Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie SCORPION – Concentrează-te că pierzi

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Scorpion. Mintea ta este concentrată pe problemele private și pe probleme din trecut în această săptămână, moment în care este cel mai puțin probabil să vorbești sau să te exprimi liber. Cauți răspunsuri din trecutul tău. Pentru a le găsi, implică-te în cercetări sau în analize liniștite.

Nu te lăsa târât de problemele a căror utilitate și scop nu ți le mai amintești, nu de alta dar nu este bine să-ți consumi energia cu vinovății inutile. Analizează-ți trecutul pentru a crea un viitor mai bun. Este posibil să fi conștient de propriile limitări, fie ele fizice, emoționale sau financiare. Dar acest sentiment va trece și va da loc unei deschideri, bucurii și creativități mai mari în viitor.

Totuși, Marte în trigon cu Pluto au creat o alianță puternică, care atinge paroxismul joi, când vei fi într-un cadru neașteptat. Cu Marte în sectorul social și Pluto în cea a discuțiilor și gândirii, colaborarea la un proiect de care ești pasionat ar putea fi mai mult decât satisfăcător. Chiar și așa, ții cu o mână fermă banii în această săptămână și nu numai.

Dacă nu ești mereu atent, un aspect foarte incitant – pătrat, care îi implică pe Jupiter și pe Neptun ar putea să vezi cum banii se scurg printre degete, așa că cel mai bine este să nu te implici în scheme care sună prea bine pentru a fi adevărate, pentru că probabil nu sunt.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Scorpion Relațional

Ai nevoie de timp și spațiu liniștit pentru tine. Problemele private rămân private dar în mintea ta. Ia-ți timpul necesar pentru a-ți da seama ce anume te deranjează. Analizează trecutul și privește spre interior pentru a găsi răspunsurile dorite. Reține însă că nu poți schimba trecutul. Acceptarea este singura opțiune. Lasă vinovăția. Așteptările tale poate că sunt prea mari, la asta te-ai gândit? 

Ambițiosul Saturn este în Capricorn, adică în domiciliu, ceea ce înseamnă că viața ta sentimentală devine o prioritate. Că vrei, că nu vrei, este timpul să o bați în cuie!

Luna în Balanță, în weekend, îți aduce o stare de spirit mai ușoară, așa că este bine să faci ocazional planuri pentru a te întâlni cu cineva nou. De obicei, ești ca un sticker pentru detalii, dar acum preferi jocul șoptit, la ureche.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Scorpion Profesional

Meseria ta este o parte importantă a vieții tale, dar ai grijă. Există tendința de a pune prea mult din propria inimă și din propriul suflet. A fi angajat nu înseamnă că trebuie să te sacrifici în beneficiul șefilor tăi.

 Te confrunți cu o decizie dificilă însă, nici nu este momentul să te îndepărtezi de lumina reflectoarelor. Realizează că alegerea pe care o faci te poate înstrăina de cineva. Este în regulă. Fă ceea ce este mai bine pentru tine, în loc să faci ceea ce este mai bun pentru alții.

În altă ordine de idei, este un moment bun pentru a căuta un alt loc de muncă care să îți aducă mai mulți bani. Dacă te simți neplătit și neapreciat, perioada îți va oferi hotărârea și ajutorul suplimentar pentru a găsi ceea ce cauți. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Scorpion Financiar

Te confrunți cu momentul dorit. Nu doar că întâlnești oameni noi și te reconectezi cu prieteni vechi, ci influențezi și opinia publică prin munca ta și ceri ceea ce meriți cu adevărat. Un aspect pozitiv armonizează eforturile pentru a-ți crea o viață confortabilă, mă refer la trigonul Marte – Pluto. Pasul întâi pe această cale este o casă sigură și primitoare. Fie că este vorba despre o casă sau un apartament, asigură-te că locuiești într-un spațiu care te face să te simți important și de succes.

Profită la maxim de orice mediu în care te afli. Acum ești mai interesat de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, departe de atenția publicului. Unele lucruri, sau chiar oameni, și-au încheiat utilitatea pentru tine. Nu te învinovăți și nu lăsa trecutul să îți determine viitorul. Fii sensibil în stabilirea obiectivelor, înfruntă limitările și consumă energia pentru cele mai demne proiecte. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Scorpion Sănătate

Este timpul să ieși mai mult, mai ales dacă ai rămas câteva săptămâni blocat la birou sau dacă meseria ta este una sedentară. Universul semnalează că aceasta este șansa ta de a te plimba în natură, de a-ți explora mediul înconjurător și de a-ți redescoperi pofta de mers pe jos. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top