Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 RAC – Te poți baza pe farmecul tău

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Rac. Problemele de acasă au nevoie de atenția deoarece unul din părinți se poate confrunta cu probleme de sănătate. Amână unele responsabilități pentru a te ocupa de treburile personale. În schimb, este un moment bun și poate chiar momentul potrivit pentru achiziția de bunuri imobiliare. Te poți baza pe farmecul tău pentru a atrage atenția noilor cunoștințe.

Gândești limpede, mintea este alertă și activă în această săptămână. Ai abilitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor cu alții este de interes primordial. Ești adeptul conversațiilor, gata să asculți și să argumentezi în prezentarea sugestiilor. Alții vă apreciază capacitatea de a fi cu picioarele pe pământ și empatic. Ai în minte fericirea personală și obiectivele pe termen lung.

Dacă aspecte ale vieții sau muncii te-au ținut ocupat, prezența Soarelui în sectorul social sugerează că petrecerea timpului cu prietenii sau a unei companii bune, îți va susține starea interioară de bine.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 RAC Relaţional

 Folosește-ți influența și abilitățile sociale pentru a remedia unele probleme domestice care au apărut în această săptămână. Petrece-ți ceva timp pentru a ajuta un părinte care are nevoie de tine. Dacă nu ești deja într-o relație, ar fi un moment pentru a întâlni pe cineva. Farmecul tău este afișat pe deplin.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Însă tot acum, relațiile se pot dovedi enervante sau stânjenitoare. În orice caz, lucrează pentru a-ți păstra atât entuziasmul cât și pasiunea. Felul în care știi să comunici va fi testat. S-ar putea să constați că tu și unii colegi sau prieteni, nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Lucrează pentru a depăși conflictele și pentru a-ți apăra intimitatea. În dragoste și prietenie, efortul pe care îl depui nu va fi niciodată irosit. Mai bine lasă lumea să vadă ce persoana caldă, grijulie și empatică ești.

Dacă Saturn trece peste Nodul Sud, vei putea deveni conștient de cum să te eliberezi de o anumită relație obositoare. Saturn aduce teste în orice zonă în care se deplasează. În cazul tău, călătoria lui are loc în sector relațional. S-ar putea să ai o epifanie săptămâna aceasta și să obți o anumită perspectivă asupra motivului pentru care te simți nervos în jurul unei anumite persoane și ce poți face în legătură cu acest lucru.

S-ar putea să te confrunți, de asemenea, cu unele conflicte, cu un scop sau cu o ambiție de a ta, deoarece cineva are rezerve în ceea ce privește desfășurarea unor evenimente. Tu trebuie să decizi când este momentul să acționezi și atitudinea lor s-ar putea schimba în următoarea săptămână.

S-ar putea să fie și stresul generat de pătratul dintre Venus și Saturn, care lovește direct în stima de sine. Fă o pauză de la social media pentru o vreme, dacă simți că ești singurul care nu are noroc în dragoste.

Trigonul dintre Soare și Saturn ar putea oferi unele experiențe romantice interesante, dacă ești dispus să faci și altceva. Dacă te face mai apreciat, poate fi o mare diferență.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 RAC Profesional

 O mare parte din energia generată în această săptămână ar putea fi greu de canalizat constructiv. Competiția, alimentată de ego, dezacorduri și blocaje neașteptate sunt posibile. Dacă rămâi activ și muncești pentru un scop comun sau împotriva unui inamic comun, poate fi destul de bine. Fii gata să revizuiești orice este necesar. Energia te luminează joi, 16 mai, și este cel mai bun moment pentru contacte plăcute. Ajută dacă ești rugat, mai ales la sfârșitul săptămânii.

Unii ar putea încerca să te grăbească, dar acest lucru nu este stilul tău, așa că nu te lua după ei. Este mai bine să faci lucrurile în ritmul tău. În consecință, va exista mult mai puțină confuzie. Acest lucru te pregătește pentru un weekend mult mai plăcut.

Ești gata să vorbești și ceilalți să te asculte. Un subiect nou este pe ordinea de zi. Nu îți fie frică să acorzi prioritate multumirii tale. Majoritatea colegilor sunt pregătiți să te înțeleagă. Căldura te te va ajuta să relaționezi cu ei. În același timp, ajungi și în interiorul tău și vei da cele mai bune lucruri pe care le ai de oferit.

Financiar. Refacerea și renovarea este priorittea săpămânii. Este posibil ca deciziile de construcție să fie luate la domiciliu și nu la birou. Planurile ar putea fi întârziate sau cel puțin complicate, dar cu diligențe și decizii inteligente, lucrurile vor funcționa bine. Charisma ta este de luat în seamă căci alții sunt gata să îți asculte ideile. Încearcă un nou plan pe care îl ai in minte. Ești în alertă în această săptămână. Mintea ta activă îți va servi foarte bine, căci o inventivă ar putea aduce o mulțime de bani.

Pe de altă parte, este un moment minunat să îmbini plăcutul cu utilul, adică să participi la diverse ateliere, seminarii și cursuri online care îți permit să faci ceva nou.  

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 RAC Sănătate

Fii optimist și pozitiv. Acest lucru va avea efect asupra sănătății tale. Pe măsură ce devi mai vesel, rebel, decis sau hotîrât, vei observa cum corpul tău raspunde la semnale. Adaugă odihna!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top