Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-26 ianuarie 2020 CAPRICORN

Capricorn

Ești gata să spui cu voce tare ceva ce ai ținut în tine de ceva vreme. Expresia de sine vine cu ușurință. Te simți mai stimulat intelectual, mai observant. Relațiile sunt primoridiale acum. Fă-ți timp pentru frați, vecini, colegi de clasă și cunoștințe ocazionale. Este posibil să inițiezi discuții în această perioadă, să evaluezi impactul pe care îl ai asupra celor din jur. Activitățile profesionale pot deveni atât de cuprinzătoare încât să se simtă ca o ingerința unei singure persoane! Nu sări calul, chiar dacă te simți pasionat de munca ta. Trebuie să eviți să-ți lași munca să te consume în totalitate. Fă-ți timp pentru cei apropiați.

Dacă ați fost sub presiune săptămâna trecută, acest lucru poate începe acum să se ușureze. Totuși, odată cu Soarele încă în conjuncție separantă cu Saturn, stăpânul tău planetar și Pluto, reflectează asupra experiențelor recente care îți pot oferi câteva informații valoroase. Dacă ai pierdut ceva sau a trebuit să renunți la ceva, ai putea începe să înțelegei de ce s-a întâmplat acest lucru. Este posibil să nu îți fie mai ușor, dar cel puțin te va ajuta să înțelegi acest lucru.

Venus este în Pești, în Casa a 3-a, sectorul comunicării, așa că este momentul ideal pentru a vorbi despre anumite lucruri. S-ar putea să fi surprins de cât te susțin alții și de sfaturile pe care ți le oferă. Și chiar dacă acest lucru te-a făcut să te simți puțin vulnerabil, vei fi curând din nou, cel care ești.

Totuși, fii atent la cheltuieli pentru că Mercur este în Vărsător, în Casa a 2-a, a banilor  și poate face să o iei la picior, mai ales dacă afli despre o afacere de vânzare.

Relațional. Când luna este în semnul tău la mijlocul săptămânii, poți fi mai critic decât de obicei. În loc să cauți deodată defecte celuilalt, mai bine începe cu un compliment.

Conjuncția separantă între Soare, Saturn și Pluto, în semnul tău, în același timp te ajută să decizi în ce direcție vrei să meargă viața ta amoroasă. Atâta timp cât ai o idee generală, detaliile pot veni mai târziu.

Luna în semnul original al Vărsătorului la sfârșitul săptămânii, te într-o întâlnire aventuroasă. Abandonează-ți planurile și vezi doar ce se întâmplă. Spontaneitatea produce cele mai intense, interesante și de neuitat amintiri.

Profesional. Este posibil să fi simțit recent o schimbare extraordinară și în care dintr-o dată să te simți mai confortabil în propria piele. Nu este doar o iluzie, ci începutul unui ciclu de 7 ani în care vei fi în fruntea jocului. Succesul este la îndemână.

Energia astrelor sprijină creșterea lentă și planurile pe termen lung. Fă cât mai mult posibil. După un timp, energia va fi mai fluidă și te-ai putea bucura de feedback-ul de care ai nevoie, de la oameni foarte originali sau creativi. Luptele pentru putere de la locul de muncă pot fi distractive. Stai cât mai departe de acțiunile pline de emoții și pe cât posibil evită să iei parte la ele. Ai putea elimina un decalaj între grupurile care reprezintă interese diferite, dar posibil compatibile.

Financiar. Săptămâna aceasta aspectele vizează Casa a 7-a, casa relațională. Cineva despre care nu ai auzit de ceva vreme poate încerca să te contacteze fie personal, fie profesional. S-ar putea să fii surprins de cât de multe citește această persoană prin rânduri! Comunicarea este crucială, mai ales în ceea ce privește imaginea ta ca angajat bun.

Unele chestiuni cruciale de afaceri te determină să vrei să vorbești mai mult despre nevoile financiare. Vocalizează-ți ideile. Aportul tău ar putea fi diferența dintre cel care ia o decizie financiară profitabilă și cel care ia una costisitoare. Împărtășește informațiile profesionale pe care le ai de foarte mult timp în minte. Luptă-te pentru a crea conexiuni noi, poate cu cei apropiați pe care nu îi cunoști bine. Este timpul să vorbești, să ieși și să fii observat și să faci bani. 

Sănătate. Ești capabil să te ridici deasupra lumii materiale și să vezi în viitor, dar este o viziune care poate fi uneori destul de dificil de împărtășit cu alții. Pentru a ajuta la materializarea acestui talent legat de problemele practice, creează un parteneriat, să spunem, cu tine însuți/însăți prin adoptarea unui regim de exerciții, astfel poți ține cont de obiectivele pe termen lung, iar partenerul te poate motiva să faci asta în fiecare zi. 

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top