Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 TAUR – Momente critice

13.09.2019
Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 TAUR – Momente critice

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Taur. Ești gata să fi condus într-o direcție nouă. Concentrează-ți eforturile într-unul nou. Pot apărea probleme legale sau alte conflicte, deci asigură-te că împletești toate problemele cu conștientizarea tactică. Romantismul și divertismentul sunt ți ele, un moment important. Gestionarea inteligentă a unei situații ar putea dezamorsa unele situații tensionate sau explozive. Muncești mult, la birou și acasă, pentru a rezolva tot ce ai pe masa de lucru iar relațiile și finanțele se adaugă nivelului tău de confort. Lucrează pentru plăcerea celor care înseamnă cel mai mult pentru tine. Te vor sprijini într-un moment critic și legătura lor cu tine îți va aduce fericirea.

Excursiile pot fi distractive, dar pot avea și o notă de seriozitate, mai ales dacă înveți ceva din procesul descoperirii. Există chiar un potențial romantic, în special dacă întâlnești pe cineva care îți împărtășește ideile și cu care ai multe în comun. Și este probabil să apară atunci când ieși în locuri prin care nu ai mai fost demult.

Este posibil să cauți profunzime în această săptămână, precum și varietate, în special când vine vorba despre o relație-cheie. Nu îți fie teamă să vorbești despre probleme care pot fi personale, dar care dezvăluie adevărul despre tine, deoarece acest lucru poate deschide calea către o mai mare intimitate. 

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Taur Relațional

Găsești o nouă aventură, o nouă relație, o nouă poveste de iubire. Ceva interesant este chiar după colț. Există destule în lumea exterioară pentru a te face atent. Fă-ți ceva timp și pentru tine. Depune eforturi suplimentare în relațiile romantice cât și în cele de familie și vei vedea că ai tot sprijinul de care ai nevoie. Consolidează legăturile și fii gata să avansezi.

Te poți identifica cu energia responsabilă a lunii în Berbec și în semnul tău atunci când începe săptămâna și este evident că vei înțelege de ce ai face un partener sigur și de încredere. Încercă să nu depui prea prea repede, armele.

Stăpâna semnului tău, Venus a intrat în Balanță, celălalt semn pe care îl stăpânește, la sfârșitul săptămânii trecute, creând o atmosferă armonioasă, pașnică. Viața ta sentimentală crește impulsul erotic, deoarece vei putea vedea frumusețea tuturor lucrurilor.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Taur Profesional

Modul tău original de a face lucrurile este în conflict puternic cu cineva care are o abordare mentală diferitp. Cele două puncte de vedere se ciocnesc cap în cap. Nu trebuie să faci un compromis în acest moment. Pur și simplu înțelege argumentul opus.

Universul te încurajează să te gândești la contopirea abilităților și resurselor cu altcineva pentru a avea mai multe opțiuni. Pe măsură ce parcurgi înălțimile intelectual, vei descoperi că oamenii din jurul tău te duc în vreun fel sau altul atunci când dorești ceva. Te schimbi, dar nu este cazul să o faci. Ai răbdare și caută persoanele fizice care îți pot sprijini creșterea.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Taur Financiar

Acesta este momentul perfect pentru a solicita un împrumut pentru a finanța un proiect major. Esti într-o stare de spirit foarte bună și gata să negociezi o afacere care să funcționeze în favoarea ta. Creativitatea este în top, așa că folosește-o! 

Este posibil ca progresul tău financiar să fi încetinit, dar lucrurile sunt în siguranță. Ți se cere să fii atent la cheltuielile legate de familie, copii, distracție. Este posibil să descoperi că sunt mai mari decât te aștepți. Regândirea bugetului, chiar și pentru scurt timp, poate însemna mai multă distracție și mai puține griji. Meriți un viitor fără stres.

În această fază însă sunt solicitate calități de conducere exemplare, deoarece ai de-a face cu o anumită atenție la întâlniri și la locul de muncă. Permite abilităților tale manageriale să iasă la iveală și să aplanezi diplomat, un dezacord. Oferă informațiile creative pentru a ajuta lucrurile să progreseze mai bine. Alții vor aprecia eforturile și talentul tău, aducându-ți probabil, laude generoae sau o promovare meritată. 

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Taur Sănătate

Dorința de a rătăci este puternică. S-ar putea să te simți atras de exact opusul a ceea ce știi că este bine pentru tine. Nu există nicio judecată aici, dar puțină conștientizare te poate ajuta în următoarele săptămâni – un pic de echilibru ar merge mai bine. Prin urmare, încearcă să rămâi conectat și să te calmezi, indiferent de cât de agitată și de confuză poate fi ziua. Dacă poftești la o înghețată, ar fi mai bine să mergi la cofetărie în loc să eviți ca fiind un pericol pentru kilogramele tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *