplicate produc efecte solide și vizibile în viața ta. Cu cât este mai lung drumul, cu atât poți să privi mai adânc în urmă și să vezi cu exactitate cât de mult ai realizat și ai un loc stabil în viața ta.

Sfârșitul lunii martie până la începutul lunii mai, aduce multă energie suplimentară în mediul tău imediat, deoarece Marte face o mișcare rapidă care duce la atingerea scopului și a obiectivelor tale și sparge tot ceea ce părea un zid impenetrabil. Folosește bine această perioadă urmărind și fii pe fază deoarece oportunitățile curg.

Universul încă te încurajează să mergi cu fluxul, în special în domeniul muncii și al carierei și nu va fi atât de setat pe căile și intențiile tale, încât fiind plin de satisfacție pentru ceea ce faci, șansele trec pur și simplu pentru că nu le vezi.

Adevărul este că pentru persoanele născute sub semnul Taurului, anul 2020 este anul perfect pentru dragoste, familie și casă.

După cum spus la capitolul Generalități, Jupiter împreună cu Pluto vor aduce câștiguri semnificative. Aceste câștiguri se pot referi la cadouri, bani, moșteniri sau o perspectivă mai cuprinzătoare despre motivele care te-au blocat în 2019, la trecerea lui Jupiter prin domiciliu, ca și cum ar fi fost epuizat și a așteptat să se reîncarce pentru ca atunci când a trecut în Capricorn, pe 3 decembrie anul trecut, să îți dea tot ce poate.

De această dată, domeniul tranzitat de Marele Benefic vorbește despre călătorii lamari deărtaări, despre tranzacții internaționale dar și despre studiu și despreschimbări care țin de legislație, așa că ar trebui să te aștepți la proiecte de viață importante în acest domeniu. Până pe 20 decembrie, Jupiter va fi alături de Saturn și împreună vor aduce prosperitate, dar te vor obliga și să iei decizii importante în acest an, în special de natură financiară.

Guvernat de Venus, străvechea zeiță a iubirii, planeta iubirii și a frumuseții, Taurul se bucură de obicei pe deplin de o noapte în picioare și își schimbă frecvent partenerii – mai ales în tinerețe înainte de a se căsători și a descoperi confortul vieții de familie.

Venus, stăpâna ta plentară va fi în mișcare retrogradă prin Casa a 2-a, a banilor şi câştigurilor personale, a veniturilor din muncă proprie, a averii, a bunurilor personale și a proprietăţilor, în Gemeni, din 13 mai până pe 25 iunie. Va fi o energie care poate amplifica tot felul de probleme în relația de cuplu și totul pornește de la bani. De aici, lucrurile vor degenera și vor duce la argumente pro  și contra și poate chiar la amenințări cu ruperea relației.

Marte va fi și el retrograd din 9 septembrie până pe 14 noiembrie, în Berbec, adică în domiciliu, în Casa a 12-a, locul cel mai intim al temei natale. Explorările Sinelui vor fi foarte puternice. Marte care în esență, reprezintă energia, acum veți simți nevoiasă vă repliați în sine și să explorați nu doar lumea exterioară, ci și lumea interioară. Vă regăsiți pe voi față în față cu voi.

Uranus va fi retrograd în Taur între 15 august și 13 inuarie 2021. Uranus nu a mai fost retrograd în Taur în ultimii 80 de ani și mulți dintre noi nici măcar nu știm cum se simte această energie. Dacă Uranus în mișcare directă este cea mai rebelă planetă care aduce răsturnări de situație neașteptate, este evident că Uranus retrograd va fi mai puțin bun. Cum retrogradează în Casa 1, el poate atinge laturi ale personalității și ale sănătății tale, aduce pericole pentru femeiele care nasc dar poate crea probleme și sarcinilor în dezvoltare, poate aduce zguduiri efective în ce privește percepția asupra propriei persoane, a imaginii de sine pe care o proiectezi în lume acea Persona, masca socială care nu lasă la vedere decât ceea ce vrem să ştie alţii despre noi, perspectiva generală asupra vieţii; nu este o imagine falsă ci doar o expresie incompletă a cine ești cu adevărat și, bineînțeles, mecanismele de aparare.

