Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Săgetător. Du-te direct la problemele de bază

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Săgetător. Tinzi să devii filosofic peste problemele neașteptate ale zilei și care sunt răspunsurile la problemele din viața ta, cel puțin înțelese de ceilalți. Este posibil să ai dificultăți în a cere sfaturi de la alții și, ca de obicei, ești împotrivă, la tot ceea ce se leagă, și în cursa ta pentru a acoperi terenul mai mult decât poți folosi personal. Drept urmare, acum devii un mare furnizor de informații pentru alții, în timp ce însuți faci slalom prin toate confuziile.

Eclipsa parțială de Lună se produce pe axa caselor 2 – 8 și va veni cu vești nu tocmai plăcute legate de investiții și de datorii, de modul cum te-ai achitat de unele dintre ele și cum ai știut să folosești veniturile altora pentru a-ți face propriile venituri. Dacă firma este în insolvență, greșeala își aparține în totalitate nicidecum crizei sau faptului că oamenii nu ar mai avea bani. De asemenea, ai putea constata că o femeie de la locul de muncă îți poartă sâmbetele și îți va crea probleme. Sunt plăți și datorii pe care le duci în desaga de pe umăr de prea multă vreme. 

În timp ce sapi adânc în tine și explorezi sinele interior, Universul te încurajează, să privești situația de ansamblu și să încerci câteva experiențe noi. În cele din urmă, în week-end-ul s-ar putea să îți faci griji dacă nu te poți opri.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Săgetător Relaţional

Implică-te la un nivel intelectual mai riguros și vei observa că dorințele tale sunt mult mai saturate decât credeai. Poate că este timpul să aduci pe cineva înapoi în viața ta, cu care aparent nu mai ții legătura. Imaginea devine mai clară. Poate că acele conversații trecătoare cu cineva interesant au fost mai mult decât simplă chibițeală. Poate fi momentul pentru a duce lucrurile la nivelul următor. Cauți o conexiune mai profundă, deci mergi mai departe și continuă-ți drumul.

Soarele în trigon cu Neptun la începutul săptămânii, te ajută să ajungi la stele, ca să spun așa. Dacă ceva nu a fost posibil până acum, încercă din nou. Eforturile tale vor fi răsplătite atunci când ești dispus să sari mai sus decât credeai că poți.

Există o opoziție tensionată între Soare și Pluton, care te poate face să te întorci către o alegere sentimentală pe care ai făcut-o în trecut. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Săgetător Profesional

O decizie pe care ai luat-o în urmă cu două săptămâni este posibil să se întoarcă împotriva ta. Poate că te-ai concentrat prea mult pe detalii atunci, încât nu ai observat imaginea de ansamblu. Acum, această alegere va provoca mari dificultăți. Recunoaște-ți greșeala.

S-ar putea să te simți vulnerabil dar totuși sigur pe tine. Este posibil să fi ușor de rănit sau de insultat de cineva cu care trebuie să te porți politicos. Acest lucru s-ar putea să te facă să îți dorești să fii un timp singur, dar ai putea fiți cel mai fericit să lucrezi singur. Acestea sunt zile bune pentru o analiză atentă a bugetelor, a contractelor și a preocupărilor privind resursele umane. Este timpul ideal pentru a explora opțiunile de carieră. Contactează cât mai multe persoane, dacă dorești o schimbare.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Săgetător Financiar

Pune lucrurile în perspectivă acum, uitându-te la modul în care deciziile tale financiare se referă la consecințele cu care te confrunti în fiecare zi. Vorba lungă, moarte sigură spune un proverb. Gândește-te la asta când vrei un credit deoarece ai putea fi amânat.  Du-te direct la problemele de bază. În timp ce te concentrați asupra imaginii de ansamblu, nu uita de detaliile care sunt necesare pentru a obține o imagine mai clară. Fii în grafic, cum se spune, și păstrează prioritățile în ordine. În această săptămână este posibil să fi mult mai îngăduitor cu partea ta neconvențională, mai ales atunci când vine vorba despre bani și propriile plăceri.  

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Săgetător Sănătate

 Iubești activitatea fizică – cu atât mai intensă, cu atât mai bine. Ce faci cu  această dorință? Imaginează-ți o oală mare plină cu supă – cea mai mare oală pe care ți-o poți imagina. Mestecă în acel vas, astfel încât supa din partea de jos să se mixeze cu supa de sus, exact la fel este și cu exercițiul pentru tine. Un echilibru bun intre exercițiile de la sală și mersul pe jos este ideal. Acest proces este nu numai satisfăcător fizic, ci și necesar pentru o minte sănătoasă. 

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top