Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță. Câștiguri spirituale, dar si…

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță. Eforturile de a fi concentrat și obiectiv se vor plăti bine. Fii mai puțin vocal, vezi-ți de treaba ta și nu te băga în discuții care pot degenera. Nu cred că dorești să fii atras în conflicte sau bârfe care te vor scurge de energie și îți vor abate atenția de la treburi mult mai importante. Schimbările inițiate pe termen lung, acum se vor dovedi benefice. Câștigurile spirituale și cele intelectuale sunt și ele prezente. Te interesează tot ceea ce nu se vede și ai o compasiune intensă pentru cei care au nevoie de sprjin. 

Săptămâna aceasta continui să fii într-o pasă mai liniștită, deoarece accentul continuă să fie pe zona spirituală. Mai de grabă aș spune că este o șansă de a face bilanțuri și de a lua în considerare sănătatea fizică și spirituală. Introducerea concluziilor acestora în viața de zi cu zi îți poate aduce satisfacția și energia sporită pe care o dorești.

Lună Plină a avut loc în Pești, în Casa a muncii și a rutinei profesionale, îți prinde bine pentru că îți ușurezi programul, iar influențele confuze ar putea duce la greșeli. S-ar putea să fi mai sensibil la stările de spirit ale altora, iar acest lucru te poate epuiza un pic. Te vei simți mult mai bine în câteva zile.

Pe măsură ce Venus și Mercur ajung în semnul tău, poți începe să simți că ai mai mult control asupra vieții tale.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță Relațional

Te simți prins între interesul pentru romantism și plăcerea intimă și nevoia de a fii atent la sănătatea cuiva, fie a ta, fie a unei persoane dragi. În mijlocul tuturor acestor responsabilități, nu uita să faci și pauză pentru timp liber și distracție. Lasă-ți creativitatea să strălucească pe măsură ce te reîncarci prin activități spirituale sau de grup. Deși o legătură se apropie de sfârșit, te așteaptă altele noi nu îți fă probleme.

Este ușor să fii prins de emoția unei situații noi în timpul pătratului Marte-Jupiter, la mijlocul săptămânii, dar poate fi o experiență importantă când aceste două energii se vor ciocni. Și se va întâmpla exact când te aștepți cel puțin.

Urmările Lunii Pline scoate la iveală emoții pe care nu le așteptai și care nu sunt nedorite. Nu îți place să fii respins, dar nici nu ți-e frică de asta.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță Profesional

Informațiile pe care le primeșt nu sunt chiar cele pe care le așteptai. Nu te lăsa influențat de ele. Ia comentariile răutăcioase cu pe un bob de sare. Observația nepotrivită a cuiva nu este ceva care să te facă să-ți pierzi somnul. Această persoană nu știe despre ce vorbește.

Pe de altă parte, este un moment bun pentru a ajunge la inima unor probleme care par confuze și înșelătoare. Este o perioadă este excelentă pentru a face unele cercetări. Ar trebui să îți fie ușor să localizezi și să remediezi orice problemă. Un partener de afaceri poate avea o oportunitate excelentă pentru tine și care s-ar putea să fie bine plătită. Dacă ți se pare bună, mergi către asta. Este un moment bun pentru brainstorming.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță Financiar

Este posibil să ai nevoie mai mult decât oricând de timp pentru a te concentra asupra obiectivului. Aceste aspecte pot crea idei minunate sau doar perioade de oprire pentru a medita și a înțelege. Gândurile și ideile orientate spre viitor sunt prezente în timp ce te gândești cum să le aduci pe o piață mai largă și mai profitabilă. Toate acestea ating casa călătoriilor, a studiului, a editării, a spiritualității și a legii. Vii în propriul tău ritm, la rând.

Acum este mai important ca niciodată să îți păstrezi sentimentul de echilibru,adică să continui actul de echilibrare a vieții tale. În acest moment, mai mult ca oricând, ar fi inteligent să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu interferezi cu problemelor altor oameni. Fii atent ce spui și vorbește măsurat, cu tact, mai ales dacă trebuie să transmiți vești proaste sau să ai o opinie nepopulară. 

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță Sănătate

Există multă energie în viața ta, așa că încearcă să folosești asta. Este bine pentru antrenament sau pentru orice formă de antrenament de anduranță care necesită rezistență. Folosește această ocazie pentru a elibera orice furie și alte emoții dăunătoare care pot fi cauzatoare de stres. Dacă exersezi puternic, vei renaște din propria cenușă.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top