Connect with us
Horoscop Minerva 13 - 19 mai 2019 CAPRICORN - O perioada mult așteptată vine

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 CAPRICORN – O perioada mult așteptată vine

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Capricorn. Căutați o soluție creativă pentru o problemă de relație cu care te confrunți. Câteva SMS-uri suplimentare ar putea să limpezească o complicație romantică sau poate că ar fi timpul să te rupi și să mergi mai departe. Urmărește-ți intuiția în timp ce iei decizii. La locul de muncă, talentul și calitățile de conducere au câștigat recunoaștere. Bucură-te de mult meritatele laude. O promovare poate fi, de asemenea, în drum spre tine. Folosește-ți creativitatea pentru a găsi o soluție utilă, apoi sărbătorește succesele recente cu cineva special.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 CAPRICORN Relaţional

În această săptămână ești atras de exprimarea de sine și să lași să iasă la lumină latura creatoare. Ideile sunt ușor de comunicat acum. Te angajezi în conversație sau alții, cu umor. Îți plac jocurile intelectuale și să petreci mai mult timp cu copiii. Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată îndeplini această nevoie. Spontaneitatea îți va permite să te exprimi la fel de, creativ. Încrederea și munca fac parte din succes.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Relațiile voastre necesită o lucrare chiar acum. Încercați niște planuri creative noi pentru a vă împrospăta lucrurile cu ceilalți semnificativi. Prietenii sau colegii se pot simți greu de atins. Planificați un eveniment pentru ca toată lumea să se bucure de o distracție ușoară. Sunteți plini de pasiune și înțelegere în această fază. Pur și simplu trebuie să indicați toate acestea în direcția cea bună. O întâlnire cu un șef sau o persoană de autoritate va merge bine, provocând noi oportunități pe care le puteți explora. Găsiți un echilibru între viața profesională și viața iubirii.

Pe măsura ce planeta Marte tranzitează sectorul muncii și a sănătății, apoi cel partenerial, vitalitatea îți crește cu cât te concentrezi mai mult pe prioritățile care le ai. Dacă o ții tot într-o distracție cu prietenii, este posibil să nu fii atât eficient.

Chiar și așa, energia rezultată de pe urma fuziunii dintre Mercur și Uranus ar putea aduce o întâlnire interesantă în felul tău, iar conversația rezultată ar putea să-ți dea mult timp de gândit.

De asemenea, concentrează-te asupra familiei și a vieții defamilie, deoarece Venus te încurajează să asculți ceea ce au de spus cei de acasă cu privire la planurile actuale. Dacă se pare că lucrezi prea mult, este posibil să te încurajeze să o iei mai ușor.

Întoarce capul și vei fi observat, inclusiv de cineva special care te poate aborda acum mai ușor. Dacă simți chimia, fa mișcarea, fii nebun, îndragostește-te din nou. Înconjoară-te cu oameni asemenea ție și profită de beneficiile acestei prietenii. Lasă totuși, pe cineva să îți ajungă la suflet.

Pătratul dintre conjunția Uranus – Venus și Saturn te aduce în starea de a fi autocritic încă de la începutul săptămânii, astfel încât este posibil să nu îți poți atinge obiectivele. Gândește-te la asta ca la un drum ocolit de care ai nevoie.

Luna ajunge în Scorpion la sfârșitul săptămânii, exact la timp, pentru a-ți stimula imaginația și inventivitatea. Vei avea nevoie de câteva idei noi pentru o întâlnire.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 CAPRICORN Profesional

Te simți expresiv și inventiv. Înainte de a-ți formula ideile, ai grijă cum le exprimi. Trebuie să-ți vinzi planurile altora. Nu te va ajuta nimeni așa că ai încredere în tine doar. În timp ce te afli în această atmosferă creativă, pune la punct unele planuri de recuperare a unor așa zise idei pierdute.

Așteptă-te la câteva provocări la dresa autorității tale, în această săptămână. Lasă-i pe colegi sau subalterni să își elibereze nervii dacă nu vrei o confruntare. Miercuri, 15 mai, este o zi bună pentru orice activitate de construire a echipei. Colegii de muncă ar putea să îți prezinte un nou mod de a vedea sau de a face lucrurile. Este bine să te asiguri că ai toate materialele pentru a face o treabă bună. Ceea ce nu se spune ar putea fi mai important decât ceea ce vezi, vineri 17 mai, la sfârșitul săptămânii de lucru.

Comunicarea va fi la obiect și concentrată spre toți. Chiar dacă acest lucru nu poate fi atmosfera care creează momente de amuzament în jurul locului de muncă, va facilita obținerea unor lucruri importante.

Calitățile menegeriale îți sunt solicitate în această fază, deoarece te confrunți cu anumite dispute în cadrul întâlnirilor și la locul de muncă. Arată-ți aceste calități și cu diplomație, ajungi la fondul problemei. Oferă informațiile de care este nevoie ca să ajuți ca lucrurile să progreseze în bine.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 CAPRICORN Financiar

Eforturile vor fi apreciate printr-o o creștere salarială sau o promovare bogat remunerată. O conexiune sau o relație poate să se dizolve, dar este începutul a ceva nou și interesant. Bucură-te de roadele muncii tale.

Încercați o nouă rețetă, pregătești unele călătorii sau iei măsuri pentru ca o idee pe care ai tot amânat-o să aducă bani.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 CAPRICORN Sănătate

Cu toate acestea, pe măsură ce Mercur trece în sectorul creativității, s-ar putea să constați că direcționarea energiei tale în plimbări în locuri frumoase, în sport, în gătit sau în arte și meserii se dovedește a fi una terapeutică și liniștitoare pentru sistemul tău nervos.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top