Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 LEU – Comunicarea este crucială săptămâna aceasta

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019  Leu. Comunicarea este crucială săptămâna aceasta. O relație de muncă sau sentimentală, are nevoie de timp și de atenție. Asigură-te că ești un bun ascultător atunci când încerci să rezolvi problemele. Colaboratorii te laudă pentru talentele tale și o evaluare recentă vine cu vești bune. Bucură-te de creșterea sau de puterea oferită. Folosește orice fonduri suplimentare ca să plătești o datorie sau o infuzie de capital pentru o afacere sau o reparație care este foarte necesară acasă.

În cursul acestei săptămâni, poți începe să pui la îndoială activitățile pe care ți le-ai asumat. Merită să continue? Dacă ceea ce faci îți aduce sau nu bucurie ori dacă nu cumva acestea sunt cronofage și nu mai ai timp pentru tine. Dimpotrivă, atenția asupra acestor lucruri care îți hrănesc energia și te fac să te simți optimist ar putea să plătească și dividende mai mari.

Ți-ai putea dori să faci o pauză cu noua iubită. În cazul în care munca te reține, fă-ți timp pentru delegarea unor sarcini. Ai fost atât de ocupat încât meriți o pauză și pentru tine.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Între timp, așa cum Mercur este în sectorul carierei și doar ce s-a eliberat de conjuncția cu Uranus, iată o oportunitate care te-ar putea aduce în centrul atenției. Nu o respinge cum ești tentat, cu unele ajustări, atenția asta s-ar putea dovedi a fi foarte bună pentru tine.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 LEU Relaţional

Este necesară o comunicare mai bună. Asigură-te că nu doar vorbești, ci și că asculți, că vei fi auzit care sunt preocupările și cererile tale semnificative. Planifică-ți o excursie cu prietenii pe care nu i-ai văzut de ceva vreme. Bucură-te de muzică sau artă împreună cu ei.

Simți nevoia de a fi mai autoritar. Devotamentul pentru îndatoririle profesionale ar fi înțelept acum. Trebuie să renunți temporar la sentimente. Tot ceea ce spui și faci va fi înțeles greșit, așa că alege-ți cu grijă cuvintele. Comunică însă cu încredere și cu atenție. Îmbunătățește-ți abilitățile interpersonale și acest lucru, la rândul său, îți va spori viața sentimentală. Nu te concentra prea mult pe aspectele romantice ale vieții tale acum, stai departe de bârfe, dar spune-ți părerea sau dă sfaturi atunci când ți se cer.

Combinația dintre Mercur și energia pământească a Taurului arată că navighezi relativ ușor la începutul săptămânii. Ești insistent și obținerea unui „da” este obiectivul tău principal.

Soarele în sextil cu Neptun te aduce într-o poziție bună pentru a te simți ferit de greșeli la diverse întâlniri și știi, intuitiv, dacă cineva este un bun partener pentru tine sau nu. Bazează-te pe intuiție.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 LEU Profesional

Te gândești foarte mult la carieră și la problemele de afaceri. Comunicarea eficientă la locul de muncă este esențială. Vorbești cu autoritate și răspunzi pentru ce și cum comunici. Ideile tale pot deveni publice acum. Folosește puterea cuvintelor pentru a influența rentabilitatea. Este un timp excelent pentru a dezvolta strategii profesionale. Îți poate fi solicitat sfatul deoarece ești abordabil și sigur pe tine. Multitasking-ul este cel care îți gestionează cariera. Nu îți face griji excesive căci vei avea succes. Știi să folosești cuvintele și îi vei influența pe superiorii tăi. Fă-ți niște planuri profesionale sau lucrează cu strategii noi. Vei fi respectat pentru sfaturile bune pe care le vor găsi atât fiabile, cât și accesibile. Stai drept când ai dreptate.

Există o energie mixtă care dacă este folosită bine la începutul săptămânii face și rutina mai ușoară. Este posibil să poți lucra cu unii oameni, dar să nu realizezi că te izolezi de alții, marți și miercuri, 14 și 15 mai . S-ar putea să aie o surpriză bruscă la jumătatea săptămânii. Fă-ți un bine să fii un bun ascultător și să nu creezi zvonuri sau bârfe. Lucrurile se vor rezolva până la  sfârșitul săptămânii. Este un moment excelent pentru dezvoltarea echipei sau pentru a orgniza o agapă cu colegii în afara orelor de serviciu.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 LEU Financiar

 Comunicarea eficientă este imperativă în această săptămână. Planurile de marketing sau întâlnirilr de vânzări îți pot pune nervii la încercare, dar se vor dovedi folositoare pe termen lung. Este o fază în care autoritatea ta executivă și abilitățile manageriale strălucesc cu adevărat. Șefii observă aceste lucruri și îți oferă recompense.

Un contract cu o mare corporație sau cu o agenție guvernamentală ar putea fi pe masa de lucru. Acasă, faci reparații sau achiziții necesare. S-ar putea să te gândești la modalități de a-ți înfrumuseța spațiul de lucru sau de a te implica cu colegii într-o nouă acțiune creativă. Și ai sprijinul deplin al Universului pentru a face unele mișcări serioase pe frontul datoriilor. Faci un plan de economii cuprinzător pe care ești hotărât să îl urmezi.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 LEU Sănătate

 Oferindu-ți beneficiul îndoielii este ceva care ar putea avea nevoie de ajutor. Există tendința de a judeca,vîn special pe cei care se angajează să lucreze pentru un viitor. Cu toate acestea, povara responsabilității nu îți aduce și odihna! Dă-ți libertatea de a avea grijă de tine, nu de întreaga lume. Verifică-ți zilnic dieta și dacă faci mișcare. Aceasta este adevărata responsabilitate personală.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top