Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Scorpion. Îmbunătățește-ți abilitățile

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Scorpion. Ai tendința de a reflecta asupra realizărilor din trecut, atent la felul cum sunt apreciate efectele acestora și dacă sunt conforme cu așteptările tale. Pentru unii dintre voi ar putea fi o mare nevoie de a-i impresiona pe alții și totuși, în același timp, te inhibă în exprimarea de sine datorită pregătirii insuficiente în ce privește proprietățile, prudența sau precauția. Cu alte cuvinte, totul este despre rezultatul practic și tangibil al ideilor tale și dorința de a construi un viitor puternic, mult mai bun decât ai construit în trecut.

De fapt, aș tinde să cred că aceste reflecții se datorează eclipsei parțiale de Lună și Lunii Pline din 16 iulie, care are loc pe axa Caselor 3 – 9, semn că Universul și Dumnezeu îți trimit un semnal arătându-ți unde ai greșit, ca și credință, ca și afirmație, ca și poziție.

O parte din tine dorește să exploreze și să se bucure de experiențe noi, în timp ce o altă parte poate fi mulțumită să rămână în siguranță în familie. Totuși, acest lucru ar putea fi provocator, iar aspectele-cheie te vor încuraja să renunți la mentalitatea care ar putea să te tragă înapoi.

În același timp, Marte în Casa a 10-a carierei, alimentează nevoia de afirmare și de impunere în carieră și este perioadă bună pentru a te conecta cu oricine care îți poate oferi sfaturi utile.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Scorpion Relațional

Simți nevoia să fii mai autoritar în timpul acestei retrogradări a lui Mercur, tocmai pentru a putea ierta. Devotamentul față de îndatoririle profesionale ar fi înțelept acum, dar și atenția pe care trebuie să o acorzi familiei. Sentimentalismul trebuie dat temporar la spate. Tot ceea ce spui și faci va fi analizat din exterior, așa că alege-ți cu grijă cuvintele. Comunică cu încredere și cu atenție. Îmbunătățește-ți abilitățile – personale și interpersonale – și acest lucru, la rândul său, îți va angaja viața sentimentală.

Unul din stăpânii tăi planetari, Marte este în Leu, oferindu-ți abilitatea de a face ceva ce ai visat să faci până acum. Luna se încinge cu energia Vărsătorului, în a doua parte a săptămânii, deci întâlnirile ar trebui să ia o întorsătură aventuroasă. Introducerea cuiva nou în una dintre activitățile tale preferate, generatoare de adrenalină, este bine gândită.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Scorpion Profesional

Unii colegi vor fi dispuși astăzi să te ajute, deci este un moment bun pentru a pune în aplicare una din noile tale idei. Simte-te liber să conduci plutonul. Tu ești tamburul care imprimă ritmul celor care te urmează, atrași de muzica ai ales-o. Joacă mai tare decât de obicei.

Energiile săptămânii încurajează puterea altora, dar evită să cazi într-un model negativ de martir. Dacă ești stresat, poți comunica inconștient o combinație ciudată de suferință, de teamă și de superioritate. Acest lucru poate anula eforturile cele mai bune și poate crea probleme inutile la locul de muncă. Tolerează șefii puternici. Acordă o atenție deosebită oricăror chestiuni financiare. De această dată, îți recomand o revizuire atentă a responsabilităților cotidiene. Ajungi la alții pentru un nou început.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Scorpion Financiar

 Ești o voce cu autoritate în rândul colegilor, când se pune problema de bani. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că dai sfaturi utile și îți gestionezi gândurile eficient. Stăpânirea cuvintelor îi va influența pe superiorii tăi. Faci niște planuri profesionale sau lucrezi cu unele strategii noi. Alții îți vor respecta sfaturile sănătoase și le vor găsi atât fiabile, cât și accesibile. Multitasking-ul este imperativ acum, astfel încât să nu pierzi timpul cu îngrijorări nefondate. 

S-ar putea să constați că problemele cu banii se accentuează pe măsură ce te apropii de o persoană specială. Este important să te asiguri că sunteți pe aceeași lungime de undă. Jupiter te ajută să explici, liniștit și clar, poziția cu privire la problemele bănești și să ajungi rapid la o soluție profitabilă pentru amândoi.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Scorpion Sănătate

Ești deosebit de sensibil la ce se petrece în jurul tău. Nu trebuie să fii designer sau arhitect, ca să îți pese de felul în care arată lumea fizică. Ai nevoie de echilibru și armonie între lumea interioară și cea exterioară. Dacă există ceva ce te-ai gândit să schimbi atunci acceptă un nou stil de viață, mai sănătos și mai vizibil. Lumea interioară este afectată de întârzierile de orice fel și este posibil să te târască în probleme nerezolvate. Ascultă-ți organismul.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top