Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 VĂRSĂTOR – Banii vin atunci când ai nevoie de ei

Horoscop Minerva special Iulie 2019 Vărsător. Unii dintre voi ar putea experimenta frustrări legate de căsătorie, de carieră și de familie, în timp ce cauți să armonizezi diferitele idei ale oamenilor din jurul tău. Ai putea fi înțeles greșit de cei cărora încerci să le explici lucrurile, pentru că tinzi să-ți concentrezi energiile mai mult prin mintea lor decât pe tine. Obiectivul tău poate fi acela de a deveni în general mai fericit și mai multumit de viața de zi cu zi. Pentru a ajunge la această etapă, este posibil să fii nevoit să faci anumite modificări în rutina cotidiană, ceea ce poate că nu este atât de ușor. 

Eclipsa parțială de Lună are loc pe axă de sănătate dar și cea mai subtilă cale de accesare a Cunoașterii prin suferință, Casele 6 – 12, deși, eu ,aș adăugă posibilitatea unei răsturnări de situație în sensul, de reașezare a unor valori în raport cu tine și abia apoi cu ceilalți, lucruri care țin de percepții subtile care te leagă cu Unoversul altfel decât până acum. Pe de altă arte ai putea asista la debutul furtunos a unor boli pe care nu le bănuiai sau despre care știai dar le-ai igorat mereu.

Dinamicul Marte este încă în pătrat cu Uranus, care te poate face să te simți foarte neliniștit. Acest tranzit ar putea duce la mișcări impulsive pe care le-ai regreta mai târziu.

Horoscop Minerva special Iulie 2019 Vărsător Relaţional

Ești meticulos în luarea deciziilor săptămâna aceasta. Fie că este vorba despre viața de familie sau de o întâlnire, ești gata să analizezi temeinic binele, răul și urâtul. Nu lași nimic nedisecat, consideri că să iei în considerare modul în care cei din jurul tău sunt afectați de alegerile tale. Deschide-te cuiva apropiat poate cineva cu care ai amintiri comune. Conversația pe care o ai te va ajuta să fii pe calea cea bună. Discuțiile vor lumina răspunsurile de care ai nevoie – la serviciu, la conferințe sau la cafenele.

Începutul săptămânii aduce o opoziția Soare-Saturn care face dificilă trăirea cu detașare de cineva care te interesează. Deci, evident, acest lucru nu este un momentul potrivit pentru a căuta o relație cu oricine pentru că nu este locul.

Horoscop Minerva special Iulie 2019 Vărsător Profesional

Împinge-ți gândirea spre noi limite. Pragul pe care te afli este confortabil, deoarece este cel cu care ești familiarizat. Realizezi că nu vei crește niciodată dacă nu îți extinzi granițele și dacă nu cauți cu seriozitate oportunitățile din jurul tău.

Săptămâna poate fi una satisfăcătoare. Lucrul care face lumea mai echitabilă sau mai armonioasă va fi deosebit de plăcut și va aduce satisfacție. Îți va fi ușor să îți pui ideile în practică și să le împărtășești și altora. Răbdarea și consecvența te vor ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit. Acesta este momentul potrivit pentru planificarea programelor. Ai noroc de călătorii legate de muncă, de formarea profesională, rețele sau cercetare pentru a te ajuta să îți îmbunătățești perspectivele de carieră.

Horoscop Minerva special Iulie 2019 Vărsător Financiar

Continuă cu rutina zilnică și cu etica profesională cu care te-ai obișnuit. S-ar putea să te simți un pic indecis în această săptămână legat de o regândire a propriului buget. Acest lucru nu poate fi rău, deoarece efectele deciziilor tale și nevoile celorlalți sunt de foarte mult timp în mintea voastră. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări privind achizițiile de proiect, fii dispus să te pui în locul lor și să ceri asistență și idei. Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare.

Pe de altă parte, trebuie să faci o alegere importantă. Comunică cel puțin  în scris, dacă nu verbal, prin predare și învățare toate să te ajute în ceea ce faci. În același timp, energia are se află în sectorul tău social, te va ajuta să te eliberezi de grupurile și de apartenența care acum nu îți mai folosesc la nimic. Restul oamenilor ar putea fi cei care te-au sprijinit. Iar banii vin atunci când ai nevoie de ei.

Horoscop Minerva special Iulie 2019 Vărsător Sănătate

Oamenii cred că uneori ai un aer prea grav.  Dacă auzi prea des acest lucru, reacția firească ar fi să îl consideri critică – la urma urmei, încerci doar să înțelegi pe tine nu și pe ceilalți. Pentru a integra natura interioară cu evenimentele din exterior, examinează activitățile de grup, cum ar fi mersul la tratament sau alte evenimente atletice care au ca suport, beneficiul pentru o cauză.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top