Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 LEU. Schimbarea se pare că este inevitabilă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 LEU. Schimbarea se pare că este inevitabilă

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 Leu. Schimbarea se pare că este inevitabilă. Nu trebuie să fie neapărat negativă. Evaluarea recentă a muncii arată un scoring strălucitor al eforturilor tale. Poți avea parte de o creștere sau o promovare deoarece ai demonstrat calități clare de conducere. Pentru a te menține la vârf, s-ar putea să fie nevoie să petreci câteva zile în singurătate ca să-ți gândești noua strategie. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

 Cu un accent puternic pe domeniul obiectivelor și ambițiilor, ai putea fi steaua spectacolului și să strălucești în lumina reflectoarelor. Cu Venus care se deplasează în această zonă în această săptămână adăugi un mic imbold farmecului personal care ar putea face diferența dintre ieri și azi.

În același timp, energia lui Marte ar putea părea să curgă subteran pentru o vreme, în timp ce se mișcă prin Rac, într-un sector mai retras al temei natale. Influența în zona spirituală ar putea să îți îndrepte atenția spre zonele care au nevoie de vindecare. Ar putea fi o ocazie să ceri ajutorul unui consilier, de a cărui îndrumare înțeleaptă ai nevoie.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 LEU Relaţional

Îngrijirea altora poate duce la stres sau la pierderea somnului. Încearcă o legătură mai clară cu un șef sau cu o autoritate. O ruptură recentă într-o relație romantică îți lasă libertatea de a juca pe un alt teren.

Partenerul sau colegul tău ar putea să te influențeze, poate într-un mod care nu îți este de ajutor. Muncește să rămâi pe calea pe care te afli în prezent. Evită ispitele, inclusiv cele amoroase. Sarcina ta nu este mai ușoară în aceste zile, dar ești bine pregătit să o rezolvi. Dacă pasiunea lipsește, găsește modalități de a o condimenta.

Luni, 20 mai, stăpânul tău planetar Soarele este încă în trigon cu puternicul Pluto, curiozitatea ta este accentuată. Ai putea crede că îți spune totul îmcă de la prims întâlnire sau că există mai multe de spus despre o anumită poveste?

Venus este în semnul ei, în Taur toată săptămâna, așa că s-ar putea sa ai o starea de spirit care să îți strice întâlnirea. Oprește-te ori de câte ori este nevoie. Ai nevoie mereu de câte o gură de aer care să te repună pe poziție.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 LEU Profesional

Norocul ți se va îmbunătăți în următoarele trei săptămâni. Începe o nouă fază a ciclului personal anual, ceea ce indică începutul unei ascensiuni neașteptate. Relațiile cu ceilalți cu care lucrezi vor fi mult mai deschise.

Este o săptămână care probabil, îți va aduce unele ocazii astrale. În același timp, lucrurile nu vor fi încă duse prea departe. Cel mai bun lucru este să-ți notezi obiectivele specifice pe care le ai în minte. Poți obține ceea în ce crezi și la care lucrezi. Țintește aceste obiective acolo unde vrei să le vezi zilnic și urmărește ce se întâmplă! Revizuirea sau refacerea a ceea ce știi nu este cea mai bună lucrare. Joi și vineri, 23 și 24 mai, sunt bune pentru consultarea unor consilieri profesionali sau prezența la diverse întâlniri cu personalul.

Recompensele au început să vină. Nu te atrage să discuți despre problemele altor persoane sau despre conflicte. Nu este timpul pentru emoții și aventuri, indiferent cât de interesante sunt prietenii care le sugerează. Evită să te stresezi mai mult decât ești deja. Presiunea rămâne, dar ai instrumentele necesare pentru a face față situației. Câștigurile sunt reale și te poți aștepta la o creștere a statutului profesional. Recunoaște-ti adevărata valoare ca să te bazezi pe propriile tale resurse.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 LEU Financiar

Legătura cu agențiile guvernamentale sau non-profit sunt probabil pe frontul de lucru în această săptămână. Ai fost delegat prin eforturile proprii de către anumite autorități pentru a face conexiunile care se cer în raport cu aptitudinile executive și manageriale pe care le ai. Ți se poate oferi o promovare sau o creștere salarială. Bucură-te de aceste momente.

Meditația sau să faci ceva ca să ai timp să fii și singur cu gândurile tale ar fi înțelept. E o săptămână de vârf pentru tine infuzată cu o energie individualistă, dar imprevizibilă, care poate afecta familiasau viața ta sentimentală și care indică o perioadă dificilă de echilibrare a muncii și a banilor cu nevoia de a te relaxa alături de oamenii pe care îi iubești. Trebuie să îți ajustezi modul în care te gândești la bani. Trebuie să lucrezi foarte mult sau poți reduce puțin ritmul pentru a obține restul de care ai nevoie?

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 LEU Sănătate

 Multe dintre problemele tale de sănătate vizează menținerea echilibrului și ritmului interior. Nu sărbători și apoi continuă cu o dietă strictă. Mesele să fie moderate și hrănitoare. Este important să mănânci prăjeli. Și e important să te odihnești! Aspectel te pot determina să fii inexact când trebuie să comunici lucruri importante lucruri. Emoțiile pot fi greu de controlat. Scapă de excesul de energie la sala de sport sau printr-o plimbare lunga. Vei fi mulțumit pentru asta la sfârșitul săptămânii. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top