Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. BERBEC

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec. Deși s-ar putea să te mândrești cu răbdarea ta, această calitate ar putea fi greu de găsit săptămâna aceasta. Posibil să fii acceptat prea multe și să fi atins punctul de fierbere. Eliberează explozia de emoție cerută de moment. Nu are rost să încerci să ai un comportament sfânt.

Pe de altă parte, ai în minte doar banii săptămâna aceasta. Luni, Soarele și Mercur este în Taur, în sectorul banilor munciții și a valorii personale. Deși nu este momentul pentru schemele de îmbogățire rapidă, este un moment excelent pentru a vă strânge banii și a vedea unde poți găsi bani în plus. 

Marte a trecut și el în Rac. Stăpânul tău planetar este în Casa familiei, trezind pasiunea pentru o casă frumoasă, pentru întemeierea unei familii sau pentru îngrijirea de sine, atât de necesară. Casa este acolo unde este și inima ta. Dar chiar dacă familia este importantă, nu încerca să împrumuți bani de la ea.  Solicitarea de ajutor financiar ar putea fi înțeleasă greșit. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec Relațional

 Fii atent în interacțiunile de săptămâna aceasta, deoarece ești predispus să iei lucrurile într-un mod greșit și, astfel, să te înstrăinezi de o persoană dragă. Sentimentele tale sunt mult mai volatile decât în ​​mod normal, așa că poate ar fi mai bine să fii un timp singur pentru a face ceva special și să vă oferiți reciproc o pauză.

Aglomerarea de planete din Taur – Soare, Mercur, Venus, Uranus și Lilith, arată că ești mai puțin atent și sigur pe tine, decât de obicei. Răbdarea ar putea da roade într-o situație romantică.

Există o conjuncție Venus-Mercur, tot în Taur, agită puțin mai mult lucrurile și adaugă o doză de entuziasm acțiunilor tale. Nu este nevoie să planifici nimic dinainte. Fă doar ceea ce ți se pare bine.

Pătratul Mercur – Saturn din weekend aduce câteva momente interesante, dar cu un iz de fatidic. S-ar putea să nu recunoști când te intersectezi întâmplător iubirea la prima vedere, dar când te vei uita la ea mai târziu, o vei vedea în adevărata ei lumină. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec Profesional

Energia fizică este mai lentă săptămâna aceasta și, din păcate, această tendință va continua și în următoarele câteva luni. Vor exista momente când te vei simți puternic, dar, în general, s-ar putea să te simți ca și cum ai încerca să alergi cu cercul cu sârmă. Devii nerăbdător în legătură cu ceva. Aștepți să vină marea pauză. Din păcate, însă, nu este momentul pentru pauze. Ești acolo, dar încă mai ai până să ajungi unde dorești. Fii puțin mai răbdător și totul va funcționa bine.  Lentorea se datoreză energiei împrăștiate. Provocarea stă în a lua o decizie cu privire la unele aspecte ale muncii și colegii de birou. S-ar putea să lucrezi din fundal, în confortul casei și ai așteptări clare. Când ceilalți aleargă, faci tot ce poți să le fii aproape. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec Financiar

Este o săptămână de alergătură pentru tine. Pe de o parte, accentul din această săptămână se pune pe bani și pe statut. Pe de altă parte, aspectele afectează Casa a 8-a, casa datoriilor și a banii altor persoane. Pune-le de acord, înainte ca situația să se înrăutățească.

Determinarea puternică te va ajuta să faci față situațiilor financiare dificile cu ușurință. Va trebui însă, să iei câteva decizii rapide în ceea ce privește problemele legate de bani. Canalizează-ți energia într-o direcție pozitivă. Nu pierde timpul într-o muncă inutilă, deoarece ți-ai putea pune în pericol finanțele. Stabilirea unor obiective singulare nu va fi suficientă. Ai nevoie de măsuri rapide pentru a reuși.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec Sănătate

 Sănătatea nu îți va cauza probleme majore, săptămâna aceasta iar nivelul de stres va fi, de asemenea, scăzut. Atitudinea pozitivă și sistemul imunitar puternic te mențin pe poziție. Vei observa diferența pe care obiceiurile alimentare scimbate o au asupra sănătății tale. 

Profită la maximum de timpul tău privat și începe cu analiza a ceea ce mănânci, astfel încât orice schimbări bruște să nu te facă să te simți inconfortabil. Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să continuai să ai cele trei mese de bază, fără gustări altele decât fructe sau legume. Cu stresul zilelor noastre, este deosebit de important să bei multă apă și să stai departe de cafea și de ceaiul negru care deshidratează.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top