Connect with us
Horoscop Minerva 13 - 19 mai 2019 SĂGETĂTOR - Este o săptămână în care vei câștiga bani

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SĂGETĂTOR – Este o săptămână în care vei câștiga bani

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Săgetător. Este o săptămână în care vei câștiga bani. Ar fi înțelept să îi folosești pentru a plăti anumite datorii pe care le ai în minte. Profită la maxim de relațiile noi și de cele existente și fă-ți rețea de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Nu te îngrijora pentru concurență sau de dușmanii de la locul de muncă. În schimb, înconjoară-te cu acei oameni cu care rezonezi. Ai grijă la picioare în timp ce călătorești, pentru a evita accidentele. Ține minte pe toți cei care depind de tine. Urmează-ți rutina zilnică și continuă să muncești. Succesul va fi în curând al tău.

Stilul de viață și problemele de sănătate beneficiază de pe urma influxurilor mercuriene, din Casa Sănătății. S-ar putea să fii atras de idei care te pot ajuta să profiți din plin de timpul tău sau care te încurajează să îți ușurezi viața în moduri mult mai accesibile.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Pe măsură ce Venus este conjunctă cu Uranus, pot apărea idei luminoase care te ajută să rezolvi o problemă care ține de flecăreala unor sau care oferă răspunsuri creative și dau o strălucire aparte unui proiect de lucru.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SĂGETĂTOR Relaţional

Problemele din cercul tău social te exclud săptămâna aceasta. Deși poate părea inițial un lucru rău, depășirea limitelor obișnuite ale vieții tale ar putea fi o adevărată aventură. Sunteți acum carisma, gata să farmece și atrageți, poate chiar să vă conectați cu cineva special. Încercați un club sau o activitate pe care ați avut-o timp îndelungat. Acum este momentul potrivit pentru o reinventare. Această fază are potențialul de a introduce mai multă dragoste în viața ta. Trebuie doar să ieși acolo și să vezi ce are lumea de oferit.

Este un moment bun pentru a rezolva detaliile existenței tale zilnice. Ești înclinat să faci liste la lucru, să plătești facturi și să elimini aglomerația. Detaliile de lucru la locul de muncă sunt imperative. Angajamentul pentru o muncă grea, pentru cultivarea abilităților de bază, este un sprijin pentru tine. Evită să te stresezi sau să te supraestimezi.

Poate că este timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să te miști într-o nouă direcție. Situațiile conflictuale pot lua o altă întorsătură. Ține-ți respirația și îndepărtează-te de ceea ce te deranjează. Triază prioritățile. Indiferent dacă este vorba despre achitarea unor facturi sau de punerea la punct a unor proiecte finale pe care le-ai ales, situația are nevoie de atenție. Romantismul va intra in joc mai tarziu, odată ce se va rezolva problema. Concentrarea sporită va fi bună săptămâna asta. Încheie ce este de terminat.

Disiparea conjuncției Mercur-Uranus ar putea provoca erori de comunicare dacă nu ești atent. Nu presupune în mod automat că cineva a primit textul sau mesajul pe care l-ai trimis.

Trigonul Venus-Jupiter te ajută să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. Ce ai greșit în viața ta sentimentală nu va dura pentru totdeauna. Privind la partea strălucitoare te va face să te simți mai bine.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SĂGETĂTOR Profesional

 Poți învăța multe în această săptămână dacă ești dispus să renunți la orice îndoială personală și să avansezi. Masa în comun cu colegii, poate fi un mini-eveniment plăcut. Marți și miercuri sunt cele mai bune zile pentru comisioane mici și finalizarea lucrurilor pe care le-ai tot evitat. Colaboratorii sau clienții ar putea contesta ceva, joi. Cea mai bună folosire a acestei energii este să fii cât mai deschis. Dacă o faci bine, poate duce la loialitate.

Participarea la un grup ar putea să-ți dea speranțe mari în ceea ce privește aspirațiile tale profesionale. Continuă cu rutina zilnică și cu etica profesională devotată și cu cei cu care dorești să te pui bine.

O tendință de două săptămâni începe astăzi și va avea un efect profund asupra abilității tale de a comunica la locul de muncă. Vei descoperi că, mai presus de toate, comunicarea eficientă cu ceilalți induce încredere și luarea în considerare a nevoilor altor persoane.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SĂGETĂTOR Financiar

 Este momentul să ții o evidență a vieții și a priorităților pe care le ai. Stabilește scorurile, plătițile facturilor, fă-ți liste de sarcini. Toată această activitate îți va oferi un sentiment de direcție și de realizare. Ia lucrurile pas cu pas.

Accentul se pune acum pe cheltuielile în casă și pe emoții, sugerând o perioadă în care îți poți pune nădejdea în resursele tale pentru a îmbunătății aspectul casei, dacă intenționezi să o vinzi în curând. Vestea bună este că munca de zi este favorabilă acestor acțiuni. Ia în considerare și munca la domiciliu sau un loc de muncă care implică aptitudini orientate spre domiciliu, cum ar fi decorațiunile interioare, renovarea sau consultanța Feng Shui.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SĂGETĂTOR Sănătate

 Problemele de sănătate sunt în mintea ta. Cercetarea lor sau verificarea planificării la medicul de familie are prioritate acum. Universul garantează că toată lumea trebuie să fie pregătită. Rămâi calm și nu lăsa ca nimic sau nimeni să îți tulbure digestia. Dacă le poți păstra împreună, zilele ar trebui să fie mult mai ușoare și mai liniștite. Relațiile pot fi tensionate, dar intimitatea te poate ajuta să vezi realitatea oricăror probleme și să te conectezi mai atent cu partenerul tău.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top