Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. GEMENI

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni. Cu cât încerci să îi controlezi mai mult pe ceilalții, cu atât va fi mai greu să obții ceea ce vrei. Oamenii cu voință la fel de puternică îți fac cunoscut faptul că nu vor fi agresați de comportamentul tău manipulator. Dacă o abordare simplă nu funcționează, las-o. Poate că situația nu a fost menită să se dezvolte așa cum ți-ai dorit. Ai încredere că lucrurile vor funcționa mai bine indiferent dacă te aștepți sau nu.

Dacă resimți viața puțin instabilă, fă un pas înapoi, săptămâna aceasta. Gândește-te la câte planete sunt în Taur – Soare, Mercur, Venus, Uranus și Lilith, în Casa a 12-a, un sector închis, confidențial. Îți oferă o anumită bază când te retragi din lumea materială în lumea ta interioară. Concentrează-te pe vindecare în următoarele săptămâni. Vorbește mai puțin și ascultă mai mult. 

Din fericire, Marte te poate ajuta în căutările tale deoarece este în Rac, de săptămâna trecută.  El va fi în sectorul banilor munciți și a valorii personale, în jur de șase săptămâni, încurajându-te să îți sporești stima de sine. Cu toate acestea, nu lăsa supra-protectivitatea lui Marte în Rac să devină posesiv în raport cu banii și resursele personale.

În cele din urmă, nu lăsa starea ta proastă din această săptămână să se răspândească în relațiile tale, atunci când Mercur face pătrat cu Saturn din Vărsător. Încearcă să îi înțelegi pe oamenii din viața ta și nu presupune nimic până nu ai toate informațiile.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni Relațional

Sentimentele tale pot fi cauzate de declanșarea momentului adevărului, ceea ce ar putea inflama o situație pentru care, în mod normal nu ar trebui să-ți faci griji. 

Asteroidul care îți stimulează imaginea, Vesta, revine în mers direct în Fecioară, oferindu-ți modalități concrete de a face îmbunătățiri care să ducă la zile mai bunr. 

Marte este în Rac, și te pune în gardă față oricine pare să vrea să îți facă rău. Poate ești mai sensibil, dar acum orgoliul și vanitatea ta, nu pot primi încă o lovitură. Nu vei spune nu, dar există consecințe pentru fiecare acțiune întreprinsă. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni Profesional

În următoarele luni, vei da dovadă de naivitate. Vei fi ușor influențat de opiniile altora. Te vei gândi la lucru cu o singură persoană și vei vedea un lucru complet diferit atunci când ești în preajma cuiva cu viziunea opusă. Mare parte din confuzia la locul de muncă provine din emoții dificile și conflictuale. Care emoții? Cele pe care le-ai adunat în tine și le-ai negat foarte mult timp. Rezolvă aceste sentimente și lucrurile se vor limpezi. 

Folosește această perioadă pentru a identifica ce te ajută să te simți în siguranță. Trebuie să găsești în tine calmul de care este nevoie într-un moment în care lucrurile se schimbă rapid și zvonurile zboară. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni Financiar

Săptămâna aceasta vei găsi Caută în sertare sau în cărțile de pe birou. Pot fi găsite acolo unde te aștepți mai puțin. Întoarce casa cu susul în jos dacă e nevoie, deoarece ești sigur că le vei găsi dacă le cauți cum trebuie. 

Cei cu venituri fixe vor găsi o altă sursă de câștig, de la părinți sau prin mici servicii suplimntare. La urma urmei, nu ești om de afaceri, nu va trebui să te împrumuți iar, ci trebuie să trăiești. Dacă cineva îți cere o sumă mai mare de bani, mergi mai întâi pe la un notar. Asta ca să fii sigur că îți vei recupera suma.  

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni Sănătate

S-ar putea să te simți destul tras în toate direcțiile! Ai parte săptămâna aceasta, de o combinație puternică de energii intense! Acest lucru te face să fii mereu în alertă și pe fugă. Apa este literalmente cea mai bună soluție pentru a rezista deshidratării: bea multă apă, cel puțin 8 pahare pe zi! Ficatul tău îți va mulțumi pentru asta și vei fi mai echilibrat emoțional. 

Trezește-te cu o oră mai devreme deoarece poți petrece sănătos, un timp singur, cu tie însuți/însăți înainte de a începe ziua. Vei beneficia de acest lucru pentru a te centra în ceea ce dorești să realizezi. Ai tendința de a te insinua în agendele de lucru ale altor persoane, pentru că ai talentat în a-i ajuta pe ceilalți să-și atingă obiectivele. Concentrarea asupra ta, cu o ceașcă de ceai de plante dimineața, în mână, poate avea un efect puternic asupra vieții tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top