Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 SĂGETĂTOR

S-ar putea să simți că valoarea profesiei tale nu îți va permite să întreprinzi anumite activități. Ești sigur de acest lucru sau ai încercat să te convingi de el singur, în așa fel încât să nu te confrunți cu partea din tine care dorește să exploreze? 

Comunicarea este cheia unei relații fericite atunci când Venus face un trigon cu Saturn. Construind obiceiuri de comunicare mai puternice, poți rezolva problemele logic și poți atinge un scop comun. 

Soarele este în Gemeni,  în sectorul parteneriatelor. Va fi ușor să înțelegi de unde vine cealaltă persoană și va fi ușor să ajungeți la un compromis. Bucură-te de acest timp liniștit cât poți!

S-ar putea să existe niște denivelări pe drum când Soarele face pătrat cu Jupiter din Pești. Deși este important să fii flexibil în relații, nu ignora comportamentul toxic și nu suporta obiceiurile proaste pentru a păstra liniștea. O relație toxică îți poate amenința securitatea emoțională. 

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 SĂGETĂTOR Relațional

Săptămâna este de bun augur pentru cea mai recentă relație, mai ales dacă ieși la o întâlnire în serile libere. Conversația va fi una diversă, în mare măsură, și va fi deosebit de stimulantă. Amândoi vă veți da seama că întâlnirea voastră are un mare potențial și veți fi încântați să învățați împreună ce este viața de cuplu și să încercați o varietate de activități. 

Trigonul Soare – Pluto de la începutul săptămânii aduce o energie calmă și împământată a vieții amoroase. Dacă încerci să rezolvi lucrurile cu o fostă, fii mai logic dacă este posibil și nu emoțional.

Soarele este în Gemeni și aduce o neliniște de care nu te poți elibera. De ce toți ceilalți par să-și fi găsit pe cineva și tu, nu? Încearcă cel puțin să te distrezi acum, chiar dacă întâlnirea nu este o legătură sufletească.

Vrei să spui că este bine în timpul pătratului Mercur – Neptun de la sfârșitul săptămânii, dar nu poți să nu confuzi lucrurile. Amintește-ți că este greu să afli tonul cuiva dintr-un mail sau un SMS. Cu cât încerci să fii mai amuzant, cu atât s-ar putea ofensa mai mult.

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 SĂGETĂTOR Profesional

Îți va fi greu să te concentrezi. Nu aborda nimic care necesită o cantitate mare de concentrare mentală, săptămâna aceasta. Pur și simplu nu ai acum disponibilitatea de a pune la punct o chestiune care necesită atenție. Așteptă până la o dată ulterioară. Metoda ta de funcționare poate fi foarte diferită de cea a altor persoane, dar asta nu înseamnă că este greșită sau că numai tu ai dreptate. Nu uita că o atitudine ireverențioasă poate duce cu ușurință la furie și frustrare. 

Un sfat prost poate aduce o pagubă bruscă în casă. Lucrurile se mișcă într-o altă direcție decât anticipezi. Este foarte important să nu iei lucrurile personal. Unele persoane trebuie să renunțe de la sine sau vor fi concediate. Uneori schimbarea vine dinspre neloialitatea sau lăcomia cuiva în care ai încredere. Orice eșec este o oportunitate de a merge într-o direcție nouă și mai bună. 

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 SĂGETĂTOR Financiar

Ai tone de energie în viața de zi cu zi și în cea de muncă. Este posibil să ți se solicite să îți asumi mai multe sarcini care vor veni la pachet cu o responsabilitate suplimentară dar și cu ceva bănuți în plus. Chiar dacă este mai multă muncă pe termen scurt, vei face o impresie bună asupra șefilor tăi, mult timp de acum înainte. Este posibil să primești felicitări pentru eforturile tale. Extinde comunicarea.

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 SĂGETĂTOR Sănătate

Vezi pe unde calci că există riscul de a face o entorsă sau mai rău , char să îți rupi piciorul. Ia-o ușor și fii atent și poți evita orice probleme majore. De asemenea, ai grijă la acțiunile tale pentru a evita orice altă grozăvie. Nu ar trebui să ai probleme majore și, în general, te simți bine, așa că ia-o ușor. Ai mai multă grijă de tine. Dacă este posibil, evită să ieși din casă vineri, dar fii atent ce faci și acasă.

Dar, în această săptămână, unii dintre voi veți fi îngrijorați de kilogramele acumulate și vor fi, de asemenea, pregătiți să facă ceva în acest sens. Ești mai atent la dietă și faci alegeri înțelepte când vine vorba de sănătate. A face mișcare regulat te face să te simți mult mai bine.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top