Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie 2019 CAPRICORN – Este o perioada fructoasă

Horoscop Minerva 23-29 septembrie 2019  Capricorn. Afacerile și cariera îți suscită gândurile. Este posibil să ți se solicite să comunici acum mai mult decât de obicei. Ești autoritar, vorbești cu stăpânire de sine și cumpătat ca și cum ai sta în spatele cuvintelor tale. Mulți îți pot solicita părerea și sfatul acum.

Este o perioadă fructuoasă pentru noi planuri. La tine, personalitatea contează foarte mult acum. Folosește această perioadă în beneficiul tău. Nu pierde timpul cu griji fără rost. Astrele strălucesc pe tine acum, gata să-ți lumineze talentele, veleitățile și abilitățile.

Vin vești bune în această săptămână, întrucât Saturn în semnul tău, revenit în mers normal și dacă ți s-a părut dificil să progresezi sau ai simțit că treburile tale au da înapoi, acestea încep să se schimbe.

Și dacă ți-ai modificat o parte din planuri în timpul fazei retrograde și ai restructurat domeniile cheie ale vieții tale, vei observa curând diferența, în sensul bun al cuvântului. Cu toate acestea, chiar și cea mai insipidă persoană acum ți se pare interesantă, iar acest lucru poate fi unul foarte bun. Ia-o ușurel în weekend și nu numai pentru că ceva care pare a fi sigur, nu este.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie 2019  Capricorn Relațional

 Vrei să fi mai controlat și această dorință va stârni acele răspunsuri neașteptate în alții. Poate că ar trebi să o lași mai moale cu romantismul, pe măsură ce te

concentrezi pe carieră și pe obiectivele profesionale. Fii atent ce vorbești și cum te prezinți altora. Ia în considerare posibila reacție a publicului la ideile tale. Acum este timpul să profiți la maxim de idea de persoană publică. Dacă ți se solicită sfaturi, asigură-te că îți alegi cuvintele cu grijă, deoarece nu toată lumea este pregătită pentru adevărul gol goluț. Întotdeauna există oameni gata să te judece cu asprime așa că nu le da prilejul!

Te simți puternic și încrezător de când Saturn a revenit în mers normal, în semnul tău, săptămâna trecută. Ești plin de idei grozave pentru a-ți îmbunătăți viața relațională, deci ce mai aștepți? Fă primul pas!

Sâmbătă Luna este în Balanță, oferindu-ți o perspectivă mai plină de compasiune decât de obicei. Nu înseamnă că ești fraier pentru că ai pierdut o persoană care îți plăcea, ci doar pentru că îți pare rău de cineva cu care poate că nu trebuia să fi. A recunoaște acest lucru este OK. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie 2019  Capricorn Profesional

Aveți ingredientul care crezi că îți lipsește și pe care îl caută alți oameni. Știi cu ușurință să aplanezi disputele la locul de muncă așa că poți elima acest gol aparent. Cu siguranță, vor exista diferențe de opinie.

Pari să fii principalul subiect în acest moment. Toată lumea se îndreaptă spre tine pentru sugestii și idei. Îți place să fii în centrul atenției, fie că recunoști sau nu, acest lucru. Este momentul să îți demonstrezi valoarea la locul de muncă.

Ascultă-ți intuiția. Are câteva îndrumări importante pentru carieră. Acesta este un moment bun pentru a lucra la atitudinea ta față de succes. Este posibil să ai un blocaj care te ține pe loc, iar acum ești pe cale să ieși din acesta. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie 2019  Capricorn Financiar

Ai încredere în tine și accelerezi cheltuielile în jurul familiei, a iubitului/ei, pentru creativitate și distracție. Interesul este stârnit în ceea ce privește învățarea deprinderilor noi care pot fi aplicate potențialului tău de câștig.

Deoarece aspectele sunt favorabile pentru a câștiga bani și siguranță, acționează dintr-o poziție de forță. Străduiește-te nu numai să te bucuri de viață prin cheltuieli, ci să și investești tot ce poți pentru a-ți asigura stabilitatea pe termen lung.

Cariera însă este pe primul loc, săptămâna asta. Fie ceri mai multe de la tine, fie te gândești mai mult la asta. Ești încrezător și vorbești și acționezi cu încredere. Comunicarea este un instrument important pentru a-ți păstra autoritatea. Ceea ce spui și ceea ce faci ar trebui să fie în armonie cu ceea ce gândești. Este momentul potrivit pentru a face noi planuri sau strategii pentru creșterea profesională. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie 2019  Capricorn Sănătate

S-ar putea să fii prins de tipare obișnuite, atât de înrădăcinate și de rigide, încât ar putea fi dificil să le schimbi. Pe de altă parte, dacă creezi obiceiuri sănătoase și le exersezi timp de câteva săptămâni, este posibil să rămâi cu ele pe viață. Este timpul să accentuezi ce e bine pentru tine. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top