Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. BALANȚĂ

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Balanță. Există o mare șansă în ceea ce privește romantismul. Iubește oamenii cu care ești, dar nu-i sufoca. Cu cât vă te relaxezi mai mult asupra unei situații, cu atât vei câștiga controlul asupra acesteia. Taierea legăturilor cu trecutul este primul pas în a merge mai departe cu un obiectiv. S-ar putea să nu-ți dai seama cât de mult te trage înapoi o situație din trecut, până nu faci efortul de a o elibera.

Mercur și Soarele sunt în Taur, în sectorul vanității și a orgoliului. Următoarele câteva săptămâni vor fi o perioadă de transformare, pe măsură ce dezvolți legături mai puternice cu unii oameni și tai legăturile păguboase cu alții. 

Marte în Rac pentru următoarele șase săptămâni, este în sectorul comunicării, motivându-te să mergi după ceea ce îți dorești în munca ta și te ajută să construielti o reputație bună. Cu toate acestea, nu lăsa emoțiile să îți umbrească ambiția. Trebuie să rămâi concentrat pentru a obține ceea ce vrei.

Mercur se alătură lui Venus în casa personalității, încurajându-te să creezi o legătură romantică mai profundă cu persoana care te interesează. Este o zi minunată pentru a explora tabuuri și a construi o conexiune durabilă.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Balanță Relațional

Melancolia îți poate amenința imaginea și te poate face să arăți prea serios. Astrele sugerează că vezi toate defectele și eșecurile din relația actuală, mai degrabă decât partea bună a lucrurilor. Asta te poate ajuta să te concentrezi și să te gândești la momentele bune pe care le-ați petrecut împreună; cel puțin te împiedica să te îngrijorezi.

 Asteroidul Vesta a revenit în mers direct în Fecioară și devii puțin mai puțin critic față de tine, dar mult mai critic față de ceilalți. 

Stăpâna ta planetară, Venus este în Taur, celălalt semn pe care îl stăpânește, alături de Soarem Nercur, Uranus și Lilith, ceea ce înseamnă o apăsare dublă pentru sentimentele tale. Îți place să fii îndrăgostit de lucruri frumoase – și de oameni.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Balanță Profesional

 Cineva va avea o reacție emoțională puternică la ce spui sau faci. Această reacție este inadecvată și ar trebui să îi spui persoanei în cauză. Posibil ca aceasta să fi pierdut legătura cu realitatea și cu gândirea rațională. 

Săptămâna este un moment de mare energie pentru stabilirea de contacte și dezvoltarea rețelelor sociale constructive. Oamenii care iubesc să socializeze ar putea să te sprijine. Aplică pentru un nou loc de muncă sau folosește ideile inovatoare în rutinele stabilite. Lucrurile ar putea fi mai complicate sau ar putea dura mai mult timp decât te aștepți. Dar este un moment bun pentru a aduce oamenii împreună. Cere sfaturi dacă te simți nesigur cu privire la o decizie.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Balanță Financiar

Săptămâna aceasta, s-ar putea să fii puțin strâmtorat în ce privește banii din cauza bugetării greșite. Cred că ar trebui să stai de vorbă cu un expert financiar în ce privește câștigurile tale. Este o șansă de a face ca banii tîi să lucreze pentru tine și de a cheltui în funcție de bugetul personal. Nu te băga în niciun proiect nou mai ales în weekend. 

Dacă vrei să îți diversifici investițiile doar din depozite și obligațiuni, atunci ar trebui să iei în calcul varii proprietăți, terenuri sau case ori comerciale pentru câștiguri pe termen lung. Nu trebuie să alegi la nimereal, dar dacă începi să culegi acum informați despre ce te interesează, rezultatul va fi mai mult decât bun.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Balanță Sănătate

Oferă-ți avantajul de a arăta bine. Acest lucru nu este atât de superficial pe cât pare. A arăta bine este un efort de a observa ceea ce îți place la tine și ceea ce simți că sunt cele mai puternice caracteristici ale tale. Observarea acestui lucru este primul pas spre a acționa asupra a ceea ce dorești să îmbunătățești. Fie că este vorba de o nouă tunsoare sau vreo formă de mișcare, vei accepta ceea ce trebuie să faci mai ușor în contextul în care arați mai bine.

Gândește-te apoi, să te bucuri de plăcerile unei sesiuni de aromoterapie. Acesta ar putea fi lucrul pentru a-ți calma mintea, trupul și spiritul. Orice lucru pe care îl poți face pentru a te simți relaxat și fără grabp te va împiedica să te enervezi inutil. Înconjoară-te de calm. Dacă îți poți lua o vacanță, fă-o.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top