Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie SĂGETĂTOR – Ai nevoie de timp liber și relaxare

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Săgetător. Mintea ta este scăpărătoare, alertă și activă în această săptămână. Ai capacitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor tale cu alții este de interes primordial. Ești adeptul ideii că în conversații, este mai bine să îi asculți pe ceilalți și doar să punctezi în prezentarea sugestiilor tale. Mulți apreciază calitatea ta de a fi cu picioarele pe pământ și empatic. Ai în minte doar fericirea personală și obiectivele pe termen lung. Lasă-i pe ceilalți și oferă-ți liber, căldură și prietenie. 

După cum știi Marte este încă în trigon cu Pluto săptămâna aceasta, s-ar putea să ți se ofere o oportunitate care te poate duce departe. Cu toate acestea, s-ar putea să te solicite foarte mulți, deci asigură-te că este bine ce faci înainte de a te angaja. Dacă acest lucru îți place, ar putea fi destul de profitabil.

În plus, cu maestrul de sarcină care este Saturn și care se îndreaptă spre zona ta de bani, orice obstacole sau întârzieri în ce privește finanțelor tale, încep să se ușureze. Și, deși este înțelept să te ocupi de bani cu grijă, este posibil să te simți puțin mai încrezător când lucrurile cresc ritmul.

Încearcă să eviți scheme nerealiste legate de imobiliare, fie că sunt legate de casă sau de teren. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Săgetător Relațional

Totul este pe drumul cel bun – atât social, cât și profesional. Relațiile se pot dovedi enervante sau te aduc la realitate. Oricum, încearcă să fii cât mai entuziast și pasional. Abilitățile de comunicare îți vor fi testate acum. S-ar putea să constați că atât tu cât și ceilalți importanți nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Lucrează pentru a depăși conflictele și a-ți păstra intimitatea.

Trigonul Marte – Pluto te îndeamnă să-ți dorește să reușești, orice ar înseamnă asta pentru tine. Dacă ești fericit că ești singur, atunci trăiește-ți viața la intensitatea maximă pe care o poți duce! Dacă dorești să găsești un partener, este posibil să se întâmple și acest lucru.

Luna din Balanță în weekend, te provoacă să faci ceva puțin diferit. Dacă ai intrat într-o rutină confortabilă, este timpul să ieși din ea. Știi să flirtezi, așa că ar trebui să îți fie ușor să vorbești la o întâlnire interesantă!

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Săgetător Profesional

O faptă bună pe care ai făcut-o pentru cineva îți va aduce o mare recompensă, săptămâna aceasta. Este posibil ca aceiași persoană să facă ceva pentru tine. Este, de asemenea, posibil ca această favoare să vină de la cineva care nu are nicio legătură cauzală.

Este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru tine. Îți oferă oportunitatea de a face schimbări la toate nivelurile, inclusiv în carieră. Dacă ești pe punctul de a lansa un nou produs, serviciu sau afacere online, fă primul pas. Succesul va veni mai ușor decât crezi. Universul te încurajează să îți prezinți abilitățile și talentele. Lumea trebuie să cunoască așa cum ești în realitate.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Săgetător Financiar

Viața financiară avansează datorită câtorva pași în cariera. Modifici modul în care te apropii de muncă și îți faci planuri pentru viitor. Dacă dorești un progres rapid în acest domeniu, fă voluntariat pentru a face parte din organizația ta. Ținând discursuri și făcând prezentări, înfrângi teama de a vorbi în public și înaintezi cu propria cauză. Ambiția ta nu poate fi egalată. Bate fierul cât e cald.

Mintea ta activă îți va servi bine. O idee inventivă s-ar putea să te ajute în munca ta, acum. Ești gata să vorbești și alții sunt gata să te asculte. Un nou subiect te atrage acum. Nu te teme să acorzi prioritate, propriei fericiri. Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să te înțeleagă. Spectacolul de căldură te va ajuta să te conectezi cu ei. Ia legătura cu cei cu care te știi – colaboratori, prieteni sau alții mai importanți. În același timp, pornește din interior și vei aduce la lumină tot ce ai mai bun de oferit.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Săgetător Sănătate

 S-ar putea să fii emoționat că explorezi noi idei și teorii despre aspecte legate de sănătate. Întotdeauna există ceva nou de învățat. S-ar îți cadă în mână o carte care conține informații importante care ar putea revoluționa modul în care te simți. Vei știi când o vei citi. Ai încredere în intuiția ta. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top