Connect with us
Horoscop Minerva 20 - 26 mai 2019 VĂRSĂTOR. Ai tendința să nu calculezi bine planurile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 VĂRSĂTOR. Ai tendința să nu calculezi bine planurile

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019  Vărsător. Evită să te împotmolești în bârfe sau conflicte la locul de muncă. S-ar putea să te confrunți cu o anumită competiție, inclusiv cu cei care nu te plac, dar munca îți va fi răsplătită. Fii atent la cei care depind de tine – rude, chiriași, chiar și animale de companie. Fă reparațiile sau renovările necesare. Cheltuind niște bani vei salva mai mult. Ieși cu prietenii dacă te simți copleșit sau singur. A fi sincer despre felul în care te simți îți va permite o mai mare liniște interioară. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 VĂRSĂTOR Relaţional

 Acasă, familia și cei dragi contează cel mai mult pentru tine acum. Educația, cariera, chiar și realizările sunt secundare în comparație cu familia. Toate deciziile pe care le vei lua vor fi legate de influența lor asupra vieții domestice. Sentimentul de apartenență este esențial, așa că nu ezita să te întorci la rădăcinile familiei, să călătoriți în locurile în care te-ai născut.  

Pe măsură ce Marte este încă în Casa a 5-a, e drept, în Rac sectorul creativității și al romantismului, poate să trezească sentimente care au fost mult timp latente. Dacă începi să te simți agasat, este un semn că ai împins lucrurile prea departe.

Cariera sau pasiunile te pot aduce în centrul atenției. S-ar putea să te simți pregătit pentru a împărtăși ceva ce toată lumea ar trebui să știe chiar dacă provoacă agitație.

Te poți simți ca și cum ai fi în competiție pentru inima și atenția cuiva. Fii tu și ridică-te deasupra fricii. Calitățile tale excepționale arată cel mai mult atunci când nu ești îngrijorat de ceea ce alții gândesc despre tine și te simți liber să fii tu însuți.

Consolidează-ți poziția financiară, astfel încât să fi pregătit pentru orice renovări sau îmbunătățiri care se pot dovedi în curând necesare. Atașamentul față de familie îți va servi și te va ajuta să mergi mai departe.

Casa ar putea fi un loc mai ocupat decât de obicei, cu o mulțime de activități în această săptămână. Venus este în Taur, în domiciliu, în Caa comunicării, adăugând o perspectivă calmă și reconfortantă vieții de familie. Dacă te-ai gândit să îți înfrumusețezi spațiul, prezența ei te poate încuraja să bați magazinele vintage sau de artă pentru a vedea ce poți găsi.

Sextilul separant între Venu și Marte, la începutul săptămânii, umple cu vibrații pozitive spațiul în care trăiești. Este ca și cum Marte devine un șofer de tranzit și acest lucru nu este neapărat ceva rău.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 VĂRSĂTOR Profesional

 Lasă-ți mintea să zburde ca să nu cazi în rutină. Ești în poziția de a te extinde, atâta timp cât îți folosești imaginația și te gândești la alte lucruri. Folosește-ți mintea creativă, indiferent dacă ești la serviciu sau nu.

Asigură-te că mergi la lucru cu zâmbetul pe buze. Dacă te simți abandonat, zâmbetele altora te vor înfuria mai tare și devi frustrae. Doar pentru că te-ai trezit de partea mai grea a muncii, asta nu înseamnă că trebuie să te cantonezi în asta.

 Energia din această săptămână susține o revizuire atentă a oricărui lucru neterminat sau în curs de desfășurare. Este un moment prielnic pentru a revizui orice plan sau orice procedură pentru a le face mai eficiente. Notarea unor obiective specifice pentru anul viitor poate fi un exercițiu puternic. Colegii mai nesiguri vor aprecia maniera calmă și interesul pentru muncă. Este posibil să trebuiască să îi încurajezi pe alții să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut și care să nu le facă rău în cadrul acestui proces.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 VĂRSĂTOR Financiar

 Problemele de construcție și reparații îți consumă mult timp și energie. Un prejudiciu sau un accident recent al unei rude sau al persoanei iubite poate necesita o schimbarea de poziție a obiectelor în casă, a unui vehicul sau a unui spațiu de locuit. Lucrurile te pot determina să studiezi și să îți dezvolți abilitățile existente sau să dobândești altele noi. Ia decizii cu voce tare, sunt cele mai bune modalități de a-ți proteja reputația.

S-ar putea să te simți puțin tensionată deoarece, efectele vor rezona în sector social, iar oamenii se pot comporta în moduri neașteptate sau nu pot fi acolo când ai nevoie de ele. În plus, cineva îți poate face tot felul murdării care să te coste ceva bani. Nu lăsa pe nimeni să te șantajeze și asigură-te că verifici de două- trei ori facturile neplătite. Asta ca să nu mai ai surprize.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 VĂRSĂTOR Sănătate

 Emoțiile te pot împiedica să acționezi conform impulsurilor în aceste zile ceea ce te poate împiedica să fi tu, dar nu vă îngrijorați! S-ar putea să dai mai multă atenție celorlalți decât să îți acorzi ție acest timp. Este un alt motiv pentru care cel mai bun lucru este să ai un regim regulat de exerciții fizice în programul zilnic. Nu numai că este un antrenament pentru corpul tău, dar mintea ta are șansa de a se replia. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top