Connect with us
Horoscop 29 iunie- 5 iulie. Ce ți-au pregătit astrele în această săptămână

Horoscop Saptamanal

Horoscop 29 iunie- 5 iulie. Ce ți-au pregătit astrele în această săptămână

Previziuni pentru toate zodiile luni. Găsești aici horoscop 29 iunie- 5 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această săptămână, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei perioade aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la începutul săptămânii. Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 29 iunie- 5 iulie. Berbec

Berbecii trebuie să se iubească mai mult, să aibă grijă de ei, să învețe să se aprecieze și să înțeleagă că ei sunt tot ce contează. Este nevoie să fie și puțin egoiști și să se pună pe primul loc, pentru că nimeni nu știe mai bine decât ei de ce au nevoie cu adevărat. Voi sunteți cei mai importanți și nu trebuie să vă neglijați în favoarea nimănui, să nu uitați asta niciodată!

Taur

Taurii trec printr-o perioadă mai dificilă și trebuie să-și acorde mai mult timp pentru a-și pune ordine în idei. Fii acolo pentru tine și spune-ți că toate momentele grele vor trece. Este un capitol mai puțin frumos, dar din care vei avea multe lecții importante de învățat și care te va maturiza și te va dezvolta așa cum nu au reușit alte experiențe până acum.

Gemeni

Nu te da bătut, chiar dacă drumul pe care mergi acum este unul dintre cele mai dificile, care îți dă bătăi mari de cap, dar te și educă foarte mult. Când vei ajunge la destinație, deja te vei fi schimbat și vei fii capabil să iei decizii mult mai înțelepte. Învață să ai încredere în tine și să faci pași mărunți, dar siguri, care să te ajute să reușești ceea ce îți propui.

Horoscop 29 iunie- 5 iulie. Rac

În această săptămână simți nevoie să te pui pe primul loc, ceea ce nu ai mai făcut de mult timp. Nu ai mai simțit că tu contezi și că faci tot ce poți ca să-ți fie bine. Te simți singur și vrei să petreci cât mai mult timp cu familia și cei apropiați, să stai mai mereu în preajma lor, să îți deschizi sufletul și să le spui ce se află în inima ta.

Leu

Această săptămână este foarte aglomerată pentru lei, la fel ca, de altfel, toată perioada de la începutul anului până acum. Chiar dacă ați avea nevoie de o pauză, nu este momentul acum. Nu decât în plan profesional, ci și în plan personal întâmpinați multe treburi. Sunteți pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru eveniment și vă asigurați că orice detaliu este pus la punct.

Fecioară

Fecioarele trec printr-o perioadă mai dificilă, într-adevăr, dar trebuie să înțeleagă că nu toată viața lor este la fel de grea. Adună-te, încurajează-te cum știi mai bine și fii încrezător, pentru că totul va reveni la normal. Mergi mai departe, continuă-ți drumul pe care ai ales să mergi, pentru că vei primi multe semne care îți vor da curajul de care ai nevoie.

Horoscop 29 iunie- 5 iulie. Balanță

Simți că totul în jurul tău este foarte haotic, te obosește zgomotul pe care îl fac ceilalți și simți că din cauza problemelor nu te mai poți concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Ai nevoie de puțin timp în care să fii singură și să îți auzi gândurile, să pui ordine în idei, astfel încât să știi care sunt deciziile pe care trebuie să le iei pentru un viitor frumos.

Scorpion

Renunță la încercarea de a demonstra lumii că ești cineva, iar tu ești cu totul altă persoană. Renunță la măștile pe care le porți doar pentru a fi mai bine văzut în societate. Asta crezi doar tu, pentru că oamenii apreciază sinceritatea și cine te place, te place pentru ce ești cu adevărat și nu va încerca să te schimbe. Deschide-ți sufletul și arată-le oamenilor ce poți.

Săgetător

Se zice că este bine să accepți provocările și să riști, însă nu ești pregătit acum nici emoțional, nici fizic. Nu accepta orice proiect pe care ți-l prezintă superiorii tăi, pentru că nu-l vei putea duce la bun sfârșit și tot tu vei avea de suferit. Învață să prioritizezi lucrurile și să spui NU atunci când ești supusă unor lucruri care sunt peste puterile tale.

Capricorn

Încearcă să acorzi mai multă atenție sufletului tău și nevoilor lui în această săptămână. Ia o pauză și gândește-te mai mult la tine, fă-ți ordine în gânduri și în idei și nu vezi de ce ai nevoie pentru a te simți mai bine. Este foarte important să fii în conexiune cu sufletul tău, să ai grijă de el și să înțelegi cum îl poți ajuta pentru a fi cu adevărat fericit.

Horoscop 29 iunie- 5 iulie. Vărsător

Nu asculta de cei din jurul tău, nu te lăsa influențat de părerile altora și ia decizii bazate pe intuiție. Ascultă-ți sufletul și alege ceea ce te face cu adevărat fericită, nu ceea ce cred oamenii că ți-ar face bine. Nu uita că frâiele vieții tale sunt în mâinile tale, nu permite nimănui să preia controlul, pentru că tu ești singurul care se înțelege.

Pești

În ultima perioadă ai muncit foarte mult, mai mult decât niciodată și oboseala deja începe să se resimtă. Ești tot mai stresat și cu greu îți găsești liniștea. Ar trebui să îți gestionezi mai bine timpul, să ai timp și pentru odihnă, dar și pentru muncă, pentru că de ea depinzi. Acordă mai multă atenție celui de lângă tine și nu îl neglija din dorința de a da tot ce ai pentru job.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top