Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn. Noi începuturi sunt la orizont

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn. Calmul și controlul de sine aduc beneficii nespuse, atât pentru tine, cât și pentru mediul familial. Vei avea parte de niște sclipiri strălucire de intuiție. În anumite privințe, se pare că pur și simplu nu poți face rău. Impactul acestor succese se resimte profund atât în ​​viața de familie, cât și în relațiile personale.

aCălătoriile și tehnologia sunt favorizate. Cei care au profesii legate de mass-media se vor descurca bine, la fel scriitorii și savanții. 

Dacă ai oportunitatea de a călători în interes de serviciu sau de plăcere, mergi pe asta. Înseamnă mult un moment în care să ieși din zona de confort pentru a explora opțiunile pe care nu le-ai putut lua în considerare până acum. Dacă dorești să studiezi, este momentul perfect pentru a începe. Probabil că îți va fi de folos în viitor în ceea ce privește locul de muncă pentru o promovare sau chiar o posibilă schimbare în carieră.

Vineri, s-ar putea să îți fie greu să separi emoția de logică. Și cu Marte care se opune încă lui Neptun, acest lucru poate adăuga confuzie. Nu este cea mai bună săptămână pentru a cumpăra articole scumpe sau pentru a semna ceva important. Dacă poți aștepta câteva zile, rezultatul poate fi mult mai bun.

Pe măsură ce Mercur și Venus se deplasează prin Balanță, în zona carierei, reînprospătarea conexiunilor cu oameni cheie te poate ajuta să progresezi.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn Relațional

Rămâi calm și concentrat și vei suporta bine relațiile romantice, viața de familie și cariera. Toate proiectele se dovedesc favorabile în această perioadă. Cu o perspectivă potrivită, faci alegerile potrivite. Abilitatea ta intelectuală te ajută să te orientezi și în direcția cea bună. Călătoriile și comunicarea sunt vitale acum și te pot ajuta să te agăți de contacte sociale puternice. Socializează cu prietenii sau urmează un curs de dans, de exemplu, dacă asta vrei. Acum este și un moment favorabil pentru romantism. Hrănește-ți pasiunile, urmează-ți visele. Nu există imposibil.

S-ar putea să nu fii prea sigur de următoarea mișcare în timpul opoziției Soarelui cu Neptun, la începutul săptămânii, dar nici nu te preocupă prea tare problema. Orice se întâmplă, se întâmplă, iei lucrurile cum sunt.

Venus în Balanță, adică în domiciliu fiind unul dintre semnele pe care le stăpânește, aduce o energie naturală, calmă. Te simți bine în a întâlni oameni noi, mai ales dacă au o multe lucruri în comun cu tine și aceleași păreri ca ale tale. 

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn Profesional

 Nu petrece prea mult timp pregătindu-te în această săptămână încât să stai mai târziu la muncă. Un aspect ușor descătușat este mai bun decât să nu faci nimic. Inghite-ți mandria și în plus, deja arăți mult mai bine decât majoritatea tuturor.

Dacă conduci o afacere online, ar trebui să te descurci foarte bine. Dar asigură-te că anti- virusul este actualizat. Hackerii ar putea găsi o cale de intrare în sistem și îți pot strica munca dacă nu ești atent. Activitatea din zona socială sugerează faptul că site-urile sociale te pot ajuta.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta ai putea pune accent pe securitate, bani și valori. Un aspect fericit îți deschide cale pentru a petrece în acea călătorie pe care ai poftit-o, să frecventezi un atelier de creație în weekend și care îți va aduce mai mulți bani în timp și chiar ideea aceea creativă care te bântuie de ceva vreme. Fă-o să se întâmple și vei fi cel mai fericit.

Acum ar fi un moment ideal să vorbești despre obiective financiare cu un profesionist bancar sau un consilier financiar. Lucrează pentru a stabili un sentiment de echilibru între câștig și cheltuieli. Apare o oportunitate de a călători, una care te-ar putea conecta cu noi opțiuni profesionale și convingătoare. Găsește momentul potrivit pentru a discuta despre un plan sau o idee nouă cu un șef sau un mentor care acum este dornic să asculte. Fii flexibil în programul zilnic, deoarece schimbarea poate fi inevitabilă.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn Sănătate

Noi începuturi sunt la orizont. Este timpul să te gândești la câți bani ești dispus să cheltui pentru sănătatea ta și pentru a face mișcare. Aruncă-ți o privire la ceea ce cheltui în prezent și vezi dacă îți poți permite să te expui un pic mai mult. S-ar putea să dorești să investești într-un echipament de exerciții pentru acasa. Este și asta un pas pentru întărirea sănătății.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top