Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BALANȚĂ – Regresul recent ți-a dat o lovitură sufletească

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Balanță. Regresul recent ți-a dat o lovitură sufletească. Încearcă câteva mici modificări pentru a-ți susține ego-ul, poate o altfel de abordare a problemelor profesionale și personale. Fă din sănătate o prioritate. Un control de rutină nu strică niciodată. Este momentul ideal pentru un nou început, pentru a lăsa în urmă o parte a istoriei personale, care te tulbură și mergi în direcția în care ai pornit-o.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BALANȚĂ Relaţional

Ești mai intuitiv decât de obicei, gata să culegi indicii de la cei din jurul tău. Poți citi printre cuvinte. În cazul în care situația familială a deranjat ceva timp, s-ar putea să începi să găsești sursa scurgerii energiei și a resurselor. Cu Saturn, cu Pluto și cu Nodul Sud retrograde în Casa a 4-a a familiei, ar putea să te oblige să sortezi problemele mai devreme decât ai crede.

În același timp, Mercur  aleargă prin sectorul tău cel ai intim, prin Casa a8-a care este legată de schimbare, renaștere și active comune. Această influență te poate ajuta să pui în cuvintele unele sentimente mai intense. S-ar putea să știi că acest lucru este o modalitate de a descărca aceste emoții, astfel încât să te simțiți mai împăcat cu sine.

Un partener sau un prieten ar putea avea ceva de spus despre situația familială sau legat de casă. S-ar putea să aibă chiar și câteva adevăruri la domiciliu. Nu lăsa ca asta să îți deranjeze starea de spirit, dar dacă spune ceva care este adevărat, gândindu-te la o soluție ar putea aduce noi perspective.

Orice ar fi, aduce un impuls ego-ului tău. Simte-te liber să sărbătorești cu o nouă tunsoare sau cu o ieșire cu prietenii, dar nu sării calul răsfățându-te lucruri care ți-ar putea compromite reputația. Ai un scop de acum, deci ai încredere în intuiția ta și urmeză-ți inima.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Ești în ton cu nevoile și dorințele altora. Poți interpreta semne foarte subtile, dar altele le poți pierde. Planifică-ți niște mici investiții financiare, îndreptându-te spre anumite obiective specifice. Ești atât de sensibil și de abordabil acum. Viața rezonează simțul scopului în desfășurare. Împărtășește-ți idealurile și inima cu cineva și vei primi cu siguranță același lucru înapoi.

Mercur și Uranus s-au despărțit în semnul căutării plăcerii care este Taurul, așa că vei dori să te apropii de oamenii de care ești atras.

Luni, risipirea pătratului dintre Venus și Pluto, te face să fii îngrijorat de apropierea de cineva nou. Ce ai pierdut?

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BALANȚĂ Profesional

 Un concept cheie pe care trebuie să-l ții minte în următoarele două săptămâni are de a face cu ascultarea la fel de mult ca și cu vorbitul. Acordează-ți urechea cu atenție la solicitările oamenilor de la locul de muncă. Fii receptiv la îngrijorările și preocupările lor. Acest lucru este mai important decât crezi.

Fii cât mai politicos și profesionist posibil. Chiar dacă nu îți place slujba ta, comunicarea îmbunătățită marți și miercuri, 14 și 15 mai, te ajută să te simți mai mulțumit. Energia sprijină munca în echipă între oamenii care au un mod conservator de a face lucrurile și alții care sunt expuși riscului. Există energie care ajută să aducă împreună oamenii care, de obicei, ar fi în tabere separate. Vineri, 17 mai promite câteva lucruri noi sau distragere neașteptată.

Acesta este momentul ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții te abordează, oferă sfaturi raționale și sincere. Nu uita să păstrezi conversațiile pe care le ai, private și nu te băga în bârfe.

Poți face ceea ce vrei, spune Universul, atât timp cât îți poți imagina. Transformarea viselor în realitate poate deveni tema centrală a săptămânii. Dar cariera ți-ar putea oferi mult mai mult decât până acum totul este ce dorești să faci. Încearcă o soluție de compromis.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BALANȚĂ Financiar

Este o săptămână excelentă pentru a face o planificare financiară și a crea o strategie. Cercetarea este, de asemenea, favorizată. De asemenea, îți este mai ușor să abordezi interacțiunile sociale complexe. Nu te sfii să abordezi subiecte care de obicei produc valuri. Problemele bancare arr trebui să te preocupe pe tot parcursul lunii. Finanțele te vor mulțumi, în cea mai mare parte a acesteia. Prieteni, interludiile romantice, divertismentul clasic, vin odată cu fluxul financiar sporit. De fapt, banii fac totul posibil. Oricare ar fi forma, rezultatele te vor încânta peste măsură.

Surpriza o aduce o sumă neaștptată care îți intră în conturi. Savuraează câteva plăceri simple cu prietenii și familia, dar nu cheltui prea mult.

Folosește această fază pentru a recupera sentimentul de sine. Analizează-ți punctele forte și limitele, încearcă un aspect nou sau chiar o setare financiară nouă. O schimbare a statutului sau rangului este o posibilitate acum. Nu te preocupa prea mult de trecut, ci să lucrezi pentru prezent și un viitor semnificativ.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BALANȚĂ Sănătate

 Lucrează cu impulsul artistic. O influență minunată este crearea unui flux dinamic de energie legat direct de sănătatea ta. Ieși și fă acele lucruri care te umpluu cu pasiune. Blocajele legate de bunăstare vor dispărea. Dacă socializezi foarte mult, odihnește-te și mănâncă bine. Este momentul să îți reînnoiești obiectivele de sănătate.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top