Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. PEȘTI

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Pești. Simți că nu trebuie să faci performanță pentru nimeni. Acceptă ideea că ești perfect așa cum ești. Nu trebuie să demonstrezi nimănui valoarea ta de sine. Lasă-ți inima să să fie jucăușă și mintea să se odihnească. Nu permite unei măști să blocheze realitatea adevăratei tale identități.

În timp ce, încet și constant, câștigi cursa, strategia joacă, de asemenea, un rol important în realizare, lucru despre care vei afla multe săptămâna aceasta, cu Soarele și Mercur în Taur. Te fac mai logic și mai practic pe măsură ce vei găsi modalități de a-ți atinge obiectivele. 

Vineri aduce distracție și plăcere datorită lui Marte în Rac care tranzitează sectorul plăcerilor. Să te îndrăgostești este ușor acum, așa că fă un pariu emoțional cu tine însuți/însăți dacă te simți bine. Lasă pasiunea să preia conducerea. 

Totul este să nu îți pierzi capul. Din fericire, Mercur este conjunct cu Venus duminică, aducându-te înapoi cu picioarele pe pământ. Folosiți acest aspect pentru a comunica cu partenera/ul ta/tău, ca să recâștigi terenul pierdut. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Pești Relațional

Astrele din această săptămână una ideală pentru a găzdui o petrecere și pentru a invita oamenii din jur pentru a-i cunoaște mai bine. Deși s-ar putea să nu te regăsești în strânsoarea unei îmbrățișări, ai putea, totuși, să constați că te atrage foarte mult echilibrul și eleganța unei persoane, despre care ai vrea să știi mai multe.

Asteroidul Vesta a revenit în mers direct în Fecioară, oferind vieții amoroase o doză bună de organizare. Crede în tine și în talentul tău de a crea ceva cu adevărat memorabil. 

Întâlnirea dintre Marte și semnul Racului nu este una din cele lipsite de griji. Emoțiile tale sunt peste tot, ceea ce poate fi o barieră serioasă în calea iubirii. Așteaptă până când starea ta de spirit se schimbă înainte de a face ceva care ar putea duce la respingere.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Pești Profesional

Strategia de săptămâna aceasta este să te abți de la atac și să joci în apărare. Nu ești în poziția de a țuta mingea acolo unde vrei. În schimb, cel mai bine este să îți examinezi mai atent agenda și să fii mai conservator în abordare. Ai capacitatea de a face pași uriași în carieră în următoarele săptămâni. Folosește acest weekend pentru a dezvolta un plan care să îți permită să îți atingi propriile obiective, nu ale altora. Este momentul să preiei controlul.

Săptămâna aduce un moment puternic care susține provocări și transformări importante. Fă-ți timp pentru a încetini și pentru a-ți reevalua viața profesională și direcția. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este momentul pentru a stabili contactele. În orice situație în care vrei să reușești, vei fi cel mai eficient dacă iei contact personal prin întâlniri directe. Nu te grăbi. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Pești Financiar

Săptămâna aceasta poate fi cea în care vei stabili strategii financiare despre cum să îți dezvolți afacerea, cum să ajungi la un public mult mai mare pentru produsele sau serviciile tale și să-ți protejezi familia. Probabil va trebui să cheltui ceva mai mult pentru publicitate. Explorează toate opțiunile pe care le ai pentru a da ceea ce ai de oferit și vei putea urmări dacă acesta va da roade pe termen lung.

Pe de altă parte, există șanse să ignori problemele legate de bani și să fii mai înclinat față de nevoile familiei. Încearcă să nu iei noi proiecte, concentrează-te pe finalizarea celor vechi. Vei fi un bun lider, dar latura ta emoțională te poate determina la câțiva mutări dezastruoase legate de afacerea ta. Deci mai bine cere câteva sugestii, înainte de a decide cu privire la orice. Țineți cont de cheltuielile de săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Pești Sănătate

Simți că imunitatea ta este scăzută și că te simți obosit și lent. Va fi nevoie de puțină motivație suplimentară pentru a te ridica și ieși din casă. Nu te speria este doar o perioadă temporară de oboseală mentală și fizică. Curând te vei simți așa cum erai obișnuit.

Mai mult decât atât, vei obține satisfacție mentală răsfățându-te în activități spirituale și ajutându-i pe ceilalți cât mai mult. Cea mai bună soluție pentru a ține bolile la distanță este să te răsfeți ori de câte ori ai ocazia, cu activități în aer liber. Fii moderat din toate punctele de vedere și eviți astfel, multe probleme de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top