Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie BALANȚĂ – Fă-ți timp pentru cei apropiați

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Balanță. Ești gata să spui cu voce tare ceva ce ai ținut mult timp în tine. Expresia de sine vine cu ușurință acum. Te simți mai ager intelectual, și în același timp, mai observant, relațiile, în schimb, sunt mai oscilante. Încearcă să petreci ceva mai mult timp cu frații, pretenii și foștii colegi de clasă din școală. Este posibil să inițiezi discuții pe o anumită temă în această perioadă, să evaluezi aspectul și impactul pe care îl ai asupra celor din jur. Activitatea profesională poate deveni atât de cuprinzătoare încât să se simtă ca o responsabilitate pentru o singură persoană! Nu sări calul. Te simți pasionat de munca ta, dar trebuie să eviți să-ți lași munca în totalitate să te consume. Fă-ți timp pentru cei apropiați.

Cu Venus și Mercur, discreți, în semnul tău, începi să te simți că ai controlul și dornic de socializare. Săptămâna aceasta și săptămânile următoare, vei fi în mult mai mult în elementul tău și te vei simți mult mai vital.

Deocamdată, totuși, mai ai șansa să găsești soluții la problemele care își absorb energia. Și dacă responsabilitățile familiei te țin foarte ocupat, săptămânile următoare te vei înțelege că trebuie să delegi din responsabilități sau poate găsești o modalitate de a-ți reduce sarcina.

În ceea ce privește o chestiune care te macină de ceva timp, acum ai ocazia de a face schimbări și poate de a o rezolva o dată pentru totdeauna. Concentrarea intensă sugerează că, odată ce ajungi la miezul acesteia, se poate rezolva de la sine.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Balanță Relațional

Sentimente și gânduri de mult îngropate în tine, pot ieși acum la suprafață. Săptămâna aceasta implică multă căutare a sufletului în relația cu celălalt. Cauți ceea ce te face să te simți împământat și în siguranță. Ideile intelectuale sunt ușor de exprimat acum și ți se pare ușor să te conectezi la ceilalți. Puterea de atracție îți permite să mergi încotro vrei. Privește în jurul tău, ia legătura cu oamenii și mergi după ce urmează. Fii sigur de ceea ce îți dorești cu adevărat. 

Saturn în domiciliu aduce toate obiectivele relației tale în centrul atenției. Nu îți face griji dacă nu ești acolo unde ți-ai dori să fii. Ai mult timp să-ți găsești sufletul pereche.

Luna în semnul tău în weekend te provoacă la o distracții și flirt, dar nu spune nimic din ceea ce nu crezi. Persoana cu care ești ar putea să nu înțeleagă apropurile tale subtile și nici sarcasmul, ceea ce ar putea duce la neînțelegeri nefericite.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Balanță Profesioal

Te afli într-o poziție bună pentru a înțelege ambele părți ale unei ecuații dificile. Înțelegi imaginea în ansamblu dar poți înțelege și detaliile. Ambele probleme vor fi teme-cheie, așa că asigură-te că știi foarte bine cu ce te confrunți. Un ritm lent și constant îți va servi bine. Gândirea este clară și logică, ajutându-te să limpezești incertitudinea și confuzia care te înconjoară. 

Partenerii de afaceri și colaboratorii vin cu idei inspirate. Activitatea din zona comunicării face din acest moment unul perfect pentru semnarea de oferte și contracte, scrierea unei cărți sau începerea unui curs scurt. Întâlnirile merg bine, deși pot exista unele discuții intense. Dacă ești în urmă cu sarcinile administrative, vei dori să aduci lucrurile la zi. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Balanță Financiar

Ești pregătit să profiți de noi oportunități. Energiile tale masculine și feminine colaborează, ceea ce are un efect pozitiv asupra finanțelor tale. Investițiile și proprietatea comună pot necesita unele acțiuni din partea ta. Îți sugerez să mai aștepți câteva zile înainte de a semna orice documente sau acorduri. 

Nu lua nicio decizie financiară pripită. În schimb, încearcă să afli ce spun experții despre o investiție sau o potențială ocazie. Unele chestiuni cruciale de afaceri te determină să vrei să vorbești din ce în ce mai mult. Vocalizează-ți ideile. Aportul tău ar putea face diferența dintre o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Împărtășește informațiile pe care le ai în minte cu ceilalți. Lucrează pentru a crea noi conexiuni, poate cu cei apropiați pe care nu îi cunoaști prea bine. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Balanță Sănătate

Cosmosul te încurajează să reflectezi la modul în care te descurci cu sănătatea. S-ar putea să îți rogi partenerul/a să lucreze cu tine, astfel încât să vă puteți oferi sprijin reciproc. Acum este momentul să începi.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top