Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC. Ai grijă cu cheltuielile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC. Ai grijă cu cheltuielile

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBECTrebuie să faci ordine în treburile de acasă. Fă tot ce poți ca să ai liniște. Trebuie să faci o prioritate din familie. Timpul petrecut acasă sau în natură oferă acum relaxare și destindere. Te gândești la bani, poate ca urmare a unei investiții proaste sau a unei decizii riscante. Ai grijă cu cheltuielile. Mai bine investește banii în lucruri sau în educație. Săptămâna aceasta ia pe cât posibil cina cu familia. Te gândești la o aptitudine nouă sau perfecționezi una existentă. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC Relaţional

 Marte de-acum în Rac în Casa familiei ar putea readuce pe problemele acesteia pe agenda de lucru. S-ar putea să fi gata pentru o revizie majoră și dornic să iei anmitedecizii. S-ar putea să inițiezi proiecte de familie în următoarele șase săptămâni. Acesta ar putea fi un moment bun să simți că progresează planurile tale.

În același timp, poate fi o ocazie pentru un răsfăț și îngrijire de sine și o șansă de a procesa cu ușurință orice probleme legate de copilărie. Nu te grăbi să faci asta. Ia-ți doar timpul si fi bun cu tine.

Fructul interzis poate fi tentant, dar poate fi prea devreme pentru a acționa. De ce să nu iei lucrurile ușor? Bucură-te de zorii acestei noi iubiri. S-ar putea să nu fi pregătit pentru o intimitate deplină. Fă-ți timp să te bucuri de farmecul și atracția celuilalt. Răsplata va fi pe măsură când va veni timpul să vezi roadele. Încrederea și bunătatea, împreună cu generozitatea, te fac acum o forță de neoprit.

Plutește un mister în aer mulțumită trigonului Soare – Pluto încă de la începutul săptămânii. A anticipa cunoașterea cuiva nou este interesantă. Nu te grăbi!

Energicul Marte pierde un pic din aplomb mai ales că este în sensibilul Rac de la mijlocul săptămânii trecute. Deși nu este de obicei stilul tău, să fii timid, s-ar putea să funcționeze de data asta.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC Profesional

Chiar dacă săptămâna de lucru s-ar putea să fie terminată, efectele ei încă par să se mențină. Te simți ca și cum ar mai fi nevoie de muncă și îți este greu să-ți încetinești gândurile. Respiră adânc și discută cu colegii în timpul unor plimbări lungi în afara programului.

Câștigurile materiale sunt vin pe mai multe căi. Valorile și credința în tine însuți va fi reafirmarea. Bucură-te de rezultatele muncii tale. Dividendele pe care le-ai anticipat ca mișcări bine planificate și executate pot să apară chiar mai devreme decât te așteptai. Dar nu este un moment de satisfacție. Să ai grijă la locul de muncă, evită mișcările greșite sau posibile confruntări. Ai grijă și la comunicarea. S-ar putea să meriți o creștere salarială sau o promovare. Ar trebui să folosești mai des diplomația.

Este un moment în care să mergi într-o direcție diferită de ceilalți. Orgoliul și mândria celorlalți sau nevoia de a te controla, pot stabili anumite condiții. Ai resentimente dacă te simți blocat în orice fel. Energia la locul de muncă îți va permite să cercetezi noi domeni pentru succesul în carieră. Așteptă-te să fie nevoie sa revizui sau sa refaci lucruri care păreau gata pregatite. Problemele generate de automatisme necesită atenție, vineri, 24 mai.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC Financiar

Venus în Taur și în domiciliu, în zona banilor proveniți din muncă proprie, fac din asta o casă destul de plină. În timp ce planurile financiare ar putea continua, ai putea fi tentat să vă tratezi regește.

S-ar putea să te regăsești într-o serie de probleme care afectează un vecin ceva legat de o linie de proprietate comună sau o structură care are nevoie de reparații. Remedierea situației poate duce la costuri pe termen scurt, dar îți va asigura liniștea pe termen lung, astfel încât acceptă cheltuielile ca fiind unele necesare. Simte-te liber să obți și opinii secundare și consultă-te cu profesioniști din domeniul bancar sau consultanți financiari. Participă la activitățile casnice pe măsură ce apar.

Recompensele vin pe calea unor câștiguri materiale. Ia asta ca pe o afirmație a valorii tale și a muncii depuse de tine. Oamenii se bazează pe tine acasă și la locul de muncă și știu că vei face treaba.

Un altfel de muncă și dividendele vor veni mai repede decât te așteptai. Urmează un bonus sau o creștere salarială în viitorul apropiat. Renunța la mândrie și concentrează-te asupra sarcinilor de care ai nevoie. Cei care sunt serioși la locul de muncă sunt căutați și răsplătiți. Păstrează-ți mândria și mergi înainte.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC Sănătate

 Mișcarea planetelor a lovit în sănătatea ta, iar pentru tine acest lucru a însemnat revenirea la comportamentul alimentar care nu te ajută în mod special. Adică, în timp ce încerci să faci ceea ce trebuie, este posibil să nu vezi pădurea din cauza uscăciunilor. Dar dacă ești atent la fiecare îmbucătură, înseamnă că petreci făcând ceva pentru corpul tău: multă de apă plată, multe produse proaspete și o dietă variată care alternează sursele de proteine: carne, pește și leguminoase.

CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top