Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Balanță – Fii convins că ai multe de spus

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Balanță. Îți dorești să ai mai multă libertate mentală decât punerea în practică a gândurilor și ideilor. În cazuri mai extreme, poți deveni temporar un visător care se gândească la tot ce ar fi putut face, dar nu a făcut-o. 

Un sextil între Venus și Uranus ar putea coincide cu o întâlnire cu cineva care îți va da niște sfaturi. Ceea ce are de spus ar putea să te ajute cu un proiect sau un obiectiv important. Cu Soarele într-un sector proeminent cum este Casa a 10-a, este cu siguranță timpul să strălucești. Imediat, a doua zi, Luna Plină va coincide cu eclipsa parțială de Lună, pe axa caselor 4 – 10, care vine și răscolește, aduce la lumină lucruri nu tocmai plăcute care țin de familie și de realizarea profesională ca și cum ți-ai învinui familia pentru neîmplinirile tale.

Singurul adevăr este că, din cauza responsabilităților la domiciliu, posibil să nu fi putut face cât ați fi vrut ca să ieși în evidență sau să atingi obiectivele pe care țile-ai propus. Este posibil să faci niște compromisuri în această săptămână până la urmă, iar acest lucru ar putea duce la modificări care să permită un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală.

Marte se deplasează prin sectorul social, adică Casa a 11-a, astfel încât ai putea fi invitat la un eveniment special. Știu că dacă te duci, s-ar putea să nu îți placă pentru că este generator de conflicte.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Balanță Relaţional

 O călătorie scurtă ar putea fi lucrul de care ai nevoie pentru a rezolva o relație aflată în impas. Este necesară o comunicare mai bună. Asigură-te că nu doar vorbești, ci și asculți, că se vor vedea preocupările și se vor auzi toate nevoile tale. Planifică-ți o excursie cu prietenii pe care nu i-ai văzut de ceva vreme. Bucurați-vă de muzică sau de artă, împreună. Rudele îți pot solicita asistența pentru rezolvarea unei probleme în relația cu autoritatea.  Sfaturi și ajutor financiar acestea ar fi pe lista de discuții. 

Poți simți dragostea atâta timp cât stăpâna ta planetară, Venus continuă să călătorească prin semnul Racului. Dacă te-ai săturat să fii singur, ceva bun te așteaptă la colț.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Balanță Profesional

 Încrederea ta este ridicată săptămâna aceasta, făcând ca relațiile cu ceilalți puțin mai ușor de dus decât în ​​mod normal. Este un moment bun pentru a face apel sau pentru a intra în contact cu oameni cu care nu ai vorbit de ceva timp. Aceste relații sunt vitale pentru viitor.

Vei putea combina sensibilitatea emoțională, profundă, cu gândirea logică în luarea deciziilor. Comunicarea cu femeile ar trebui să fie deosebit de ușoară. Fii atent la informațiile utile care ți se potrivesc. Proiectele de echipă care se concentrează pe îmbunătățirea într-un mod practic a lucrurilor deja începute, vor fi cele mai satisfăcătoare. Fii convins că ai multe de spus. Finalizează cât mai mult, în fiecare zi ca să îți rămână timpși pentru tine.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Balanță Financiar

Gândirea financiară îți va servi de minune. O idee ar putea fi debușeul care să îți ajute afacerea. Ești gata să vorbești și ceilalți sunt gata să asculte. Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să înțeleagă. Cheltuielile asociate casei pot fi mai mult decât te aștepți în această săptămână. Pot fi necesare ajustări ale bugetului, pe măsură ce descoperi că reparațiile costă mai mult deât ai calculat sau că cineva a făcut o ofertă mai bună pentru un imobil decât cea pe care ai făcut-o tu. Nu ai să fi copleșit sau furios, deoarece un aspect armonios te va ajuta să îți plătești datoriile existente, să îți clarifici eventualele închideri financiae și vei avea mai mult pus deoparte. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Balanță Sănătate

Dă-ți mai mult timp ca să faci cele mai luminoase lucruri. Să te grăbești cum vor alții nu este, de asemenea, ceva la care să reacționezi bine. Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de așteptările celorlalți este să îți stabilești propriile limitele și să te ții de ele. Ia o oră în plus la sala de sport, încearcă o formă nouă de antrenament pe lângă rutina obișnuită. Nu trebuie să te forțezi prea mult, dar ai energie în plus săptămâna asta și e mai bine să o folosești pentru scopurile tale, nu pentru alții.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top