Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 PEȘTI – Încheie lucrurile începute

Horoscop Minerva special Iulie 2019 Pești. Acum, ai o abordare analitică deosebită pentru a-ți organiza viața și a-ți perfecționa rutina. Este posibil să te confrunți cu o stare de nervozitate accentuată și cu neliniște, deoarece oamenii ar putea să nu reacționeze sau să nu răspundă așteptărilor tale. Pentru a-ți organiza obiceiurile, trebuie să înțelegi rezultatul final și să îți orientezi pașii către calea cea bună.

Eclipsa parțială de Luna se produce pe axa Caselor a 5-a și a 11-a, a creativității și a impactului social, a prietenilor. Ceva legat de cercul social, încredere trădată, vești neașteptate care te scot cumva din joc deși tu te bazai pe suportul unora, o idee sau um proiect care îți este furat și nu ai nicio putere să contracarezi, dacă ești femeie și ești însărcinată atenți la un posibil avort sau la o veste tulburătoare legată de sănătatea fătului care poate duce la abandon sau la un avort conștient. În această săptămână te poți bucura de timp liber, dar nu poți savura compania unor prieteni care îți fac viața un pic cam dificilă. Cum Soarele se opune lui Saturn și lui Pluto încă de la începutul acestei săptămâni, ai putea avea probleme cu oamenii din cercul tău social care doresc să îți domine agenda și nu numai. Dacă te simt ca pe cineva ușor de convins, ar putea crește presiunea asupra ta.

Horoscop Minerva special Iulie 2019 PEȘTI Relaţional

Poate că este timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să te miști într-o nouă direcție. Situațiile conflictuale pot necesita o nouă cale. Ține-ți respirația și îndepărtează-te de ceea ce te deranjează. Sortează prioritățile acum. Indiferent dacă este vorba de obținerea unor facturi sau de punerea la punct a unor proiecte finale pe care le-ai ales, toate tind să fie ceva care are nevoie de atenție. Concentrarea sporită va fi bună săptămâna asta. Încheie lucrurile începute.

Trigonul dintre Soare și Neptun, încă de la începutul săptămânii, estompează demarcația dintre realitate și imaginație și face să te simți puțin mai energic. Alegerea perfectă este cineva care dorește să plutească pe norii alături de tine și să vadă dincolo de realitate. În schimb, nu ești dispus să te gândești la o relație intimă până când nu ești sigur că există și o conexiune mentală, spirituală sau emoțională.

Horoscop Minerva special Iulie 2019 PEȘTI Profesional

Mintea ta se deschide unei noi idei, așa că fii atent. Încurajează-ți imaginația să exploreze posibilitățile pe care ți le descoperă intuiția, acea voce interioară care îți spune că ar trebui să faci un anumit lucru sau că nu trebuie să îl faci. Fii agresiv și vezi dincolo de lucrurile normale.

Obține cât mai mult posibil în primele zile. Această perioadă este deosebit de bună pentru eforturile de echipă sau pentru a face o impresie favorabilă unui anumit gen de public. Verifică cu ușurință instrucțiunile pentru a te asigura că toată lumea se află pe aceeași lungime de undă cu tine. Fă tot ce poți pentru a-i ajuta pe ceilalți. Așteaptă-te la câteva intuiții interesante. Acesta este un moment puternic pentru un nou început deoarece te ajută în perspectivele de carieră. 

Horoscop Minerva special Iulie 2019 PEȘTI Financiar

 Este un moment ideal pentru o evidență a vieții și a priorităților financiare pe care le ai. Stabilește prioritățile, plătește facturile, fă liste de sarcini. Toată această activitate îți va întări sentimentul direcției și al realizării. Ia chestiunile financiare la pas. Atitudinea deliberată îți va servi bine la locul de muncă.

În această săptămână, ai putea primi o veste pozitivă și una negativă legată de viața ta financiară. Dacă ți-ai respectat obiectivele și te-ai limitat la buget, Jupiter îți oferă noi oportunități de a face bani. Dacă ți-ai depășit bugetul, schimbările bruște și poate neașteptate din sectorul carierei ar putea însemna că ceea ce ai calculat pentru a acoperi facturile, nu îți va ajunge. 

Horoscop Minerva special Iulie 2019 PEȘTI Sănătate

 Ai nevoie de mulți prieteni, dar și de timp suficient pentru a te concentra pe propriile nevoi interioare. Obiectivele tale tind să fie orientate spre oameni, dar timpul petrecut cu tine însuți/însăți este ceea ce te sporește capacitatea de a înțelege și de a-ți stabili obiectivele. Combină meditația cu exercițiul fizic. Cel puțin o dată pe săptămână, fă o drumeție, o plimbare sau pur și simplu mișcare. Această priză fizică creează spațiul pentru a-ți clarifica gândurile fără a fi deranjat de prieteni.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top