Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie LEU – Săptămâna aceasta obții tot ce-ți dorești

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Leu. Adevărata ta strategie de a folosi Cuvântul, acolo unde trebuie, este mult admirată de ceilalți. Poți face multitask cu succes. Comunicarea în cuvinte, prin telefon sau în persoană este cea mai bună soluție acum. Ia legătura cu prietenii, cu frații, cu colegii sau cu alte rude. Nu te supăra din cauza problemelor nesemnificative și evită suprasolicitarea cu informații. Afacerile din comunitatea în care trăiești, te pot angaja cu succes și interes. Contactele potrivite dar și cele variate sunt cheia succesului pe mai departe. Relația cu oamenii se simte ușor. Ai o cale de a ajunge la ei prin cuvint, iar spiritul tău este deschis și ești gata să încerci concepte noi.

Continui să te gândești la bani și un accent subtil pe sectorul comunicării te încurajează să cauți și să te întâlnești cu persoane care îți pot fi de ajutor.

În același timp, prudentul Saturn este în zona sănătății, a rutinei cotidiene și a nutriției, s-ar putea să descoperi că viața la locul de muncă și, în general, devine mai ușoară chiar dacă eforturile sporesc. Poate că nu există atât de multă presiune asupra ta. Dacă ai petrecut o parte din ultimele luni restructurându-ți volumul de muncă, acum vei simți avantajele.

Ți se poate oferi o oportunitate sau poate vrei să te asiguri că găsești ceva care îți poate îmbunătăți veniturile sau reputația. Cu toate acestea, întrucât sunt implicate energii intense, asigură-te că asta îți dorești. După ce o obți, s-ar putea să nu mai fie atât de ușor să te întoarci.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Leu Relational

 Nu judeca propria curiozitate acum. Este firesc pentru tine. Aruncă și o a doua privire la cineva care îți întoarce capul. S-ar putea să existe o potențială  relație în devenire. Acordă o atenție specială cuiva apropiat. A fi un ascultător bun ar putea întări cu adevărat o relație importantă. Multitasking-ul poate fi inevitabil în aceste zile, dar ai grijă să nu te risipești prea rapid și să nu te obsedeze lucrurile mărunte. În schimb, concentrează-te asupra oamenilor, asupra relațiilor, asupra sarcinilor demne de urmat. Te simți încrezător și plin de idei bune. 

În începutul săptămânii trigonul Marte – Pluto te poate apropia de cineva pe care ai pus ochii dar nu știai cum să îl/o abordezi. Este greu să ignori chimia când este atât de evidentă!

Luna n Balanță din weekend te împinge la distracție și să flirtezi, iar a intra într-o relație pe termen lung este ultimul lucru din mintea ta. Acum ești aproape de orice, cu excepția angajamentului.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Leu Profesional

Simți că este foarte greu să te împotrivești energiei zilei, ceea ce face dificil să îți stabilești propriul ritm la locul de muncă. Simte-te liber să folosești această săptămâna pentru a experimenta ceva ce nu ai încercat niciodată. Fă un salt de credință.

Sincronicitatea te va urmări pe tot parcursul săptămânii. Îți vine o persoană în minte și, dintr-o dată, acea persoană te sună din senin. Această persoană te-a contactat cu un motiv. Ascultă atent ce are de spus. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Leu Financiar

Există multă activitate în zona ta profesională, ceea ce este o veste bună dacă ne gândim că ai lipsit de la muncă sau ai căutat un alt loc de muncă. Norocul tău poate fi unul uriaș, mai ales dacă ai experiență în domeniul calculatoarelor, design web-ului sau alte astfel de abilități. 

Remedierea situației financiare poate ajunge să te coste pe termen scurt, dar îți place liniștea sufletească pe termen lung, așa că acceptă cheltuielile ca pe o ingerință necesară. Totuși, nu ezita să ceri și o a doua opinie și să te consulți cu profesioniști bancari și consilieri financiari. 

Săptămâna aceasta este posibil să ai șansa de a-ți dubla sau tripla producția la locul de muncă cu beneficiile aferente. Curiozitatea și talentul nativ îți servesc bine. Păți face mai multe lucruri deodată și poți păstra legătura cu ceilalți în diverse forme – telefon, e-mail, SMS. Evită supraîncărcarea cu informații sau te vei epuiza înainte de vreme.  Abordează probleme reale, nu cele pe care le creezi.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Leu Sănătate

 Universul aduce o atmosferă superfluă, inclusiv simptome care pot rămâne inactive deocamdată. Dacă resimți starea de epuizare, gândește-te la liniște și apoi ai ocazia să te relaxezi. Refuză să te lași stresat de provocările inevitabile care îți ies în cale. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top