Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Berbec. Este mai bine să o iei mai încet

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Berbec. Săptămâna este bună pentru călătorii. Planifică-ți o călătorie în străinătate undeva unde ți-ai dorit să ajungi. Această experiență îți va lărgi viziunea asupra lumii și îți va permite să te reconectezi la un părinte. O restricție poate provoca o schimbare în direcția profesională. Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare. Investește în talentele pe care le ai sau în instruirea suplimentară pentru a te asigura că ești bine pregătit pentru această nouă oportunitate.

Eclipsa parțială de Lună are loc pe axa Caselor a 4-a și a 10-a. Atenție la reputația profesională. Dacă vorbim despre persoane plublice este posibil să asistăm fie la arestări și acuze nefondate, fie iese la lumină ceva legat de viața intimă a acestora. Nu lua icio decizie care să vizeze profesia sau familia.

Ia-o ușor joi, totuși, ca un aspect destul de dinamic între Marte și Uranus deoarece te-ar putea provoca să te revolți împotriva unei situații care și se pare profund frustrantă. Dacă dorești o schimbare, este mai bine să o iei mai încet.

În această săptămână, ar fi mai bine să nu faci prea multe. S-ar putea să te simți presat de responsabilități la locul de muncă și, dacă este așa, poate că este timpul să delegi din sarcini.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Berbec Relațional

Te simți creativ și încrezător în propriile forțe. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile zboară și te poți exprima cu ușurință. Mental ești în top. Bucură-te de sentimentul de încredere în sine pe care o aduce asta. Dacă ești singur, cineva special te poate aborda acum. Dacă simți chimia, fă mișcarea, fii nebun, îndrăgostește-te din nou, dacă nu stai cuminte. Înconjoară-te cu oameni asemănători ție și vei profita de beneficiile acestora. Lasă pe cineva să îți atingă sufletul.

 Nu simți că trebuie să faci prea multe din cauza opoziției Soare-Saturn, influxurile fac să te scurgi efectiv, din punct de vedere energetic, la începutul săptămânii. Fă un  pas înapoi și așteaptă ca oamenii să se apropie de tine. Este un moment bun pentru a verifica și a reveni la cine ești tu. Nu uita că Mercur este retrograd.

O altă opoziție, de data aceasta între Soare și Pluto, aduce tensiuni la sfârșitul săptămânii și probabil că vei fi mai gelos decât de obicei. Dacă ai ceva de care să fii îngrijorat, aceasta este încrederea în sine pentru că există riscul să cazi în extrema cealaltă. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Berbec Profesional

 Finalizează lucrările pe care le ai săptămâna aceasta de făcut. Tendința ta ar putea fi să te obișnuiești cu acest ritm și este bine. În schimb, este important să faci toate conexiunile și să mergi până la capăt pentru a impresiona oamenii din jurul tău.

Va fi ușor să îți exprimi sentimentele într-o manieră practică acum. Acest lucru te poate ajuta în orice profesie umană sau orientată spre oameni. Sunt zile excelente pentru cercetare sau o examinare atentă a oricăror rapoarte sau documente. Discută cu colegii care crezi că au idei bune, deoarece perioada poate aduce schimbări surprinzătoare și pozitive. Ai putea fi la o răscruce de drum în ce privește cariera. Nu îți fie frică să faci saltul. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Berbec Financiar

Este posibil să faci mai multe drumuri pentru a rezolva unele probleme legale. S-ar putea să fii însoțit de un șef sau de o autoritate, astfel încât să profiți la maximum de ocazia de a-ți exprima ideile. O problemă în construcții sau imobiliare ar putea cauza întârzieri în această săptămâna așa că fii flexibil, atât acasă, cât și pe drum.

Anaizează înainte de a face orice achiziții de bunuri imobiliare sau de vehicule. Transformarea majoră a carierei este o posibilitate în această fază, atâta timp cât ești atent și deschis. E o săptămână de contradicții pentru tine. Aspectele îți permit să devi mai încrezător în cine ești cu adevărat și cum te vede lumea. Pe măsură ce îndoielile dispar, te poți concentra asupra a ceea ce contează. Cheltuielile cu familia și cu copiii nu sunt un lucru rău, dacă nu sunt excesive. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Berbec Sănătate

Este un moment bun să acorzi o atenție specială picioarelor. Băile la cadă, în apă caldă ar trebui să fie o practică obișnuită, mai ales dacă trebuie să porți regulat șosete, ciorapi și pantofi. Dacă faci din baie un prieten special, trasformi acest lucru într-un proces de valoroare și ar fi bine dacă ai adăuga ulei de lavandă sau ulei de arbore de ceai australian în cada de apă caldă în care îți vei înmuia picioarele. Nu ar strica să iei în considerare ideea de a citi o carte despre reflexologie ca să descoperi beneficiile terapeutice ale masajului.

 

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top