Cu Uranus în semnul tău, identitatea și întreaga viață ți s-au schimbat și se schimbă rapid, de asemenea, și cariera, planurile și viața sentimentală. Viziunea asupra viitorului este radical diferită decât înainte și poți experimenta schimbări care par terifiante doar pentru că îți sunt necunoscute, dar care vor aduce momente pline de entuziasm. Totul este în avantajul tău și că vei găsi o chemare profundă, așa că fii deschs la toate posibilitățile.

În septembrie începe o perioadă productivă care va aduce succes și realizări pentru tine. Volumul de muncă este mai mare, dar îl abordezi plin de entuziasm. Te simți încurajat de apariția de oportunități, de sarcini stimulatoare și de faptul că ai mai multă autonomie.

Jupiter este acum într-o relație bună cu Saturn și cu Pluto. Prin urmare, situația profesională se consolidează, situația materială se stabilizează, iar inițiativa financiară este mai profitabilă.

Octombrie și noiembrie vor aduce o recuperare vizibilă în ceea ce privește colaborările și contractele, noile alianțe și victoria în concursuri și în lupta concurențială. 

Decembrie promite șanse mari de promovare și recunoaștere. Ești extrem de conștient de resursele tale, înțelegi valoarea lucrurilor, vezii darurile și frumusețea aceea ce deții, ai respect pentru pământ și tot ce îți oferă, astfel încât acest accent devine și mai semnificativ pentru tine.

Este o ocazie minunată să înveți să apreciezi frumusețea lucrurilor pe care le iubești dincolo de valoarea lor și înțelegi nivelul de securitate pe care ți-l aduc conturile bancare și economiile, dar vei fi depășit de ele și vei fi obligat să vezi unde se găsesc cele mai adevărate forme de securitate. Vei găsi posibilități de a aduce în joc acțiuni și obiective noi. Vei avea perioade de muncă foarte grele, alternând cu perioade în care toate eforturile tale aduc brusc recompense.

Vei fi chemat să respecți reguli și care, chiar și conform standardelor tele, îți pot părea restrictive și dure dar vei primi toate beneficiile pentru controlul de sine, răbdarea și determinarea pe care o aplici pentru a rămâne în conformitate cu aceste reguli. Să te simți bine cu tine însuți, cu capacitățile tale, cu abilitățile tale este esențial pentru a te simți în siguranță în ceea ce privește viața ta și ocul unde te va conduce ea.

Cele șae eclipse de peste an, îți vormodifica percepțiile în funcție de semnele și casele în care se produc. Aceasta este o călătorie reală în ceea ce privește resursele și te ajută să începi altceva. În iunie, o eclipsă în Rac aduce un plus de adâncime conversațiilor și a cuvintelor tale. Schimburile emoționale aduc multe lucruri la lumină.

Noiembrie oferă eclipsă parțială de Lună în Gemeni și în Casa veniturilor personale. Explorează noi modalități de a-ți exprima pasiunile. 

Eclipsa totală de Soare din decembrie este marea finală a anului 2020 și aduce o pasiune agitată, profundă, intensă și unele resurse importante legate de parteneri. Pe măsură ce schimbările apar întâi în interior și apoi la exterior, atât în ​​ceea ce privește casa, cât și viața publică, lucrurile se vor stabiliza. Rutină în loc de perseverența de care niciodată nu duci lipsă și eforturile tale interioare.

Acolo unde casa a fost cea mai puternică bază a vieții tale, locul cel mai sigur, în toate privințele în ultimii 2 ani, influența se mută pe a te conecta cu ideea de acasă și a împărtăși mai mult din ceea ce a fost construit și cine ești tu cel care locuiește în ea. Există călătorii interioare scurte care joacă rol important în viitorul tău, discuții și schimburi de idei și multă, foarte multă comunicare în anul următor. Îmbrățișează ceea ce a fost construit și împărtășește bucuria pe care o descoperi mai tot timpul în jurul tău, cu toată lumea.

Horoscop Minerva 2020 Taur Relațional

Este un an interesant în ceea ce privește dragostea, romantismul și intimitatea. Cu respectul de sine sub control cosmic, cu cât te simți mai bine cu tine, cu atât mai rapid vei intra în parteneriate romantice.

Înainte de a căuta să te simți bine, aducând lucruri din lumea exterioară, hrănește-te din interior spre exterior. Răsfață-te un pic, puțină motivație de sine nu strică, și creează-ți un vocabular senzual pe care să îl exersezi cu sârguință. În mai și iunie, Venus, planeta ta guvernantor, este retrogradă în Gemeni, care se întâmplă să fie și Casa veniturilor rezultate din muncă proprie.

