Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Taur. S-ar putea să aibă loc o ciocnire de idei

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Taur. Memoria îți este mai retentivă decât de obicei, iar gândurile tale sunt adesea îndreptate asupra problemelor personale, ale familiei și a celor dragi. Unii dintre voi ar putea crede că nevoile altora te trag înapoi, în special cele de familiei și a celor aflați în întreținere. O abordare sensibilă a unui conflict care amenință să ia amploare te poate ajuta să rezolvi lucruile în cel mai scurt timp. Accentul pe semnul Racului și pe sectorul de comunicare poate fi un apel să abordezi altfel problema pentru a vedea lucrurile din perspectiva lor, precum și a ta. Dacă poți menține această atitudine în cursul săptămânii viitoare, orice decizie poate fi rezolvată în cel mai bun mod pentru toți cei interesați.

Eclipsa parțială de Lună are loc pe axa Caselor a 3-a și a 9-a și  ține de comunicarea spirituală, cu tine și cu ceilalți. Posibile devoalări nu fără un oarecare preț, însă lați lucrurile ca și cum acest preț trebuie plătit. Ști vorba, gura păcătosului adevăr grăiește, cam așa ți se va întâmpla și ție. Vei spune lucruri incomode fără să-ți dai seama și de aici o întreagă suită de probleme.

În același timp, cu ajutorul lui Marte care este în Casa a 4-a Casa familiei, este posibil să îți dorești să preiei cârma. Conjuncția cu Mercur retrograd, te va face să îi inspiri pe alți membri ai familiei să te ajute la materializarea planurilor tale.

S-ar putea să aibă loc o ciocnire de idei, joi, și nu este posibil să existe o cale de aplanare decât dacă și cei implicați vor fi de acord cu asta. Un schimb intens de opinii, pe parcursul săptămânii, te va face să fii mai precaut în jurul unei anumite persoane.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Relaţional

Bucură-te de această săptămână de pasiune intensă. Ești profund absorbit în idei și planuri. Te gândești inten la un/o iubit/ă, un bun prieten, chiar și la cei din familie. Dacă te lupți cu tine și nu te răzbești, cere ajutor. Acest lucru este mult mai benefic decât suferința inutiî în izolare. Sarcinile mundane pot fi dificil de focalizat acum, pe măsură ce ești prins în planuri mai pasionale. Riscă în tot ce gândești și în relații. Îndrăznește să fii cunoscut profund.

O Trigonul dintre Soare și Neptun din Pești, semnul pe care îl conduce, în mijlocul săptămânii, înmoaie puțin tonul și facilitează stabilirea unei stării interioare de spirit menită să te ghideze. Bucură-te de efectul de vis care poate crea o muzică diafană care să te ramforseze spiritual.

Încercarea de a face ceva la o prima întâlnire cu cineva necunoscut poate fi și distractiv și sexy.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Profesional

Deși colegii te pot privi ca pe un nebun nu renunța la ce ți-ai propus pentru că este binevenit în ceea ce faci, sunt lucrurile care ți se potrivesc. Nu-i lăsa să te destabilizeze emoțional. Oamenii pot fi o bosiți deoarece sunt speriați de ideile pe care le ai. Condu prin exemplu personal  și demonstrează-ți că este cea mai bună cale.

Perioada ar putea debuta cu o confruntare stresantă deoarece este un timp intens. Șefii și oamenii din conducere pot avea agende care nu întotdeauna susțin interesele angajaților. Poate fi, se asemenea, și o atitudine mai dificilă și greu de prevăzut. Dar spre sfârșitul lunii, lucrurile se vor lumina. Este un moment bun pentru a contribui la eforturile de echipă. Activitatea axată pe îmbunătățirea vieții celorlalți se va bucura de o mare doză de contribuție colectivă.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Taur Financiar

Situația ta financiară poate să nu fie exact ceea ce ți-ai dorit acum, dar un aspect benefic îți ridică moralul în această săptămână. Un accent pe experiențele anterioare și pe echilibru te îndeamnă să fi atent la felul în care te porți, mai ales atunci când vine vorba de cuvintele care pot răni grav. Între timp, banii vin în momentul în care valorifici investițiile și proprietățile comune.

Este posibil să te afli în așteptarea unor plăți sau să cheltui bani pentru situații neplanificate, cum ar fi câteva reparații sau niște achiziții necesare. Fă cercetări înainte de a cheltuieli. Oferă sprijin, indiferent de modul în care o poți face, partenerului tău, deoarece familia lui/ei trece printr-un anumit stres sau pierdere.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Taur Sănătate

Având în vedere numeroasele opțiuni pe care le ai în viață, senzația de a fi copleșit poate deveni enormă, acum pe acest Mercur retrograd. Aspectele îți dau un anumit răgaz, permițându-ți să comunici exact în modul în care dorești. Aceasta include și felul în care vorbești cu tine însuți. Cu toate precepteșe sănătoase în ceea ce privește dieta și exercițiul fizic, este ușor să uiți că cea mai fermă parte din noi este în mintea noastră. Modul în care îți tratezi mentalul este mai important decât orice!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Mădălina

    2019-07-23T21:18:03+03:00 at 21:18

    Horoscopul prezentat este pe lunile iulie-august sau pe o anumită săptămână ? In articol se face referire la ziua de joi ( care ?), ,,pe parcursul săptămânii” ( care săptămâna ?). Ca sa nu mai spun ca sunt multe greșeli gramaticale…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top