Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie PEȘTI – Ai multe oportunități

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Pești. Este timpul pentru o schimbare de peisaj. Te interesează conectarea cu ceva nou, poate o nouă cale spirituală sau o altă oportunitate de carieră. În primul rând, asigură-te că rezolvi problemele legale care nu sunt încă rezolvate. În timp ce analizezi și cântărești o decizie importantă, solicită feedback-ul de la partener sau un îndrumător. Poți economisii banii acum, dar așteaptă și alte opțiuni interesante. Este posibil să fie nevoie de pregătire sau educație suplimentară pentru a merge pe deplin unde dorești să ajungi. 

Dacă ai avut probleme cu un anumit prieten în ultimele luni, există șansa ca acestea să se ușureze oarecum, deoarece Saturn a revenit în mers direct săptămâna trecută în zona ta socială. 

Un aspect dinamic și puternic indică colaborarea între tine și un grup sau cineva care îți împărtășește dragostea pentru o cauză sau un interes anume. Vrei să faci ceva pentru cei pe care îi crezi năpăstuiți și nedreptățiți. Acum poate fi momentul în care să te cufunzi și să te angajezi în această luptă, deoarece acest lucru îți poate aduce multă satisfacție în săptămânile și lunile următoare.

Chiar dacă planetele cheie formează aspecte benefice, cum este trigonul dintre Marte – Pluto și Junona, evită să te implici în ceva care este mai mult fantezie decât realitate. Ți se poate oferi o oportunitate care este în afara acestei lumi, dar există șanse mari să nu se concretizeze.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Pești Relațional

Simți cu inima nevoile celor din jurul tău în timpul acestui ciclu lunar. Rceptivitatea îți permite să te ridici pe semne subtile pe care alții nici măcar nu le văd, dară-mi-te să le simtă. Noi proiecte emoționante – formale sau romantice – sunt acum în faza de început. 

Există o lună în Balanță,  spre sfârșitul săptămânii care te încurajează să strici o relație cu cineva care îți place cu adevărat. Un cadou te va face cu siguranță, remarcat dar oare este prima impresie pe care vrei să o faci?

Problema pătratului Venus-Saturn din weekend ar putea complica o situație legată de o întâlnire, dar acolo unde există voință, există și o cale. Continuă să încerci. Lucrurile bune se întâmplă când nu renunți.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Pești Profesional

Ești frustrat de gândirea învechită a altor persoane. Introdu idei noi la locul de muncă și subliniază eficiență generală pe care o vor crea aceste idei. Orice lucru care creează armonie, va fi foarte apreciat.

Începi să fi izolat, pentru că celelalte persoane sse țin deoparte deoarece ești în mișcare și duci la bun sfârșit lucrurile. S-ar putea să te simți un pic sfâșiat, deoarece ai atâta energie pentru a pune lucrurile în mișcare în timp ci ceilalți doar se uită la tine, dar în general te simți bine și acționezi cu multă încredere.

Este un moment minunat pentru cariera ta. Universul îți oferă o șansă care îți este de ajutor pentru a începe o nouă carieră, a te deplasa într-o poziție nouă în compania ta sau a lansa un produs ori un serviciu nou printr-o campanie publicitară importantă. Dacă vrei să fii în centrul atenției, acesta este momentul. Cu toate astea, ceilalți observă deja fiecare mișcare pe care o faci. Pregătește-te să iași în evidență.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Pești Financiar

Relațiile serioase din viața ta și problemele financiare pe care le împărtășești ies în evidență săptămâna aceasta. A avea o discuție importantă cu partenerul te poate ajuta să atenuezi problemele legate de bani înainte de a se manifesta, nu după. Folosește-ți abilitățile de comunicare pentru a-i convinge pe ceilalți că tu și proiectele tale sunteți demni de investiții.

Implică-te în planificarea financiară din această săptămână. Fă-ți o strategie pe termen lung. Ți-aș sugera să tatonezi terenul înainte de a te arunca cu capul înainte. Caută indicii non-verbale care vorbesc despre ceea ce încearcă cu adevărat să spună ceilalți. Evită bârfele sau răspândirea de informații private. Chestiunile legate de bani sunt de maximă importanță acum, iar considerațiile de afaceri necesită atenție. Împarte generos cu ceilalți. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Pești Sănătate

Așteaptă-te ca în această săptămână, simptome latente să iasă la suprafață. Cabinetele medicale ar putea fi foarte ocupate, ceea ce indică faptul că și alte persoane simt vibrația. Nu mai departe enterocolita care face ravagii zilele acestea. Odihnește-te mai mult decât de obicei și încearcă să nu-ți faci griji prea mult, deoarece nu ajută. Mâncarea sănătoasă, somnul și aerul curat vor face minuni.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top