Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. CAPRICORN

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Capricorn. Resimți săptămâna ca pe o corvoadă. Poate și pentru că simți că relațiile tale se află într-o situație dificilă. Nu îți face griji, pentru că norii se vor împrăștia și va ieși Soarele și pe strada ta, cum se spune. Așterne-te pe muncă și fă orice planificare de ultimă oră pe care o consideri necesară înainte de a pleca. Punctul de pornire este calea pe cre alegi să mergi.

Săptămâna începe cu o notă senzuală și îngăduitoare cu Soarele și Mercur în Taur, tranzitând Casa a 5-a a relaxării, a plăcerii și a iubirii, pentru următoarele câteva săptămâni. Cred că putem vorbi de o săptămână aparte, deoarece te vei putea exprima creativ fără a-ți pierde capul în fața ideilor sălbatice. Bucură-te de aceste momente și nu îți fie frică!

Povestea cu Marte în Rac. El se ală în Casa a 7-a, sectorul partenriatelor, încurajându-te să cauți un partener dacă nu l-ai găsit deja. Totuși, fii atent: această perioadă ar putea dezlănțui și partea ta competitivă și gelozia, în aceeași măsură.

Mercur face duminică un trigon cu Jupiter din Vărsător. Acest aspect te poate determina să scrii semnezi bilete la ordin pe care nu le poți acoperi. Nu promite să cumperi ceva sau să cheltui bani până când nu ești sigur că deții de fapt banii.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Relațional

Astrele sr putea să îți îndulcească considerabil săptăâna când ești invitat la o masă cu cineva elegant și bine informat. Acesta este doar modul în care îți place să petreci timpul: câștigând și mâncând în compania celei care te face să uiți de tine și care are și influență. 

Cum asteroidul Vesta merge direct în Fecioară, poți începe din nou să faci planuri concrete. 

Marte este în Rac, așa că s-ar putea să nu deții controlul deplin asupra sentimentelor tale. Ceea ce urăști. Dacă crezi că nu poți evita izbucnirile emoționale, atunci petrece câtva timp singur, departe de social media.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Profesional

Încearcă să nu te lași prea copleșiți de informațiile care îți apar în cale. Odată ce ideile vor începe să se învârtă în minte, îți va fi aproape imposibil le faci să încetinească. Cea mai bună apărare împotriva acestui neajuns este să rămâi organizat. Arhivează tot ce muncești. Săptămâna marchează începutul unei perioade extrem de bune, în ceea ce privește cariera ta. 

Ai putea simți nevoia să faci ceva original, creativ și dramatic. Este momentul să prezenți o viziune inovatoare pentru viitor. Energia este mai puțin pozitivă însă, pentru aplicații practice. Este mai probabil să-ți urmărești visele și să creezi imagini dar așteaptă-te la rezultate nerealiste. Mai bine implică-te și fă ceva pentru ceilalți care au nevoie de ajutor. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Finanaciar

O oportunitate profitabilă de afaceri ar trebui să-ți bată la ușă zilele acestea. Trebuie să te angajezi în asta pentru a progresa în sfera financiară. De asemenea, te va ajuta să dezvolți noi contacte influente. A avea un nou aliat la locul de muncă te va ajuta, să obții câștiguri în acest moment. Aduce profituri bunicele și o extindere suplimentară a proiectului în care ești implicat. Dacă aduni în jur oameni cu aceleași idei, îți va aduce un beneficiu imens. Prin urmare, este un moment bun pentru a începe o nouă aventură bazată pe un parteneriat, deoarece toate sunt benefice. Pe de altă parte, un flux brusc de fonduri din comisioane, dividende sau redevențe îți va ușura povara financiară, în special în timpul weekendului. Ai putea depune o parte din bani în depozite pe temrne scurt. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Sănătate

Posibil ca durerile de stomac să sporească în intensitate datorită unor obiceiuri alimentare proaste pe care le-ai adoptat recent. Pentru că mâncarea are un gust bun nu înseamnă că este și bună pentru organism. Alege atent în domeniul alimentar și vei descoperi că nivelul de energie crește de fapt iar greutatea scade. De asemenea, ar trebui să crești aportul de apă, deoarece acestea ar spori starea de bine generală. Încearcă să te odihnești suficient, deoarece programul ar putea fi destul de agitat săptămâna aceasta. A lucra mai mult decât poți va avea repercusiuni negative. Odată în plus să ai grijă la dietă, deoarece vei avea nevoie de toată energia pe care o poți obține. Nu ar strica și ceva mai multă mișcare iar dacă suferi de boli de inimă, trebuie să fi atent.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top