Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SCORPION – Evită modalitățile distructive de a trata stresul

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Scorpion. Trebuie să iei o hotărâre tranșantă săptămâna aceasta, probabil una legată de sănătatea fizică sau emoțională. Evită modalitățile distructive de a trata stresul și, în schimb, să te îndrepți către perspectivele spirituale sau orientările vechi.

O achiziție recentă poate genera îngrijorări legate de bani. Încearcă o schimbare de peisaj pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Îți dorești câteva clipe de singurătate. Vorbești mai puțin despre trecut și te gândești înainte de a vorbi.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SCORPION Relaţional

Cântărește avantajele și dezavantajele fiecărei probleme și ține cont de nevoile celorlalți, precum și de ale tale. Instabilitatea este posibilă, pur și simplu pentru că în mod natural te distrează opiniile opuse. Ești gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți. Comunicarea cu prietenii și rudele este vitală, mai ales că ești mai diplomat ca de obicei. Folosește-ți talentul pentru a avea succes. În acest moment, ar fi înțelept să îți reamintești că unii pot câștiga jocul, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Relațiile sunt subliniate de logica lui Mercur aflat în Taur. Zilele viitoare ar putea coincide cu o întâlnire electrizantă pe care vei dori să o continui. Ai putea fi atras de povestea vieții neobișnuite a acestei persoane. Dacă ești atent la asta, prietenia se poate transforma în ceva ce prețuiești.

În același timp, ai putea realiza că este mai greu să te întâlnești cu colegii sau cu cineva pe care îl vezi în fiecare zi atunci când o combinație de aspecte pune astfel de relații, la încercare. Orice se întâmplă, refuză să înșfaci momeala.

Sextilul dintre conjuncția separantă dintre Soare – Mercur și Neptun ar putea fi o oportunitate perfectă pentru o întâlnire specială. Oricum, vizionarea unui film cu un prieten ar putea fi la fel de inspiratoare.

Forțezi cumva nota pentru a afla ce simte cineva legat tine? Eeste probabil influența lui Mercur în Taur. Încearcă să nu pară ca un reproș.

Pătratul dintre Venus-Pluto poate face transforma întâlnirile în unele stresante, dar acest lucru nu este un motiv pentru a le evita. Fă-ți planuri chiar dacă ești nervos.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SCORPION Profesional

Poate apărea o schimbare majoră, marcând un nou început în comunicarea cu ceilalți. În următoarele două săptămâni, spargi ghiața într-un mod onest și realist. Dai deoparte drăgălășenia pentru a discuta probleme reale.

Ești meticulos în luarea deciziilor. Fie că este vorba despre viața profesională sau de o întâlnire, ești gata să analizezi temeinic binele, răul și urâtul. Nu lăsa nimic la întâmplare. Deschide-te cuiva apropiat ție, cineva cu care ai o istorie comună. Conversația pe care o aveți te va ajuta să fii pe calea cea bună. Discuțiile îți vor lumina răspunsurile – la serviciu, la conferințe sau la cafenele. Cuvintele tale îi vor inspira pe alții și vor susține concluziile la care ajungi acum. Nimic nou nu poate evolua dacă nu renunți la trecut. Aceasta include chiar relația, prezentă sau trecută.

Poate fi o săptămână foarte ofertantă. Lipește-te de rutina obișnuită. Reține cât mai mult posibil pentru a obține cele mai bune rezultate, miercuri și joi. Este un moment excelent pentru a fi în picioare și în mișcare. Munca care oferă o varietate pe măsură va fi cea mai satisfăcătoare.

S-ar putea să te simți un pic indecis. Nu poate fi un lucru rău, deoarece efectele deciziilor tale și nevoile celorlalți sunt de foarte mult timp în mintea ta. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări cu colegii, fii dispus să te pui în locul lor și să ceri asistență. Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare. Unele activități de PR sau arbitraj se află pe masa de lucru. Aceste sarcini se vor dovedi mai plăcute decât te așteptai. Comunicarea este cheia. Oferă cu diplomație tot ce ai și vei plăti în dividende în toate aspectele vieții tale.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SCORPION Financiar

 S-ar putea să te afli la cârma unor decizii monumentale, care îți influențează finanțele și viitorul. Minimalizează prezența celor care se opun și te subminează și, în schimb, apropie-te de cei care îți sunt alături. Revizuie cu atenție toate documentele și discută cu un partener înainte de a semna un contract sau de a efectua o achiziție. Lucrările de caritate ar fi binevenite. Ai putea folosi o schimbare de mediu și de perspectivă. Caută noi modalități de a lua în considerare o chestiune pe care o ai în minte, de asemenea, fii atent la mesajele primite în vis.

Privește situația din toate unghiurile. Ia în considerare modul în care cauți adevărurile mai profunde din viața ta. În acest moment, revenirea la școală poate motivația care să te readucă pe calea ta. Înveți o limbă nouă sau că vei folosi călătoria ca formă de educație. Conectează-te cu visele pe care le-ai avut mult timp în suflet fără a le putea atinge. Banii vin atunci când îți permiți să faci ceea ce îți place.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 SCORPION Sănătate

 Te descurci bine. Oamenii te văd învăluit într- strălucire suplimentară. Înțelege de ce este atât de important să îți implici și corpul în planurile tale. Nu poți funcționa dacă ai o stare proastă cronică. Găsește-ți propriul ritm pentru a funcționa la o eficiență maximă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top