Connect with us
Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Păstrează distanța

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie VĂRSĂTOR – Jupiter-Neptun aduc confuzii

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Vărsător. Un eveniment neașteptat, poate o majorare de salariu sau un bonus, sunt rezultatul acestuia. Bucură-te de această recompensă și investește-o cu înțelepciune. Implică-te în activități care vorbesc despre simțuri și despre scopul vieții. Oferă asistență celor care au nevoie și caută o cale spirituală care te interesează.

Proiectele și ideile la scară largă te atrag acum. Ești gata să înveți, să acumulezi cunoștințe oriunde și oricum. O conversație cu o rudă sau un amic de ocazie completează imaginea. Te interesează să susți conversații profunde și dezbateri despre filozofie. Acordă atenție imaginii de ansamblu. 

Pe măsură ce Saturn a revenit în mers direct în Casa a 12-a, în cel mai retrasă și spiritual sector, poți începe să te simți mai în largul tău cu tine însuți/însăți. Dacă te-ai ocupat de rezolvarea problemelor, vei începe progresul în următoarele săptămâni. Și, în timp ce este posibil să nu fiț complet în afara lucrurilor, încrederea ta se dezvoltă cu siguranță.

Săptămâna ar putea fi deosebit de intensă însă, întrucât un aspect puternic în sectoarele subtile ale temei tale natale te-ar putea face dornic să rezolvi o afacere sau o problemă financiară, astfel încât să ai mai mult control și libertate asupra vieții tale. Universul sugerează să ai încredere în instinctele tale, deoarece indiferent cum par lucrurile la suprafață, cauza reală poate fi mult mai profundă.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Vărsător Relațional

Ești gata să ieși din monotonia grijilor zilnice. Îți este foame acum de împlinire intelectuală, de idei noi și antrenante pe care să te bazezi. Este posibil să fie nevoie să readuci pe cineva înapoi, în viața ta, persoană cu care nu ai vorbit de ceva timp ca să  înplinești aceste dorințe. Adevărul este că, o relație de durată și constructivă este în devenire, deoarece acum poți vedea imaginea de ansamblu și se completează armonios toate sferele vieții tale. 

Luna în Rac la începutul săptămânii te face ultra-concurențial, așa că nu îți va fi greu să obții o întâlnire cu cineva, dacă vrei cu adevărat. Întrebarea este: vrei cu adevărat sau vrei doar ca să câștigi?

Pătratul Jupiter-Neptun adaugă și el o anumită confuzie într-o situație despre care oricum nu îți era prea clară, dar cel puțin mai ai încă ceva. Dorințele tale ar putea fi cheia limpezirii lucrurilor.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Vărsător Profesional

Starea ta generală va fi una de liniște și de calm, dar alții sunt cei care îți pun răbdarea la încercare. Se pare că toată lumea vrea să te manipuleze, ca și cum nu vor să te vadă calm și pașnic. Vor face tot ce pot pentru a te scoate din sărite.

Dar vei primi ajutor și sprijin de la prieteni și partenerii de afaceri, ceea ce îți dă încrederea că acesta este obiectivul vizat. Ai un vis legat de carieră pe care ești hotărât să-l realizezi. Universul îți oferă disciplina și concentrarea pentru a face acest lucru. Este o perioadă perfectă pentru a te alătura grupurilor selectate, în special a celor care îți pot îmbunătăți imaginea și te pot ajuta să te miști, în cercurile potrivite.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Vărsător Financiar

 Este posibil să te gândești să faci o schimbare în carieră. Aspectele din casa familiei și a emoțiilor interioare, te agită un pic. S-ar putea să descoperi că ai prefera să faci altceva pentru viață. Mai întâi plătește orice datorie pe care o ai, apoi începe cercetarea.

Este un moment favorabil și pentru a începe un proiect la scară largă, poate unul care implică o agenție guvernamentală sau o instituție privată. Ai grijă de sănătatea ta, fizică și emoțională, deoarece ai trecut printr-o mare tensiune și ai ajuns, în sfârșit, în situația de a vă bucura de roadele muncii tale.

Planurile mari trebuie să fie înrădăcinate în realitate. Acum este momentul să le pui în mișcare. Extinde-ți cunoștințele și află lucruri noi pentru a-ți îmbunătăți performanța și eficiența. O schimbare de perspectivă te va ajuta să găsești soluții la o problemă. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie  Vărsător Sănătate

 Ai putea merge într-o plimbare cu mașina în această săptămână, în măsura în care sănătatea și timpul îți permit. Universul ar putea aduce la suprafață tensiuni care provoca oboseală. Poate este momentul să investești în unele suplimente alimentare pentru a te asigura că ai toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie. Este un moment bun pentru a cumpăra orice alte ajutoare pentru sănătate.

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top