Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie BERBEC. Bătăi de cap în familie

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Berbec. În această săptămână este favorizată concentrarea și mintea rațională. Gândurile tale se centrează în jurul problemelor personale – familia, prietenii și cei dragi. Problemele familiei sau discuțiile din trecut ar putea fi dominante în conversațiile de acum. Încearcă să te relaxezi și să te concentrezi. Discuțiile față în față sunt cele mai bune și îți oferă șansa de a exprima cu voce tare preocupările legate de sănătate sau probleme de la domiciliu. Află cum să gestionezi presiunea în momentul în care problemele te depășesc.

Ai putea fi într-o dispoziție bună la începutul săptămânii, ceea ce ar putea creea scena pentru materializarea unui plan sau proiect pe care le ai în minte de ceva timp.

Cu toate acestea, cu Marte și Mercur în Casa a 4-a, a familiei, ai putea fi ocupat cu diverse proiecte casnice. Legăturile cu Neptun pot aduce un amestec de idei imaginative și creative, încurajându-te să te obișnuiești cu activitățile gospodărești. Poți căuta, de asemenea, un loc unde te poți relaxa, să faci yoga sau să meditezi. Acest lucru ar putea să îți aducă mai multă liniște.

Dar Marte și Mercur sunt în opoziție cu Pluto și cu Saturn din în sectorul obiectivelor colective în această săptămână, nu vei știi cum să sincronizezi întâlnirile cu prietenii și viața de familie. Găsirea unui echilibru între muncă și odihnă ar putea fi crucial în acest moment.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Berbec Relaţional

 Este timpul să iei o decizie importantă, care poate influența viitorul relației tale. Dacă nu ești căsătorit, acesta ar putea fi momentul pentru a decide data. Asigură-te că ai o comunicare deschisă, astfel încât să poți lua legătura cu cine vri. În alt sens, ar putea fi un moment potrivit să te deschizi prietenilor și să vă cunoașteți mai bine.

Bucură-te de acest sens sporit de conștientizare. Îndreaptă-ți atenția spre un iubit, un prieten sau o rudă cu probleme. Oamenii te tratează exact cum îi tratezi, oferindu-le astfel cel mai bun, mai autentic fel de a fi al tău. Lasă-ți gândurile și pasiunile să zboare liber. Renunță la luarea deciziilor importante pentru o altă zi. Cufundă-te în gândurile și sentimentele tale. Îndrăznește să fii tu însuți/însăți.

Luna în Vărsător de sâmbăta este un început. Pune-ți ordine în viață acum, te va ajuta la crearea spațiului perfect pentru voi odată ce o vei găsi.

Pătratul dintre Jupiter și Neptun din week-end poate aduce momente jenante vis-a-vid de  o situație pe care ai înțeles-o greșit. Dragostea necondiționată poate fi dureroasă, dar nu este sfârșitul lumii. Are balta pește!!

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Berbec Profesional

 În efortul constant de a rămâne legat și practic cu privire la locul de muncă, este posibil să fi pierdut legătura cu partea creativă, laborioasă a ecuației. Folosește orice moment pentru a lăsa mintea să caute soluții. Clar vei găsi răspunsurile.

Vei putea aborda oamenii și situațiile la locul de muncă cu o atitudine relaxată și vei accepta ceea ce vine opunând o rezistență mai mică. Poți să progresezi în orice domeniu de interes sau de control. Oamenii se bucură de lucru în jurul tău. Această perioadă necesită o atenție deosebită în ceea ce privește banii. În același timp, prea multă prudență sau reținere funcționează împotriva ta. Dacă dorești un loc de muncă nou sau mai bun, acestea sunt zile numai bune pentru a face o schimbare.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Berbec Financiar

Este timpul să finalizezi o vânzare sau cumpărare pe care o negociezi. Încheie contracte sau alte documente juridice numai după o discuție atentă cu partenerul tău. O întâlnire sau o prezentare în această săptămână ar fi un loc ideal pentru a face publicitate unei idei pe care o ai în minte.

În această săptămână te gândești și la schimbarea locului de muncă și astrele par să te ajute. Munca de zi cu zi cere să te gândești cum să schimbi situația existentă sau să începi să cauți ceva mai bun. Împotrivirea sprijină renunțarea, dar numai atunci când timpul și banii sunt conectate. Dacă talentul ți-ar putea folosi atunci cere cuiva care are putere de decizie să te ajute să înveți ceva nou.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Berbec Sănătate

 Dacă există un conflict profesional sau casnic, atunci corpul tău va reacționa pe măsură. Mușchi contractați, în special în partea inferioară a spatelui. Aici este posibil să se manifeste tensiunea. S-ar putea să înceapă ca o problemă ușoară, dar ar putea să se înrăutățească dacă o ignori. Asigură-te că te ocupi de conflictul interior, precum și de durerea fizică. Ascultă ceea ce încearcă corpul tău să îți spună.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top