Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 LEU – Ai prea multe lucruri?

13.09.2019
Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 LEU – Ai prea multe lucruri?

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Leu. Te preocupă obiectele materiale. Planurile pe care le-ai pus în mișcare și te-ai străduit în ultimele săptămâni se realizează fericit. Câștigurile pot fi posibile printr-o majorare de salariu sau printr-o promovare. Ai o șansă așa că vezi cum merge! Urmărește lucrurile în care găsești bucurie. Conducerea și orgaizarea sigură și bună va  fi în atenția tuturor. Înțelegerea cu un membru al familiei este primordială. Tăcerea poate fi cu adevărat de aur și te poate ajuta să obții calmul interior. Nu fă observații chiar dacă te tenteaă, nu de alta dar greșești. 

Poate fi un moment excelent pentru a-ți comercializa bunurile și serviciile, pentru a porni o un proiect sau pentru a-i informa pe alții despre o abilitate de-a ta care este mai puțin folosită. Este o oportunitate excelentă de a-ți face banii să lucreze pentru tine și poate găsești modalități de a-ți îmbunătăți veniturile. Ai prea multe lucruri? Vânzarea lor ar putea să îți ofere mai mult spațiu și să adăuge și ceva rezerve de numerar. Ca aspectele marcante ale lui Jupiter, opțiunile de agrement sau de divertisment s-ar putea dovedi foarte tentante, chiar dacă costisitoare.

Pe măsură ce Mercur și Venus s-au mutat în Balanță, tranzitul poate fi un moment minunat pentru a ajunge la ceilalți, pentru a negocia sau a încheia oferte.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Leu Relațional

Fii pregătit pentru lucruri uimitoare. Cineva special este gata să uite de trecut doar revăzându-te și va face, în curând următorul pas, spre reluarea relației. Nu ezita; acționează cu pasiunea pe care o simți. Povestește-i ce a-i simțit în ultima perioadă când nu era lângă tine. Împărtășește-i idei și observații. Tot acum poți face diferența între prietenii vechi și cei noi, mai ales că aceștia pot fi abordați cel mai bine, păstrând o minte deschisă. Rămâi cinstit și sincer cu ceilalți, în special cu cei de care îți pasă cel mai mult.

Excentrica lună în Gemeni îți amintește că întâlnirea este asemenea unui experiment. Dacă nu îți place rezultatul de până acum, modifică câteva variabile!

Mercur se simte foarte bine în armonioasa Balanță încă de la începutul săptămânii, făcându-te mai agreabil și mai dispus să fii corect. A-ți satisface propriile nevoi vine ,în al doilea rând, să găsești un compromis care să îi facă fericiți pe toți.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Leu Profesional

 Mintea ta se va descurca greu cu valul de energie neașteptată care îți iese în cale. Fii pe picioarele tale și deschis la diferitele posibilități. Această flexibilitate va fi cheia pentru a rămâne sănătos în timpul evenimentelor surpriză care apar pe parcursul zilei.

Vei fi ocupat să găsești noi piețe și de cum să îți vină oi idei de a face bani. Universul îți va fi de un real ajutor dacă ești pe punctul de a lansa un nou produs sau serviciu. Ateție, că ești la momentul potrivit pentru a fi catapultat spre succes. Această perioadă poate coincide cu numeroase întâlniri și discuții la locul de muncă. Dacă ești fără loc de muncă, este un moment bun pentru a găsi ceva nou.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Leu Financiar

Soldul bancar continuă să crească din ce în ce mai mult. Este timpul să sărbătorești! Dar nu lăsa ca excesul obișnuit să se scurgă printre degete, mă refer la ceea ce ai cîțtigat muncind atât de mult. Între timp, cariera explodează pozitiv, pe măsură ce responsabilitățile tale cresc, iar starea ta se îmbunătățește și eforturile tale câștigă genul de recunoaștere la care ai visat doar, înainte. 

Așteaptă-te la o veste bună, poate sub formă de majorare salarială sau de bonus. Planurile pentru ultimele săptămâni vor ajunge la o concluzie fructuoasă în următoarele două zile. Bucură-te de sentimentul împlinirii care vine cu un loc de muncă bine așezat și bine remunerat. Prezența ta este la cerere acum, așa că savurează compania unor oameni cu minte asemănătoare cu a ta! Ești tipul de om capabil de câștiguri substanțiale sub formă de terenuri sau proprietăți. Pe măsură ce experimentezi această avere, fiți pregătit și pentru posibilitatea unui conflict iscat din invidie.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Leu Sănătate

Oricât de mult faci exerciții fizice, urmărește-ți sănătatea sau încearcă să mănânci bine, pentru că evenimente neașteptate ți-ar putea face praf cele mai bune intenții. Acestea ar putea avea efectul să te determine să-ți pierzi entuziasmul. Nu renunța, indiferent de câte ori se întâmplă acest lucru. Ia-o de la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *