Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 VĂRSĂTOR – Probleme la locul de muncă

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Vărsător. Te afli în pragul unor călătorii, undeva în străinătate undeva unde ți-ai dorit tot timpul să ajungi. Această experiență îți va lărgi viziunea asupra lumii și îți va permite să te reconectezi cu un părinte sau cu mentor. Fii atent cu privire la sănătate, ajustându-ți dieta după cum este necesar. O restricție te poate provoca la schimbarea direcției profesionale. Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare. Investește în talentele pe care le ai sau în instruirea suplimentară pentru a te asigura că ești bine pregătit pentru această nouă oportunitate.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Relaţional

Profită la maxim de puterile sporite de concentrare. Este posibil să ai nevoie de singurătate pentru a face ca munca psihică să fie una de valoare. Memoria ta este mai bună ca de obicei și gândurile tale devin personale – familiei și cei dragi. Te poți bucura de discuții și amintiri legate de familie. Este un moment minunat să te deschizi cu adevărat și să ai conversații din inimă cu cei dragi. Problemele legate de îngrijorările domestice și personale, inclusiv trecutul tău, tind să îți domine gândurile. S-ar putea să te simți hărțuit, posibil să aduci acasă musafiri și să te destinzi alături de ei, iar efortul este bine folosit. Știi foarte bine că ceea ce dai acum este ceea ce vei obține mai târziu.

Chiar și așa, cu Mercur care se deplasează prin Casa comunicării și face conjuncție cu Soarele în tranzit, fii pregătit pentru câteva surprize. Oamenii te-ar putea suna pe neașteptate și, în timp ce te poți bucura de compania lor, s-ar putea să nu fii la fel de pregătit precum dorești. Ia-o ușor, dacă poți, deoarece compania lor poate încinge spiritele.

Asigură-te că îți susți adecvat partenerul deoarece familia lui are anumite probleme. Puteți rezolva aspectele juridice împreună. Fericirea începe acasă, așa că fă tot ce poti pentru a fi alături de celalalt. Încercă să ușurezi unele tensiuni pe care le întreține o rudă, deoarece ești bine familiarizat cu felul ei de a fi. Poate că ești ocupat, dar te vei simți împlinit.

Ești profund absorbit de idei și planuri. Un/o iubit/ă, un bun prieten, cineva din familie, va fi mai prezent în mintea ta. Riscați, în gânduri și în relații. Îndrăznește să te lași profund cunoscut. Flexibilitatea minții te ajută să îți îmbunătățeștei psihicul dând varietate, condimentul viețiiminții. Fiind într-o relație angajată este grozavă pentru alți oameni, dar nu este pe placul tău.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Energia rezultată din conjuncția lui Mercur cu stăpânul tău planetar Uranus, de la mijlocul săptămânii trecute, combină entuziasmul cu romantismul și te încurajează să faci niște sugestii interesante.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Profesional

Încearcă să nu te îndoiești de tine, mai ales dacă speri să promovezi o idee de afaceri și trebuie să te întâlnești cu cineva pentru a face acest lucru. Un aspect ciudat care îi implică pe Pluto și pe Saturn, sugerează că ar trebui să mergi înainte, în ciuda oricăror temeri și să dovedești că ai ceea ce este necesar. Dacă te lupți cu ceva căreia nu îi dai de capăt, cere ajutor. Este cel mai bun lucrur decât să te zbați într-o izolarea inutilă. Sarcinile mundane pot fi dificil de focalizat pe acum, pe măsură ce planurile mai promițătoare te prind.

Este o săptămână bună pentru cimentarea unor relații de lucru. Fă-ți timp să faci ordine în spațiul de lucru, dulap sau hârtii. Punerea lucrurilor în ordine îți susține încrederea. Așteaptă-te la multe solicitări sau schimbări bruște ale planurilor, joi, 16 mai. Alege-ți bătăliile cu înțelepciune. Este posibil fii nevoit să accepți mai puțin decât ai sperat. Fii dispus să o faci voluntar pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Nu încerca să tragi pe cineva după tine – pentru că pur și simplu nu va funcționa. Unii pot vedea cu ușurință care sunt trucurile tale. O abordare pe deplin deschisă și onestă este cea mai bună. Nu îți fie frică să spui ce gândești.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Financiar

Este posibil să trebuiască să faci un drum în altă localitate, pentru a rezolva unele treburi legale. În această călătorie poți să fi însoțit de un șef sau de cineva cu autoritate, ața că profită de ocazia de a-ți exprima ideile. O problemă legată de o construcție sau imobiliare ar putea întârzia săptămâna aceasta. Fii flexibil, atât la locul de muncă, cât și pe drum.

Consultă-te cu cineva de specialitate înainte de a efectua o achiziție de bunuri imobiliare sau vehicule. Transformarea majoră a carierei este o posibilitate în această fază, atâta timp cât rămâni atent și deschis.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Sănătate

Soarele din Casa familiei te poate încuraja să te îngrijești de mai mult de tine atunci când este necesar și să te asiguri că mănânci alimentele potrivite și dormi suficient.

Argumentele sau confruntările afectiv-emoționale te pot face să te simți rău. Există foarte mult stres în jurul sănătății. Dacă poți să stai liniștit, să nu reacționezi exagerat, te va ajuta să te simți mai bine. Deleagă unele sarcini de serviciu și acordă-ți puțin timp liber. Vei simți un sentiment de eliberare care îți va permite să te întoarci la sinele tău vibrant.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top