Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Capricorn – Ar trebui să faci unele concesii serioase

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Capricorn. Acum ești mai intuitiv decât de obicei, luând toate indiciile pe tăcute, cum s-ar spune, pentru că știi să citești printre rânduri. Acum trebuie să înveți să îți transformi viziunile și idealurile din trecut, inclusiv cele ale naintașilor, în forme mai practice care se vor reflecta mai apoi în acțiuni constructive. Oricare ar fi forma, rezultatele îți vor încânta starea de spirit.

Eclipsa parțială de Lună se petrece și la tine, pe axă relațională, că sunt relații de familie, personale, profesionale, cu tine însuți sau relațiile cu ceilalți, Casele 1 – 7. Mă gândesc că acum ai puea fi ps în situația să evaluezi stadiul unor relații,modulcum au evoluat, dacă au evoluat și să iei o decizie chiar dacă asta ar putea să doară. Cu cât scoți rădăcina reamai repede cu atât va fi mai bine.

Cu Soarele din Rac care se opune lui Saturn și lui Pluto, aflați în semnul tău, ar trebui să faci unele concesii serioase pentru a păstra liniștea. 

În același timp, ai putea fi atras de cineva cu care te întâlnești întâmplător, la începutul săptămânii. Această persoană ar putea fi ca un suflu de aer proaspăt – ceva care te face să te simți mai plin de viață.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Capricorn Relaţional

 Împărtășește-ți temerile sau lucruri pe care le știi și le ții ascunse cu cineva special și îți vei da seama care este stadiul relației voastre. Familia este o consolare acum. Ascultă sfatul părinților sau al unuia dintre bunici. Retragerea din viața socială poate prea ocupată îți va permite să câștigi perspectiva.

Ești în ton cu nevoile și dorințele altora, în această săptămână. Poți interpreta semne foarte subtile, altele însă le poți pierde.

Cu stăpânul tău planetar Saturn, retrograd în semn, conjunct cu Pluto, dar și cu Nodul Sud, ar trebui să ai o perspectivă bună asupra relației cu fosta iubită sau cu cineva din trecut. Îți va lua ceva timp să te gândești la ce ai face dacă ai avea șansa să o reiei.

Semnale interesante trimit și Marte încă în pătrat cu Uranus ceea ce ar putea duce la un stres în plus, dacă nu poți să te eliberezi de restricțiile pe care ți le-ai impus. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Capricorn Profesional

Evenimentele și oamenii din jurul tău se vor mișca cu viteza fulgerului, dar nu vei avea probleme să ții pasul cu ei. Vei fi hrănit cu energie din plin. Noile idei vor fi în pas cu ceilalți și orice fel de activități de brainstorming vor fi un succes uriaș.

Evită să promiți că faci mai mult, să te extinzi prea repede sau să spui ceva fără să te gândești.  Totul va merge bine, în cea mai mare parte a săptămânii, dar trebuie să te gândești bine înainte de a merge într-o anumită direcție. Evitați colaboratorii dificili. Nu este momentul să rezolvi acum diferendele. Lucrurile încep să se relaxeze în curând. Este un moment norocos pentru o rețea nouă de prieteni sau pentru o activitate nouă sau mai bună.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Capricorn Financiar

Revizuiește cu atenție toate documentele financiare și discută cu un partener înainte de a semna un contract sau de a efectua o achiziție. Lucrurile trebuie să fie clare. Implică-te în acțiuni de caritate ar fi mult mai plăcut. Ai putea folosi schimbarea de mediu cape o nouă perspectivă. Caută noi modalități de a lua în considerare o chestiune pe care o ai în minte de ceva vreme.

Acordă o atenție deosebită celor din jurul tău. Ești mai intuitivă săptămâna asta și poți să înțelegi semnalele subtile. Fă-ți timp pentru o planificare financiară și, astfel aplică onouă strategie de viață. Este momentul ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții te abordează, oferă sfaturi financiare raționale și solide. Ai puterea de a comunica ceea ce vezi ceea ce ar putea aduce și distracție și profit.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Capricorn Sănătate

Ai tendința de a căuta în orice, un înțeles. Acest lucru nu este neapărat bun sau rău. Dar, pentru a menține interesul pentru ceva sau cineva, trebuie să existe adesea un complex de înțelesuri sau un punct de urmat. Când vine vorba despre sănătatea ta, încearcă să îți lărgești înțelegerea cu privire la alimentele care au cea mai mare valoare nutrițională și de ce îți sunt beneficie. Cunoașterea acestor informații te va ține interesat de o dietă sănătoasă, iar jumătatea bătăliei este deja câștigată!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top