Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie BERBEC -Nu cântărești corect lucrurile

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Berbec. Cântărești pro și contra fiecare problemă, gata să te ocupi și de a ta proprie. Este posibil să fii indecis, pur și simplu pentru că nu îți stă mintea să dai soluții mai ales că problemele cu care te confrunți sunt diametral opuse. Pe de altă parte, ești gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți acum. Discuțiile face to face, oferă cel mai mult confort în acest moment. Împărtășește-ți gândurile și istoricul problemelor. Comunicarea cu prietenii și rudele este vitală. Ești chiar mai diplomat decât de obicei. Ai talentul de a obține succesul. În acest moment, ar fi înțelept să punctăm că poți câștiga la jocuri, nu de noroc, obiective de lucru în echipă de informații.

Dacă ai observat întârzieri în ambițiile și planurile de carieră, poți face acest lucru într-o manieră mai vizibilă. Este posibil să nu se întâmple imediat, dar treptat vei începe să observi schimbări pozitive.

Cu toate acestea, ai putea să te simți destul de sigur cu privire la un obiectiv, mai ales atunci când Marte îi face opoziție lui Neptun. S-ar putea să fii hotărât în ceea ce faci și cum să o faci. Dar asigură-te că dorești măcar o bucățică din premiu pe care îl împarți cu ceilalți.

Săptămâna poate fi alimentată de influența pătratului dintre Jupiter și Neptun, care îți poate oferi așteptări nerealiste. Nu vei putea rămâne cu picioarele pe pământ

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Berbec Relational

 Ești minuțios în ceea ce faci. Fie că este vorba despre viața de acasă sau despre o întâlnire, ești gata să analizezi atent binele și urâtul. Nu lăsați nimic să îți scape, fiind, de asemenea, sigur că ai în vedere modul în care sunt afectatate de alegerile tale. Deschide-te cuiva apropiat, care cunoaște problema.

Conversația te va ajuta să  rămâi pe calea cea bună. Discuția îți va aduce răspunsurile – la locul de muncă, la vreo conferințe sau la cafenele. Cuvintele tale îi vor inspira pe alții pe măsură ce expui concluziile la care ai ajuns. Acordă-le încredere celorlalți și aceasta va fi reciprocă. Nimic nou nu poate crește decât dacă lași trecutul în urmă. Aceasta include o relație, din prezent sau din trecut.

Luna este cea care îți oferă încredere și curaj să te apropii de simpatia ta secretă. Sigur, îi poți trimite un SMS, dar este nevoie de mult curaj pentru a-i spune ce dorești față în față.

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Berbec Profesional

Nu te va aprecia nimeni dacă ajungi la serviciu cu fața la cearceaf dimineața. Lasă morocănealaacasă. Orice stare de indispoiziție va fi amplificată, așa că e mai bine să fii zâmbitor. Ziua va fi mult mai senină.

Ești ocupat să explorezi noi opțiuni. Universul face din acest lucru un moment minunat pentru a începe pregătirea pentru licență sau pentru obținerea unui certificat. Dacă ești pe cale să pleci într-o delegație, lucrurile ar trebui să iasă bine pentru tine. Universul te încurajează să-ți împărtășești ideile cu oameni cheie. Este un moment bun pentru un nou loc de muncă sau o oportunitate în carieră. Aptitudinile creative sunt solicitate, iar aceasta este o veste bună.

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Berbec Financiar

Este o săptămână foarte aglomerată pentru tine. Aspectele susțin casa a 2-a, a  banilor și a valorilor, sporind fondurile, ceea ce este grozav. De asemenea, te ajută să faci un plan pentru ca banii să ruleze pentru tine. Folosește chiar un calculator de economii pentru pensionare care este disponibil online, pentru a te ajuta să vezi de cât de mult ai nevoie pentru a economisi cât mai mult. 

S-ar putea să te simți un pic nehotărât. Nu este neapărat un lucru rău, deoarece efectele deciziilor tale și nevoile altora sunt de foarte mult în mintea ta. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări cu colegii, prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare. S-ar putea să ai nevoie de unele decizii care țin de PR sau de arbitraj în viitorul apropiat. Aceste sarcini se vor dovedi mai plăcute decât te-ai așteptat. Comunicarea este cheia săptămâna aceasta. 

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Berbec Sănătate

Este posibil să ai intuiția a ceea ce trebuie să faci pentru a te simți și a-ți fi bine. Universul ar putea aduce niște informații neașteptate care să îți ofere un nou status desănătate. Ți s-ar putea părea o coincidență interesantă dacă întâlnești pe cineva care a rezolvat aceeași problemă. Ascultă ce spune.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top