Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - GEMENI

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Gemeni. Viața va fi ocupată, dar interesantă

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Gemeni. S-ar putea să apară întârzieri de comunicare, neașteptate și pot apărea dificultăți în relațiile cu ceilalți, în special cu frații și colegii. Există totuși și tendința de a te agita acum asupra problemelor nesemnificative. S-ar putea să ai o perioadă foarte ocupată cu vecinii, cu foștii colegii de clasă, cu frații sau cu treburile comunității. Oricare ar fi forma, soluționarea va fi crucială.

La tine eclipsa parțială de Lună are loc pe axa Caselor a 2-a și a 8-a, a valorilor patrimoniale și a valorilor afective. Și apropo de valorile afective, în același timp, o întâlnire cu cineva din trecut sugerează că ai putea avea multe de recuperat. Poate fi un moment foarte interesant când îți dai seama cât de mult aveți în comun. Din această cauză, ai putea dori să vă vedeți mai des, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îți supraveghezi cheltuielile. 

Ia-o ușor marți, totuși, deoarece ar putea exista o problemă financiară, temporară, pentru a face ceea ce dorești. Dacă poți pune bani deoparte pentru a-ți permite acest lucru, este posibil să nu existe vreo o problemă.

Viața ar putea lua o întorsătură interesantă joi, când un aspect mai tensionat sugerează că va trebui să renunți la vise. Cel mai bine ar fi să nu îți abandonezi responsabilitățile, dar încearcă să îți faci, mai târziu, timp ca să te bucuri și de tine. Duminica, ar fi înțelept să te împotrivești dorinței de a te feri de…cineva.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Gemeni Relaţional

O decizie importantă rămâne în balanță, una care ar putea avea impact asupra viitorului relației tale. Dacă nu ești căsătorit, acum ar putea fi momentul să încerci să găsești pe cineva și să te implici. Indiferent de decizia luată, asigură-te că este gândită în profunzime, cu contribuția ambilor parteneri. Așteptă-te la câteva întârzieri sau complicații dacă ești în concediu, deoarece problemele familiei te pot aduce înapoi acasă. Fie că ești într-un mediu nou sau nu, fă ceva pentru a avea niște experiențe noi, care să facă legătura cu cultura și cu cineva special și care îți va aduce fericirea dar și scopul.

Nu ești în cea mai bună dispoziție atunci când Soarele îi face opoziție lui Saturn la începutul săptămânii. Responsabilitățile îți permit să ai timp și pentru tine, astfel încât întâlnirile să nu se afle pe lista de priorități.

O suspiciune provocatoare adusă de opoziția Soare – Pluto la sfârșitul săptămânii, va scoate în evidență gelozia, provocându-te să te simți fără control și atent la tot cemișcă în jurul tău. Este bine să faceți lucrurile pe îndelete atunci când nu ești sigur pe tine..

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Gemeni Profesional

Vei avea parte de o nouă oportunitate săptămâna aceast. Caută o nouă fază de dezvoltare. Chiar dacă această oportunitate poate părea mică, ea are potențialul de a deveni ceva mai mare și mai prosperă în viitor. Fii cu ochii pe ea.

Forțe puternice se amestecă acum. Le poți folosi în avantajul tău concentrându-te pe soluții și metode practice. Orice propunere științifică sau obișnuință poate avansa pe o fundație mai sigură. Acum îi poți vedea pe ceilalți pierzând timp, mai degrabă decât să muncească. Cel mai bun idee este aceea de a merge cu fluxul. O situație încărcată emoțional ar putea dezvălui ceva important cu privire la locul tău de muncă.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Gemeni Financiar.

În această săptămână este posibil să ai șansa de a-ți dubla sau tripla producția la locul de muncă. Curiozitatea înnăscută și talentul în a mânui cuvintele îți servesc bine. Ai posibilitatea de a face multitasking și să păstrezi legătura în diverse forme – telefon, scrisoare, e-mail. Evită supraîncărcarea cu informații pentru că ar deveni prea epuizante. Fă față problemelor reale, nu celor pe care le inventezi. O minte practică îți va permite să reușești. Relaxează unele dintre opiniile rigide asupra lucrurilor și fii deschis pentru a răsturna opinia altora cu privire la anumite chestiuni financiare. Viața va fi ocupată, dar interesantă!

Un aspect de susținere îți poate oferi o bază fermă pe care să îți construiești visele legate de bani. Alte aspecte scutură relațiile apropiate și te obligă să gândești modul în care fiecare contribuie la viața ta. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Gemeni Sănătate

 Cu configurațiile astrale din această săptămână, s-ar putea să te surprindă cât de ușor te exprimi. Cel mai important lucru este că îți vei putea auzi vocea interioară care îți va spune exact ce ai nevoie și când ai nevoie. Când te trezești dimineața s-ar putea să îți fie sete, așa că încearcă să înțelegi că asta înseamnă apă, nu cafea! Ascultă-ți organismul și dă-i mai întâi ceea ce are nevoie.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top