Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie GEMENI – Ești capabil de orice

Gemeni

În această săptămână ești atras spre exprimarea de sine. Ești gata să lași partea creativă să iasă la lumină. Ideile sunt ușor de comunicat acum. Și ești capabil să îi antrenezi și pe ceilalți în conversație cu umor.

Romantismul și plăcerea sunt în mintea ta. Te interesează să participi la diverse jocuri și să petreci timp cu copiii. Trebuie să satisfaci această nevoie interioară. Spontaneitatea este o formă de exprimare și îți permite să dai la iveală partea unică, creativă. Încrederea și munca grea fac succesul în acest moment.

Afacerile de acasă și de familie continuă să-ți ocupe mintea, cu o chestiune care se dovedește destul de stresantă. Aceasta ar putea implica o problemă internă sau o altă problemă pe care dorești să o rezolvi. Cu Marte în pătrat cu Jupiter, ai putea fi concentrat pe determinarea de a depăși această problemă. Este o șansă de a face schimbări în mediul tău care însă pot fi întârziate.

În același timp, Saturn revenit în mers normal, poate duce la consolidrea finanțelor, afacerilor și a legăturilor sufletești profunde. Dacă ai întâmpinat obstacole, acestea pot începe să ușureze.

Totuși, în această săptămână, va trebui să ai grijă la modulcumîți expui planurile sau acestea nu sunt realiste. Un pătrat care îi implică pe Jupiter și pe Neptun te-ar putea aduce în situația de a te implica în acțiuni care s-ar putea să nu funcționeze. Prin urmare, cel mai bine este să cercetezia înainte de a face vreo mișcare.

Relational. Te simți creativ și încrezător în această săptămână. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile sporesc și te poți exprima cu ușurință. Mental ești în vârful jocului. Bucură-te de sentimentul încrederii în sine. Vei întoarce capul și vei fi observat de cineva de care te poți apropia. Dacă simțiți chimia, fă prima mișcare. Fii nebun. Îndrăgostește-te din nou. Înconjoară-te de oameni cu gânduri asemănătoare cu ale tale și vei obține beneficii neașteptate. Lasă pe cineva special să îți atingă sufletul.

Cu Saturn în mers direct, în Capricorn, succesul este pe deplin asigurat. Orice ar lipsi în viața ta sentimentală ai șanse să obții. 

Nu este ușor să intri în noc pe pătratul Mercur-Saturn la sfârșitul săptămânii, mai ales dacă suprasoliciți pentru a face o impresie bună. Ai răbdare. Ai într-adevăr cele mai mari șanse de reușită dacă știi să aștepți.

Profesional. Este mai bine să fii pe valul de exuberanță decât să încerci să te lupți cu el și de care beneficiezi prin energia care plutește în aer, dacă ești dispus să îți revizuiești puțin punctul de vedere. Nu întoarce spatele la ceva ce știi că va avea succes.

Vezi-ți de treaba ta pentru a evita să fii prins în bârfe și argumente. Problemele de construcție și reparații necesită mult timp și energie. Fii atent la toți cei care depind de tine. Responsabilitățile de lucru trebuie respectate și chiar argumentate dacă trebuie să începi ceva anume. Ia deciziile și rămâi neutru pentru a-ți putea păstra reputația.

Financiar. Este una dintre cele mai bune perioade pentru instituțiile financiare. Aspectele pozitive sunt utile, dar vei avea totuși nevoie de un plan de afaceri detaliat. Această perioadă este excelentă pentru a face echipă cu un partener pentru a-ți aduce talentul într-un proiect nou. Dacă ai nevoie de publicitate, acesta este un moment minunat pentru a te promova.

Săptămâna aceasta poate da naștere unor idei noi și interesante, care îți pot oferi impulsul și mijloacele pentru a începe o afacere la domiciliu. Vei fi cu siguranță motivat deportalul on-line. Deoarece casa viselor, Casa a 12-a, este intens ranzitată, acordă atenție viselor pe care le ai. Ești condus în direcția financiară potrivită.

Te simți expresiv și inventiv acum. Înainte de a-ți transmite ideile, formulează-ți cu grijă cuvintele și ideile. Trebuie să-ți vinzi planurile altora nicidecum să fie indiferenți la ceea ce le oferi. 

Sănătate. S-ar putea să fie momentul să faci o pauză și să te relaxezi. Ai trăit în tensiune și nervi mai mult decât de obicei și resimți acum efectul. Ești atât de dornic să progresezi încât, mai degrabă, ai prefera să să mergi pe jos câțiva kilometri decât să renunți. Este nevoie de mai mult efort, în special în ceea ce privește sănătatea ta. Păstrează-te pentru cele mai bune rezultate.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top