Connect with us
Horoscop Minerva 20 - 26 mai 2019 PEȘTI - Ai nevoie de timp pentru tine

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 PEȘTI – Ai nevoie de timp pentru tine

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 PEȘTI Pești. Este un moment de mare creativitate pentru tine. Ești atras de expresia de sine, prin artă, de cuvântul scris sau de fotografie. Fă-ți timp și pentru relaxare, probabil mergând la un concert sau la teatru. Romantismul ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate. Indiferent de relații, încearcă să fi diplomat. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 PEȘTI Relaţional

O dispută poate fi evitată printr-o discuție atentă în care să asculți mai mult decât să vorbești. Ai încredere în intuiție și du-te spre ceva nou. Sfaturile cu privire la modul în care poți face față unui conflict personal vin pe neașteptate, de undeva de unde nici nu te aștepți, poate de la un copil sau de la un bătrân.

Nu este momentul să te concentrezi pe o singură sarcină sau pe un singur proiect. Încearcă să înveți și să ai înțelegerea celor din jur. Beneficiază de mediul în care te afli. Este posibil să fi deranjat sau plictisit de rutină. Formarea de legături noi sau drumurile scurte îți vor alimenta curiozitatea. Stresul poate fi tratat în mai multe moduri, poate printr-un nou hobby. Comunicarea este vitală. O mai bună comunicare îi va face viața acasă și la locul de muncă mai armonioasă și ar putea crește relațiile de afaceri.

Marte este în sectorul petrecerii timpului liber, iar prezența sa aici ar putea provoca dorința de a fi mai creativ. Dacă ai un talent sau un hobby la care ești foarte bun, aceasta este șansa să îți evidențiezi pasiunea. Niciodată nu știi cine ar putea să te vadă!

Ideile ar putea veni de pretutindeni și te inspiră la acțiune. Conversațiile, navigarea online, revistele și cărțile și acumularea acestora ar putea aduce noi surse de energie în viața ta, care se transformă în acțiune. Curiozitatea poate fi o forță bună, dar ține-o sub control.

Dorința se joacă pasionan cu tine în acest weekend. Este ușor să-ți pierzi inhibițiile atunci când ești încrezător. Încrederea este totul.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 PEȘTI Profesional

 S-ar putea să te simți distras însă în această săptămână. Cineva sau ceva te conduce către o preocupare personală, ceea ce face dificilă munca. Ești bucuros să îți împărtășești ideile despre care, de obicei, nu vorbești. Există șansa să fii foarte independent. Totuși, ești fericit să te alături cuiva căruia în scurt timp îi vei respinge ideile. Este cel mai bun mod de acțiune.

Concentrează-te pe ceea ce îți spune cel mai mult și asigură-te că toate lucrările sunt finalizate. Dacă ai nevoie de ajutor pentru gestionarea acestora, adresează-te prietenilor, și colegilor. Este posibil ca altcineva să îți poată oferi un răspuns pe care tu nu îl găsești. Foarte curând, vei avea ocazia să îți fixezi în minte doar ceea ce contează. Evită deciziile pripite și oferă sau primește sfaturi.

Totul lucrează în favoarea ta. Nu te gândi la dificultățile pe termen lung pe care le experimentezi ci concentrează-te asupra prezentului. Există un mare potențial pentru tine în situația actuală în care te afli. Acum este momentul să te extinzi, nu să te contracți.

Este posibil să dorești să vorbești despre anumite lucruri în mod special, în această săptămână. Dacă te afli într-o poziție de conducere, acesta este un moment excelent pentru a încuraja munca în echipă, cerând oamenilor să apeleze la schimbul de idei. Treaba ta este să găsești un teren de mijloc care să funcționeze pentru toți. Miercuri este o zi foarte energică și excelentă pentru contactele cu clienții. S-ar putea să existe și nervi datorită întârzierilor sau revizuirilor necesare a ceea ce crezi că a fost deja bătut în cuie. Nu te descuraja.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 PEȘTI Financiar

 Venus este în domiciliu, și în semn și în casă, adică în Taur și în Casa a 2-a abanilor proveniți din muncă proprie iar prezența ei aici poate facilita negocierea, precum și să închei tranzacții și compromisuri atunci când este necesar. S-ar putea să te bucuri, de asemenea, de o rețea în care toți sunteți pe aceeași lungime de undă.

Un diferend de opinii trebuie rezolvat în această săptămână. Munca poate cauza și stres deoarece te afli în asteptarea unor plății sau anticipezi o șansa de creștere a statutului. Cauți surse de divertisment care să te scape de bani și de muncă. Noi oportunități te așteaptă. S-ar putea să fie nevoie să te identifici ca fiind persoană potrivită pentru această slujbă.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 PEȘTI Sănătate

 Participi la activități sportive sau fizice pentru a-ți menține sănătatea. Fii atent la cei dragi și angajajează-te în activități caritabile.

Poate dorești să scoți sticluța cu esență de lavandă în seara asta și să faci o baie fierbinte de aburi în confortul casei tale. Poziția actuală a astrelor pe firmament te obligă să simți un fel de supraîncărcare în ceea ce privește nucleul tău emoțional interior. Hrănește această parte intangibilă a ta cu proprietățile vindecătoare ale Lavandei. Dacă te culci la timp, probabil că vei avea un somn profund după un astfel de tratament. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top