Așteaptă-te la o intensitate a trăirilor ușor distorsionată în această perioadă, precum și la unele reuniuni neașteptate, reapariția unor persoane în viața ta sau la călătorii care stârnesc nostalgii.

În 2020, relațiile voastre vor trece de la stadiul de copilărie și petrecere a timpului liber la interacțiuni mult mai profunde și mai intense. Vei avea parte de profunzime, satisfacții și conexiuni deosebite în acest an, în special cu cei care sunt ceva mai în vârstă decât tine. Vei avea un sentiment mai mare al valorii  de sine, al încrederii și al sprijinului care este semnificativ în toate relațiile tale.

Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, acesta poate fi anul  Angajamentele oficiale, chiar și căsătoria, pot apărea pe măsură ce relația ta iau un viraj larg spre partea de convențiii. Nu decide însă impulsiv, să te căsătorești în toamnă, cum este obiceiul, în special în octombrie. Venus este aliatul tuturor semnelor astrologice și este pe deplin benefic chiar de la începutul anului 2020. Vei fi fericit într-o manieră subtilă și intensă. Nu vei simți trecerea timpului, deoarece atenția ta este concentrată pe relație. Dar dacă să fie o relație pe termen lung, ai toate șansele să reușești! 

Indiferent de direcția spre care te îndrepți, dragostea este un pas important încă de la începutul anului. S-ar putea ca în a treia săptămână a anului să nu fie una chiar atât de fericită, dimpotrivă pot rezulta sentimente rănite. Decide împreună cu partenera/ul ta/tău să schimbați data căsătoriei și solicită sprijin de la familie; în orice caz, Sfântul Valentin vei fi mai mult decât mulțumit.

Relațiile de lungă durată ajung la o nouă etapă, care devine și mai bună până în martie, în timp ce dacă ești singur vei începe ceva cu adevărat pasional la sfârșitul lunii februarie.

Cee ce părea un montaigne-rousse de iarnă se transformă într-un carusel vesel, în primăvară. Aprilie este cea mai frumoasă lună pentru tine deoarece aduce dragoste, care devine mai strălucitoare, în fiecare zi, subliniind odată în plus, că dragostea ar trebui să fie mai mult joc decât muncă. 

În mai, unele provocări intelectuale duc la o interludiu romantică binevenit. Nu povestii tuturor stările prin care treci, nu de alta, dar cei implicați vor trebui să intercționeze mai mult cu ceilalți, flucru care u este întotdeauna plăcut. 

La sfârșitul lunii iunie va trebuie să îți extinzi orizontul, ceea ce înseamnă că adăugi câteva fețe noi în cercul tău social. 

Nu lăsa garda prea jos în iulie 2020, dar cere amabilitate și un comportament adecvat din partea iubitei/ului.

Dacă ești singur după ce toata vară te vei fi jucat, vei fi înclinat să te stabilzezi în august, dar nu se potrivește cu nimic mai puțin decât ai întâlnit până acum. Noile relații se pot urni cu dificultăți între 9 și 20 august, dar problemele ajung la o rezoluție rapidă și pozitivă și duc la un interludiu deosebit de plăcut.

Va trebui să privești lucrurile ceva mai detașat la începutul toamnei – depinde de tine cum îți hrănești visele.

Noiembrie curăță misterul și adaugă un tablou sexy care devine mai intens decât te aștepți după o toamnă dinamică. Energiile romantice curg profund din 15 noiembrie până pe 27; poți planifica o cină la lumina lumânărilor! 

Decembrie îți îndeplinește promisiunile, aducând un sfârșit de an, plin de sensibilitate și emoțional.

Horoscop Minerva 2020 Taur Profesional

După cum am spus mai sus, aceast sector este extrem de energic în acest an. Totul poate fi gestionat doar știind ce ai nevoie, ce dorești, de ce dorești și ce rol joacă aceasta în a te face să te simțiț în siguranță, susținut, responsabil și liniștit.

Acționează ca și cum știi ce faci, adică fii convingător. Construiește impulsul care să te ajute să treci peste criza de încredere care ți-ar putea afecta munca pe 21 ianuarie, perioadă care va dura până pe 19 februarie.

