Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. LEU

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu. S-ar putea să fii frustrat când oamenii care au luat deizii rapide câștigă. Ești convins că este nevoie de o muncă grea pentru a ajunge acolo unde vrei să mergi. Nu îți este frică să depui eforturi și să transpiri pentru succes. Ai planificat bine și ești pe drumul cel bun. Încearcă să nu te superi pe cei care iau calea cea mai ușoară. Săptămâna aceasta ar trebui să fii încurajat să acționezi în orice domeniu artistic. Gătește o cină delicioasă și împarte-o cu cineva drag. Oferă inimii tale șansa de a vorbi și de a acționa așa cum își dorește. Ești un magnet pentru dragoste și romantism.

Totul începe cu Soarele, Mercur, Venus, Uranus și Lilith sunt în Taur, semn care nu este faimos pentru viteza sa. Aceste planete în parte sunt în zona carierei – Soare și Uranus, parte în sectorul viitorului – Mercur și Venus, punându-te pe drumul cel bun pentru realizări majore. 

Marte este în Rac vineri, făcându-te extrem de sensibil odată intrată în sectorul de confidențialitate. În timp ce s-ar putea să ai chef să duci un război împotriva dușmanilor tăi ascunși și asupra ta, fii atent. Te-ai putea răni profund. Amintește-ți că nu tu ești dușmanul.

În cele din urmă, încearcă să îți păstrezi echilibrul între viață profesională și viața personală. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu Relațional

 Uneori, singura cale de ieșire dintr-o situație este de a obține ajutorul unei terțe părți. Astrele te încurajează să ceri ajutorul și sfatul cuiva care te poate îndruma spre o rezolvare cu succes a problemei. Este posibil să aveți amândoi tendința de a vedea lcrurile în negru. Sper că atunci când se încheie ziua, veți fi mai pozitivi.

Asteroidul Vesta este în mers direct prin Fecioară, așa că ar trebui să remediezi unele dintre problemele de relație. Nu exclude cel mai logic răspuns.

Marte este în Rac, nu se prea simte el bine acolo, creând emoții amestecate. Vrei să mergi înainte cu viteza fulgerului un minut și apoi te îndoiești de tine atât de mult încât nici măcar nu te poți mișca. Evitați să iei decizii majore acum, dacă este posibil.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu Profesional

Conversațiile și interacțiunile confuze cu oamenii vor fi obișnuite pe tot parcursul săptămânii. Nu poți face practic nimic pentru a evita acest lucru, așa că fă tot ce poți să nu îi judeci pe ceilalți. Nimeni nu este de vină.

Îți va fi greu să gândești fără să imaginezi. Gândurile legate de muncă duc rapid la fantezii despre romantism. Nu va fi deloc ușor să rămâi cu picioarelor pe pământ. Fă tot posibilul și încearcă să nu lași șeful să te surpindă visând. 

Săptămâna este un moment fantastic pentru evenimente media, marketing și distracție la locul de muncă. Ar putea aduce la suprafață o poveste romantică de birou dar și alte intrigi. Poate că ești prea optimist cu privire la o anumită situație. Nu sări în ceva negândit în euforia momentului. Ai putea trăi acut senzația că nu te ridici la standardele înalte ale cuiva. De asemenea, s-ar putea să te simți neapreciat. Va trece. Concentrează-te asupra lucrurilor care îți inspiră imaginația.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu Financiar

Există posibilitatea de a pierde bani, documente sau obiecte de valoare săptămâna aceasta. Ia-ți toate măsurile de securitate posibile pentru a-ți proteja casa și proprietatea. Vei fi mai predispus să suferi pierderi dezamăgitoare. Fii extrem de precaut cu banii, urmărește cheltuielile, mai ales cele de familie. La fel procedează și cu bunurile materiale care sunt deosebit de importante pentru tine. Asigură-te că le păstrezi în siguranță și departe de ochii curioșilor. Nu fi neglijent.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu Sănătate

Urmăreștei ce mănânci, astfel încât să te simți bine în orice moment, și mai ales să dispui de anduranță la stres. Cu toții tindem să fim neatenți în timp ce vorbim sau ne uităm la televizor – abia dacă observăm ce băgăm în gură! Există modalități de a rezolva aceste situații și cele mai multe dintre ele implică doar un pic de prevedere. De exemplu, pentru fiecare băutură alcoolică pe care o ingerezi, bea un pahar de apă. Este la fel de important să te hrănești cu gânduri corecte, precum este să mănânci alimente potrivite. Dacă ai o dietă bună, dar tu gândești tot negativ, impactul va fi reversul medaliei, adică negi beneficiile nutrienților. Eliberează acele stări de spirit care cauzează atâtea probleme de sănătate. Înlocuiește-le cu optimism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top