Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 PEȘTI. Despăriri dureroase

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Pești. Este necesară o decizie importantă, probabil una legată de sănătatea ta fizică sau emoțională. Trebuie rezolvate unele chestiuni grele. Evită modalitățile distructive de a face față stresului și, în schimb, apelează la idei spirituale sau îndrumări pe care le primești dea cineva în vîrstă.

O achiziție recentă face să teîngrijorezi din cauza banilor. Încercă o schimbare de peisaj pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Să petrece puțin timp singur, este în reulă. În primul rând, ai o inimă dedicată pentru a face pereche cu cineva la care ții. Gândește-te mai puțin la trecut și mai mult la ce ai de făcut de acum înainte.

S-ar putea să ți se ceară mai mult, deoarece vei fi mult mai ocupat decât de obicei. Viața socială te-ar putea încuraja cu mai multe invitații și potențiale întâlniri. Și dacă te afli într-o relație de lungă durată, tu și partenerul tău poți decide să ieși și mai mult și probabil să abordați câteva provocări împreună.

Totuși, nu încearcă să nu fii atât de ocupat încât să nu mai ai timp pentru tine. Fii atent că trebuie să te și relaxezi și să te și reîncarci dacă rămâi activ. Dacă îți poți ușura programul astfel încât să ai ceva timp pentru tine, acest lucru te poate ajuta să parcurgi mai ușor această perioadă.

Pe măsură ce Mercur și Venus sunt în Balanță, într-o zonă mai intensă a temei tale natale, aceasta poate fi o oportunitate de a deveni mai intim cu cineva.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Pești Relational

Disputele sau competiția, în muncă sau în dragoste, te epuizează. Trebuie să îți revii, prin meditație sau doar prin timpul petrecut singur. Fă din sănătatea ta o prioritate.

Fă-ți programări la medic sau la unii consilieri de specialitate. S-ar putea să te simți îngrijorat cu privire la cine te susține cu adevărat și cine nu. Împărtășește-ți temerile sau un secret cu cineva special și vei afla unde stau lucrurile cu adevărat.

Familia este o consolare acum, ascultă sfaturile părinților și ale bunicilor. Retragerea din viața socială îți va permite să câștigi perspectiva.

O singură dată, când are loc o opoziție Soarelui cu Neptunu la începutul acestei săptămâni, vei simți că este posibil orice. S-ar putea să nu-ți găsești sufletul pereche în acest tranzit, dar cel puțin există speranța.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Pești Profesional

 Ia-o ușor, va fi o săptămână lentă. Nu este momentul pentru a lua măsuri bruște sau decizii majore. S-ar putea să fii încă într-o dispoziție destul de fără chef datorită weekendului. Liniștește-te în loc să-ți rupi spatele cu probleme.

Prcă, nu ai fost niciodată mai serios ca acuma, să te întorci la facultate pentru a obține o certificare suplimentară. Începi să vezi cum te-ar putea ajuta în carieră, diploma care o vei obține. Te concentrezi pe carieră, așa că s-ar putea să cauți un nou loc de muncă, să participi la interviuri și să te gândești încotro să mergi. Dacă ai nevoie de publicitate, acesta este un moment bun pentru a ți-o face.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Pești Financiar

 Pentru tine, depinde de relațiile tale. Oferă o liberare veselă dar efemeră, și te distrage și de la ce ai de făcut. Dacă ai proiecte de lucru care trebuie finalizate, concentrează-te pe aceste eforturi și spune-le celor dragi că vei vea timp și de ei, în curând. Aspectele din sectorul comunicării te fac plăcut dar și capabil să-ți croiești drum printre problemele financiare. Toate se întâmplă acum.

Ceva serios în mintea ta poate prelua controlul asupra acțiunilor tale de zi cu zi. Ascultă câteva sfaturi bune. Poate fi răspunsul pe care îl cauți. Pierderea poate fi inevitabilă, așa că fii pregătit pentru asta. În timp ce nu poți profita chiar de fiecare oportunitate care îți iese în cale, nu greșești dacă nu faci nimic. Epuizarea poate fi o problemă, așa că alege-ți luptele cu grijă. Este timpul să acorzi prioritate relațiilor tale. Elimină blocajele și întârzierile din toate aspectele vieții tale, profesionale și personale. Pregătește-te să faci față concurenței și ieși deasupra.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Pești Sănătate

Este timpul să iei deciziile de sănătate în propriile mâini și să te concentrezi pe ele. Dacă ești îngrijorat că ți s-au dat sfaturi greșite sau nu îți convin rezultatele unui tratament, nu aștepta să se schimbe ceva de lasine. S-ar putea să nu se întâmple. Vorbește cu alți medici, adună informații și află care este situația. Ia măsuri, nu sta cu mâinile în sân.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top