Dacă superiorii sau subordonații contează pe tine, nu este momentul potrivit să arați slăbiciune. 202 este anul care poate inversa orice spirală descendentă. Bucurați-te două săptămâni de exuberanța aparent irațională, inclusiv bonusul Ziua Îndrăgostiților. Până pe 7 martie, vei reveni cu picioarele pe pământ și cu mitea la afaceri.

Vei avea oevoluție ascendentă spre sfârșitul lunii martie, mai ales dacă desfășori activități independente legate de ideea de voluntariat, nu de alta, dar vei vedea cauza în slujba cărei activezi că este una bună, undeva la începutul lunii aprilie.

Atunci vei inițiatorul și puterea, creierul din spatele unor acțiuni cu adevărat mari și de valoare, care va uimi multă lume, pe 19 și 20 aprilie. După aceea, așteptă-te ca timp de o lună clienții să te susțină și să valideze ideilor care i-au adus pe toți în preajma ta, în primul rând.

Dacă ai rol de negociator sau varii specialități, îți consolidezi poziția după 17 mai, permițându-ți să te relaxezi și să te bucuri de plimbare.

Regândești o strategie importantă până pe 10 iunie, astfel încât nu va trebui să continui să o tot explici.

Munca în echipă contează pe măsură ce se încheie al doilea trimestru. Începând cu 22 iunie, îți faci colegii să se simtă confortabil și până pe 29 monitorizezi fiecare ipoteză care îți vine în minte. La început, nu este nimic în neregulă, dar ușurează-te cu o specializare în micromanagement, după 23 iulie.

Primele trei săptămâni din august 2020 vei face parte sau vei inția un program de tipul Start-up  sau idei noi cu care să te arunci în luptă.

Spune-ți opiniile înainte de 30 septembrie, când asemeneaunui mecanism bine uns, îți vei pune ideile în practică, pornind pe un nou drum. Dă-le atenție celor mai în vârstă, la mijlocul lunii septembrie deoarece le datorezi multe.

Deși toamna nu este întotdeauna anotimpul tău de forță, potențialul în acest an este imens. Între 14 și 28 octombrie, îți poți folosi cunoștințele în timp ce te lași purtat de intuiție. Unele din acestea sunt un proces pur, dar este vorba și despre experiența acumulată, în spatele lor.

Croiește-ți un nou drum profesional, în noiembrie, cu toate înregistrările și informațiile pertinente în mână.

Rivalitatea intensă care va începe după 30 noiembrie, s-ar putea încheia  cu o fuziune, la solstițiului de iarnă. S-ar putea să închei anul viitor cu jobul ideal. Fii activ și decis, ce cadou mai bun ți-ai putea oferi?

Horoscop Minerva 2020 Taur Financiar

În 2020, finanțele tale s-ar putea îmbunătăți considerabil. S-ar putea să ai o mai mare stabilitate și siguranță în ce privește banii. Nu vorbim despre o creștere fulminantă, că nu așa se pune problema, vorbim de aplicarea disciplinei în toate domeniile cu un plan mai organizat și mai dezvoltat, în timp ce construirea acestei strategii cotidiene va împrumuta disciplina și altor domenii, în urma căria vei ajunge la securitate financiară, stabilitate și la o mai bun organizare. Trebuie să monitorizezi cheltuielile și să îți planifici achizițiile foarte bine. Deși nu îți place această situație, deocamdată, va trebui să te mulțumești cu ceea ce ai și să amâni multe dintre reînnoirile pe care le intenționezi pentru anul următor. Cu toate acestea, norocul te poate ajunge aproape în orice moment.

Achitarea datoriei pe termen lung, în cazul că există, va fi posibilă tot în acest an, precum și regândirea bugetului personal în ritm de economie, îți va asigura siguranța și stabilitatea. Strategia concepută, încă din 2007, pentru economii și securitate personală, va continua și va deveni și mai ușoară în sensul de a te fi obișnuit cu ea. Jupiter adaugă fluență și face conversațiile tale, spumoase, conexiunile familiale mai bune, dacă ei locuiesc în apropierea ta sau vei călătorii mai des în locurile copilăriei, până în august. După august, accentul se va muta pe viața de acasă, îmbunătățind tot ceea ce este atașat de această idee. 

Este un moment minunat pentru a lua în considerare parteneriate pe termen lung, căsătoria sau alte aranjamente care aduc schimbări în mediul tău intim.

