Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BERBEC – Familia are prioritate maximă în această săptămână

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Berbec. Familia are prioritate maximă în această săptămână. Un frate cu probleme poate veni la tine pentru sprijin sau sfaturi. Acordurile juridice și deciziile oficiale necesită atenția sporită. Oferă asistență colegilor și vecinilor dacă ți se cere. Pot apărea complicații cu planurile de călătorie. Fii gata pentru posibile anulări sau întârzieri.

Ești gata să discuți cu voce tare despre ceva ce tocmai ai întrebat. Expresia de sine se afirmă acum cu ușurință. Te simți mai inteligent pe măsută ce cei din jur te urmăresc. Relațiile sunt extrem de volatile. Este posibil să inițiezi anumite discuții doar ca să evaluezi impactul asupra celor din jur. Activitățile profesionale pot deveni atât de cuprinzătoare încât se simt ca o manifestare a unei singure persoane! Ești pasionatde ceea ce faci, dar trebuie să eviți să lucrezi până la epuizare. Fă-ți timp pentru cei apropiați ție.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Gândirea ta ar putea deveni mai practică și mai pragmatică, pe măsură ce Mercur se plimbă prin Taur. Pentru că va fi în sectorul comunicării, acesta oferă o oportunitate de discuta despre o serie de idei inovatoare care să îți mărească veniturile și să îți organizeze conturile.

În același timp, relațiile cu cei cu autoritate ar putea ridica unele probleme dacă nu le discutați față în față. S-ar putea să nu acționezi cu tact sau diplomație, dar ai nevoie de acest lucru pentru a face progrese.

S-ar putea să fii dispus să lucrezi din greu în weekend deoarece există un aspect foarte practic care te încurajează să te achiți de sarcinile restante. În momentul în care termini, vei fi mândru de tot ce ai realizat.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BERBEC Relaţional

O decizie importantă rămâne în balanță, este una care ar putea avea impact asupra viitorului relației tale. Dacă nu ești căsătort, ar putea fi momentul să faci ceva. Indiferent de decizia luată, asigură-te că ați gândit-o în profunzime, cu contribuția ambilor parteneri.

Problemele sentimentale nu-ți vor face prea multe probleme în această săptămână, în schimb, gânduri adânc îngropate în tine pot ieși la suprafață. Mai de grabă, săptămână implică multe căutări sufletești, vrei ceva ce face să te simți împlinit și sigur. Ideile sunt ușor de exprimat și îți este ușor să te conectezi cu alții. Puterea ta de atracție îți permite să mergi după ceea ce dorești. Uită-te în jurul tău, conectează-te cu oamenii și du-te după ceea ce cauți. Fii conștient însă ce dorești cu adevărat. Cele mai bune și cele mai frumoase lucruri din viață nu pot fi nici văzute și nici atinse. Trebuie să fie simțite cu inima.

Atunci când Mercur comunică cu Taurul predispus la gelozie, la începutul săptămânii, poți spune câteva lucruri pe care nu le înțelegi cu adevărat. Fă ceva cu sentimentul de insecuritate în loc de a vorbi despre el pe FB.

Există un pasional sextil Soare-Neptun la mijlocul săptămânii, care îți va permite să îți arăți partea mai ascunsă din tine. Acea parte fierbinte va fi întotdeauna acolo, dar este frumos pentru că poți vedea potențialul din tine.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BERBEC Profesional

 S-ar putea să existe unele ipostaze care să dovedească atracția cuiva la locul de muncă. Este important să fii doar profesionist, indiferent la sentimentele tale. Joi și vineri ești norocos dacă lucrezi în marketing sau aduci oamenii în jurul unei idei sau a unui concept. Fă-ți temele la sfârșitul acestei săptămâni. Este un moment numai bun ca să găsești resurse sau persoane de contact care să te ajute cu perspectivele de angajare.

Folosește ceea ce știi în loc să faci lucruri pe care nu le știi. Ambiția cuiva este destul de puternică, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi atragi atenți dar nici să îi rați că știi mai bine decât el ce este de făcut. Fii deschis la o nouă perspectivă. Presiunea la locul de muncă poate fi intensă și necesită eliberarea unor furii nedescărcate cu prietenii.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BERBEC Financiar

 Cheltuielile iresponsabile ar putea duce la un regres financiar dacă nu renunți la tentația de a cumpăra bijuterii sau alte obiecte scumpe. S-ar putea să fi propulsat într-un mediu nou. Lucrezi pentru a te acomoda cu împrejurimile. Identifici concurența și potențialii adversari.

Contractele sau documentele juridice necesită atenție acum. Asigură-te că ești bine consiliat de experți. O schimbare de peisaj ți-ar prinde bine. Vizitează, eventual, o expoziție de artă.

Câteva aspecte esențiale ale afacerii fac să dorești să vorbești tot mai mult. Vocalizați-vă ideile. Contribuția ta ar putea face diferența între o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare.

În această săptămână poți avea parte de o creștere financiară. De obicei, ești organizat și atent cu privire la cheltuieli, și aceasta ar putea fi o săptămână minunată pentru a obține o  mărire a bugetului respectiv sau pentru a-l revizui. Este posibil să ți se recomande să apelezi la un serviciu bancar online sau să folosești instrumente online pentru a calcula ceea ce ai nevoie pentru pensionare.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 BERBEC Sănătate

 Atenție la tensiune. O problemă ar putea provoca scântei. Dacă te simți marginalizat, asta ar putea contribui la durerile de cap sau la durerile musculare. Este ultimul lucru de care ai nevoie atunci când ești ocupat.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top