Banii pot fi și vor rămâne un sector cald și dinamic mult timp. În ceea ce privește eventualele investiții financiare, îți recomand să fii extrem de precaut cu finanțele proprii, deoarece nu ești susținut în niciun fel. Dacă dorești să faci altfel de economii, ar fi bine să îți verifici mai întâi creditele și / sau conturile la a căror actualizare nu ai contribuit de foarte mult timp.

Horoscop Minerva 2020 Taur Sănătate

Anul acesta va aduce multă energie, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care alegi să o folosești. Dacă ai vicii cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de cafea sau de alcool, este recomandat să renunți sau, cel puțin, să le reduci.

Sănătatea nu îți va pune probleme, singurele riscuri majore sunt în timpul eclipselor de Lună, fie ele parțiale sau totale. Nu este rău să fii atent la afecțiunile cronice, deoarece ele sunt cele care te pot duce la medic.

De asemenea, dieta este foarte importantă în acest an, mai ales că alimentația furnizează energia necesară pentru a-ți finaliza cu succes planurile și pentru a-ți îndeplini visele.

Orice tip de mișcare va fi benefic, de la excursii la programe de grup, dans sau fitness. În ultima parte a anului, sistemul nervos și sistemul digestiv îți pot provoca unele probleme, motiv pentru care nu este recomandat să neglijezi odihna sau alimentația.

În 2020 îți va fi mai ușor să dezvolți rutine benefice pentru sănătate. Va deveni mai ușor din primăvară până la sfârșitul anului. Dacă ai dependențe, îți va fi mai ușor să renunți la ele.

Va fi posibilă, dezvoltarea unui regim zilnic și a unui stil de viață sănătos și vei putea repara ceea ce nu a funcționat. 

Pe de altă parte, menținerea unei greutăți stabile, va fi o provocare majoră în acest an, dar ai forța și ajutorul astral care pot induce disciplina necesară pentru a o menține constantă. În 2020, vei avea nevoie de toată sănătatea și rezistența pe care o poți avea, deoarece este un an în care vei culege recolta pe care ai semănat-o în ultimii ani.

Horoscop Minerva 2020 Taur Călătorii

Pentru că adori luxul și abundența, cel mai frumos loc pentru tine este Coasta Amalfi, Italia. Cinează și petrece timp prețios în timp ce călătorrști. Coasta Amalfi, situată în partea de sud a Italiei, este una dintre cele mai frumoase regiuni de la țărmul Mării Tirrene, impresionând prin peisaje naturale spectaculoase și așezări istorice. Și cum adori mâncarea și băuturile bune, acest lucru nu lipsește aici.

Horoscop Minerva 2020 Taur Atenționări!

Ești o persoană drăguță și senzuală. Ești remarcat mai mult pentru consecvența ta decât pentru inensitate. Pe măsură ce îmbătrânești, cuvintele pe care prietenii le folosesc pentru a te descrie sunt stabilitate, practic, cu picioarele pe pământ, consistent, deși uneori încăpățânat și rigid, artist, senzual și îngăduitor. 

Ești preocupat de securitate și confort.

De la o vârstă fragedă te interesează banii, proprietățile, bunurile și mâncarea. Prin acestea te exprimi, obți recunoașterea și găsești împlinirea. A avea bani și bunuri frumoase și de valoare, este necesar pentru încrederea și auto-exprimarea creativă.

Destinul tău este să fi implicat în probleme de natură fizică, imobiliară, agricolă, alimentară, artizanală și meserii. Scopul vieții tale este să obții într-un final, securitate financiară și emoțională.

Îți place să deții cât mai multe lucruri, al meu este un cuvânt pe care îl folosești foarte mult. Îți place să te cimți confortabil și să te înconjori de lucrurile bune ale vieții. Da, ești materialist și știi să capitalizezi valori.

Cu toate că bunurile, îmbrăcămintea, pot fi la vedere, ceea ce deții este o extensie a personalității tale și reflectă gustul și stilul tău și de aceea trebuie să fie excelent. Prin urmare, îți place să porți haine frumoase, bijuterii și pantofi scumpi și să te bucuri de senzualitatea acestora.

Trebuie să înveți să îți dezvolți propriul sistem de valori și să îl folosești, de la alegerea a ceea ce îți place să mănânci sau să cumperi până la a învăța să spui suficient. 

Când te simți nesigur, devii posesiv și gelos.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top